Mordåtal, känslomässig utpressning och muggtjuvar

Aaron ordnar med begravningen av Jackson. Hazel går mest runt och mår dåligt. Chas oroar sig för polisförhöret som kommer. Hon vill inte ens träffa Nikhil men han lyckas ändå bjuda ut henne på en middag som inte blir av för hon vill stanna hemma med Aaron.
 
Paddy kommer upp på morgonen efter att ha sovit i Aarons gamla rum och han ser att Marlon somnat bredvid Rhona i deras säng. Han är lite upprörd men Rhona är mer sur för att han tillbringar massa tid med Aaron och Chas. Rhona får inte den hjälp och det stöd hon önskar så hon bestämmer sig att åka till sin mamma i Kent. Marlon blir ledsen för han kommer sakna sin son och han ber Paddy att försöka få Rhona att ändra sig. Paddy bönar och ber men hon åker ändå.
 
Brenda håller koll på gästerna så de inte tar ut de nya kaffemuggarna till uteserveringen. Hon är orolig för att fler muggar kommer att stjälas men Gennie säger åt henne när hon häller över Nikhils kaffe ur en mugg till en pappersmugg.
 
Debbie får ont i magen och Charity följer med henne till sjukhuset. Det visar sig att Debbie fått missfall. Hon är trött och hängig när Cameron kommer hem med sina två söner men hon säger inget om varför.
 
Ella säger åt Adam att göra slut med Mia men han vill inte. Han försöker utpressa henne med att han då måste säga varför men Ella svarar med att hon kommer att påstå att han utnyttjat henne.
Adam träffar Mia på puben och hon har precis bokat en semesterresa till dem. Han får tillslut sagt det han egentligen inte vill. Mia blir jätteledsen och besviken.
Ella sitter hemma och tröstar Mia när Declan kommer hem. Han vill givetvis veta vad som händer och tänker prata med Adam men Ella stoppar honom.
 
Val och Amy kommer på att de ska försöka vara så trevliga de bara kan för att få Eric att köpa en lägenhet i ladan men han genomskådar dem på direkten och säger nej. Amy säger då att hon förstår att han inte vill att de blir som en riktig familj med riktigt hem men hon är van sedan tidigare fosterföräldrar.
Eric pratar sedan med Jai om lägenheterna och försöker få ner priset på den största. Jai skrattar bara åt det men går sedan med på att åtminstone tänka på saken när Eric höjt sitt bud lite.
 
Paddy och Chas ska följa med Aaron till polisstationen. Han har lovat Hazel att hon får åka med dem och Chas ser rätt sur ut men finner sig i det.
Först får Hazel prata med polisen och åklagaren anser att det inte finns någon misstanke mot henne så hon släpps fri. Däremot kommer Aaron att åtalas för mordet på Jackson.
 

 
 
ELIZA, din kommentar i förra inlägget var "misstänkt spam" därför publicerades inte det förrän jag godkände det. Jag vet inte varför det blir så.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Ja, det var väl väntat att Aaron skulle åka dit. Så har de något som vi kan reta oss på framöver :( Men jag förstår inte att Hazel blir helt utan åtal, hon handlade ju drogerna och var med på det hela.

2013-02-11 @ 16:48:36
Postat av: Sara

Lite skönt att Rhona åkte. Har varit ganska tråkigt att se på dramat mellan henne, paddy och marlon faktiskt.

2013-02-11 @ 18:24:53
Postat av: Jonas

För en gångs skulle håller jag med Chas: Rhona behandlar Paddy uselt.

2013-02-12 @ 09:02:09
Postat av: Tina V

Jag tycker precis tvärt om, han lovade att stötta Rhona med barnet men håller sig bara undan.

2013-02-12 @ 09:04:09
Postat av: Jonas

Han hjälper ju Aaron, som är i en väldigt svår situation (både juridiskt och emotionellt).

2013-02-12 @ 10:53:56
Postat av: Johanna


Jag är så trött på Debbie! Har hon någongång under hela serien varit glad eller med ett leende på läpparna? Hon är sjukt tråkig, bara går hemma o surar o lagar te.

2013-02-12 @ 13:26:11
Postat av: Jonas

Håller med till fullo angående Debster.

2013-02-12 @ 18:02:29
Postat av: Andrea

ja, hon köpte ju grejerna. utan henne inga droger ju

2013-02-12 @ 20:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0