Första festen

Belle, som sett när Victoria och Amy gömt alkohol i deras lada, lyckades med sin utpressning och hon får komma på festen.
 
Idrottsdagen i skolan blir inställd efter att några mammor skadats i ett lopp.  Jacob, David, Leyla och Sarah följer med Sam och Samson hem. Eftersom de inte fått några medaljer så börjar de tillverka egna. Plötsligt dyker en mamma från skolan upp och anklagar Samson för att ha knuffat hennes dotter. Sam säger åt henne att vända sig till ledningen i skolan som sedan vänder sig till honom. Det visar sig att Samson knuffat tjejen som retat honom.
 
Aaron lyckas prata med Hazel och hon gör sig av med en del av Jacksons saker och en del saker lägger hon i en låda. Han vill fortfarande inte ha Carls pengar utan nöjer sig med att ha kvar advokaten han har nu.
 
Mia tittar på film med sin mamma hemma på Home Farm. Declan kommer hem och blir sur men låter henne vara kvar en timme till men sedan åker hon ut.
Declan är orolig för Mia som inte har några jämnåriga vänner så Katie tar med henne till stan och sedan går de till puben för att dricka lite vin och äta en bit mat. Var det inte en liten flirt mellan Katie och Declan?
 
Leyla undviker att ringa sin syster så Alicia blir rätt förbannad när hon får höra att bröllopet är framflyttat till september. Leyla har även lyckats med att få Jacob till att tveka om att flytta till Spanien.
 
Amy har sagt till folk att det är "ät två betala för en" på värdshuset så nu är matsalen fullbokad. Det gör att hon kan ha festen i fred medan Val och Eric jobbar.
Belle kommer dit och vill inte alls gå hem när tjejerna ber henne. Alex kompis Jared kommer dit och börjar fråga ut Belle om Amy. Som tack får Belle en cider. Hannah blir intresserad av Jared och flirtar med honom.
Belle blir dålig och kräks. Det gör att Amy får nog och kastar ut allihop. Hon är inte förtjust i att Jared kommit dit eftersom de tydligen känner varann sedan tidigare.
 
Dagen efter är Hannah bakfull och får svårt att jobba i butiken. Alan som vill handla talar om för henne att inte dricka så mycket så slipper hon bli så sjuk.
Val får reda på vad som hänt och tvingar Victoria och Amy att städa. Tillslut får även Eric reda på det och han muttrar lite.
 
Jared söker upp Amy och han påstår att hon är orsak till hans situation. Han vill ha pengar för att inte berätta för Val och Eric om vad hon gjort tidigare.
Zak ser dem och kommer fram till Amy för att fråga henne om hon behöver hjälp. Hon svarar att han inget kan göra eftersom det är hon som gjort misstag tidigare...

Kommentarer
Postat av: Carina

Synd att Aaron ska vara så stolt, tror han hade behövt en mer specialiserad advokat. Snart drar väl rättegången igång.
Amy ångrar nog djupt den där festen nu, hade det inte varit för den skulle inte den där typen Jared dykt upp. Undrar vad han har för hållhake på henne?

2013-02-26 @ 19:16:01
Postat av: finländskan

Hade också hoppats att Aaron skulle ta emot pengahjälpen för att få en bättre advokat. Hoppas att rättegången blir av snart så detdär inte dras ut på i all evighet.

Amys fest blev inte alls så farlig som jag hade varit rädd för, kanske de hade skrivit in festen bara för att på nåt naturligt sätt få in den nya killen Jared.

2013-02-26 @ 20:41:18
Postat av: Maria

Så bedrövligt som Amy beter sig mot Eric och val som ska vara hennes familj nu så kan man ju knappt föreställa sig vad hon har gjort mot jared. Han verkar verkligen hata henne. Det bästa skulle vara om hon berättar för val och Eric vad hon har gjort. Jared kommer inte att ge sig och de kommer att får reda på det till slut.

Tycker att David bara springer runt och är go och gla' och töntig. Larvar sig och är ganska platt som person. Borde verkligen klippa och raka sig.

Konstig situation på puben då Mia, declan och Katie stötte på varandra. Tycker inte declan och Mia får fram känslan av att han ska vara hennes pappa. Konstigt var även att Katie raggade på declan inför Mia som hon just hade umgåtts med. Tycker Katie har ihop det med många men hennes sätt gör det som att hon är oskyldig. Stillöst och opassande enligt mig.

Har också lagt märket till att hazel har gått ned i vikt och det passar ju verkligen en sörjande mor. Är glad för hennes (skådespelerskans) nya hälsosamma kropp!

Trodde Belle var en smartare än att hon ville börja dricka så tidigt. Vet inte hur gammal hon är men hon har ju alltid varit så skötsam. Undrar om hon fortf delar ut tidningar på morgonen?

2013-02-26 @ 22:23:29
Postat av: Andrea

håller med Maria. ja, undra om hon gör det. Tror hon gör det fortfarande de har ju inte sagt något om det ju. Declan kanske inte är Mias
Pappa ella är ju ganska slampig av sig. Ella har man ju itne sätt så mycket av de sista dagarna hon kanske är på väg ur serien? Men man fick ju en känsla av att Mia och Katie gillar varandra.

2013-02-27 @ 00:49:34
Postat av: Carina

Fattar inte hur Ella kan sitta och flamsa med Mia som om ingenting hade hänt. Står nog inte riktigt rätt till där. Tror tyvärr att Declan kommer bli tvungen att berätta vad som faktiskt hänt.

2013-02-27 @ 10:40:44
Postat av: SoP

Har varit ifrån HTG ett tag men sett den här veckan (utom torsdag) - Adam o Ella,bangade de på varann till slut? Skönt att ha Jacksons död överstökad, jag var så Innerligt less på hans gnällande o själviskhet.

2013-03-01 @ 00:28:58
URL: http://sisterofpain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0