Hemligt möte på hotell

Jahajaa vad hände igår?
Amy erkände för Victoria att hon bara ljugit om det som hände med David. Victoria blir rasande och sur på sin vän. Amy frågar Leyla om hon kan få jobbet tillbaka men Leyla bara skrattar åt henne.
Ella kom hem och Declan var sur för att hon varit borta och inte kommit till festen. Ella försvarade sig med att hon visste inte att det skulle vara en fest.
Mia pratar med Adam om sin oro om att mamman kanske har en annan man. Hon råkar även nämna något för Declan som genast blir misstänksam.
När Adam vill göra slut med Ella säger hon att de måste träffas en sista gång för att få ett fint slut på deras affär.
Rhona och Paddy ska ha lite egentid men han måste åka iväg på jobb. Hon märker att Paddy undviker henne och hon försöker prata med honom. Han erkänner att han pratat ut med Chas och det gör Rhona ledsen.
Chas erbjuder Aaron att flytta in hos henne och tjejerna, han accepterar. Paddy blir väldigt besviken men säger att det är ok.
 
Idag så sa Cameron att han är tvungen att hämta sina barn på Jersey. Cain är inte så förstjust över att två barn till ska finnas i hemmet.
 
Marlon gör så mycket han kan för att ta hand om Leo. Laurel kommer över för att hälsa på men Rhona hämtar hem Leo så de blir ensamma. Laurel råder Marlon att tänka på hur det kommer att bli när Paddy väl accepterar sin roll som extra pappa och att Marlon kan blir sårad igen.
 
Amy försöker bli sams med Hannah och Victoria men de har svårt att lita på henne. När Amy och Hannah är i Leylas butik så ser de att Leyla behöver personal. När Leyla säger att Amy kan glömma det så säger Hannah att hon behöver ett extra jobb. Amy blir sur på sin kompis som hon anser stjäl jobbet från henne.
 
Alicia träffar Andy hemma hos honom på lunchen. Hon beklagar sig över att hon inte har någon egen bostad och inget ordentligt jobb. Hon känner sig mest i vägen hela tiden.
 
Aaron vill att de planerar in Jacksons begravning så fort som möjligt. Hazel tvekar och tycker att de inte behöver ha så bråttom. Ashley kommer sedan över med namn och telefonnummer till en präst som kan hjälpa dem med begravningen.
 
Declan försöker prata med Ella men hon ska iväg på möte. Han ser i hennes telefon att hon ringt ett hotell (på senast slagna nummer) så han följer efter henne dit. Ella blir nervös när hon ser Declan i baren på hotellet men hon förnekar att hon väntar på sin älskare utan det är ett affärsmöte med chefen på hennes salong. Declan pratar med Ella och vi får veta att hon tidigare träffat en anställd på deras företag men att det var länge sen och hon säger att det borde vara glömt vid det här laget. Adam kommer dit men lyckas att inte bli sedd och han åker därifrån.
 
Declan vill träffa Jai för han är övertygad om att Ella har en affär (igen). Jai är inte hemma men Declan pratar med Charity som genast märker att det är problem mellan honom och Ella. Hon råder honom att säga till Ella vad han egentligen känner.
 
Paddy undviker Rhona igen och pratar med Chas som säger att han måste lära sig att prata med Rhona istället. När de sedan ses så får Paddy samtal av Aaron. Paddy säger att han måste hjälpa Aaron med begravningsplanerandet. Återigen blir Rhona besviken på att han väljer Aaron och även Chas istället för att stödja henne och Leo.
Marlon säger sedan till Paddy att tänka på allt han offrade för att bli ihop med sitt livs kärlek som han ändå kallade Rhona förut.
 
Adam försöker prata med Ella om att de inte kan ses mer och att det inte blir någon sista gång. Ella vill inte inse det utan säger att det bestämmer inte han men sedan lugnar hon ner sig och säger att de kan glömma allt och att det är deras lilla hemlighet bara han lämnar deras familj i fred. Detta innebär att Adam måste göra slut med Mia men han kan behålla jobbet hos Declan. När Adam inte tycker det är rättvist säger hon att så får det bli om det ska förbli hemligt.
 

Kommentarer
Postat av: Monika

Igår och idag har det varit tråkiga avsnitt.

2013-02-08 @ 17:11:04
Postat av: Tina

Jag tycker att det har varit helt lagom avsnitt inget drama eller sånt, bara vanligt htg.

Man kan ju sedan fråga sig varför Adam drogs till Ella, kanske var det att hon kunde lyssna på honom när Mia inte visste vad hon skulle göra. Jag tänker då på Adams tungsinne. Sedan tror jag att han hade blivit mer "omhändertagen" av Scarlett än han har blivit av Mia. Hon är ett vackert skal men mycket kylig.

2013-02-08 @ 17:55:46
URL: http://schottistina.blogg.se.blogg.se
Postat av: ELIZA

Finns ingen kärlek i byn,just nu. Fel av mej,jo,David och Leyla. Debbie och Cameron,nej, varför är dom ihop? Hur länge sen var det hon log???Adam och Elle,sex..Paddy och Rhona,ingen kommunikation..Chas och Nikhil,svalt...Charity och Jai, hon bara utnyttjar honom,och vill reta Cain..Jai,GÖR SLUT;och låt henne försörja sej själv,och vem har hand om sonen???? Andy och Alicia,hon vill flytta in men Andy är sval..Med rätta..

2013-02-09 @ 00:42:35
Postat av: ELIZA

Och var tog min kommentar vägen????

2013-02-09 @ 00:43:38
Postat av: ELIZA

Skrev ju mycket om den frånvarande kärleken i byn..

2013-02-09 @ 00:45:23
Postat av: Anonym

Eliza - ibland brukar inlägg försvinna om man inte klickat på uppdateringssymbolen som man brukar ha i adressfältet på datorn. Men det hjälper kanske inte nu.

2013-02-09 @ 10:46:01
Postat av: ELIZA

Ja vad säger man om Ella? Elak är hon,vänder humöret på en femkrona..Får väl hålla med om att hon har en poäng där, att dottern inte ska vara med någon som inte är trogen.. Knepig sits där...Leyla och David är lyckliga,ska gifta sej..Adam och Ella,hoppas fortfarande på att Declan ska få veta..Trots att det gör Mia illa..Paddy och Rhona,behöver prata och prata..Andy och Alicia,hon försöker prata in sej i Andys hus,men han verkar inte nappa,och rätt gör han...Chas och Nikhil,sparlåga efter hennes besök hos Carl,vad hon nu hade där att göra...Charity och Jai,hon tycks tro att allt ordnar sej med att blinka med ögonfransarna och hoppa i säng...Eric och Val,hon tänker mest på status och hur hon ska få Eric att betala den..Jimmy och Nicola, barnsligt beteende från hennes sida,dom bor ju för jösse namn i samma by,hur ska hon hålla flickan från pappa...

2013-02-09 @ 16:01:50
Postat av: Jonas

Declan brukar ju annars vara ganska smart. Nu var han däremot jättedum. Han skulle ju självklart ha väntat ut mötet innan han konfronterade Ella. Vidare borde han även ha ringt salongsherren, för att se om denne verkligen hade ett inplanerat möte.

2013-02-10 @ 08:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0