En till ung kille med störningar

Idag fick vi veta mer om Paddys rädsla för hästar. Han tycker de har en massa stora tänder och en läskig svans som de viftar med så han ska be Nicky hjälpa Katie med en av hästarna.
 
Adam hjälper till en hel del på gården. Han verkar vara där mer än på verkstan. Moira blir lite orolig för honom eftersom han inte äter ordentligt och jobbar en hel del.
 
Alicia försöker prata med Andy men han står fast vid sitt beslut om att de inte ska vara ihop. Hon är besviken men plockar ihop sina saker och flyttar hem till David istället.
 
Alicia och Hannah tjafsar med varann medan de jobbar i butiken. Carl kommer in och då lugnar Alicia ner sig. Han flirtar lite med henne.
Senare så försöker han bjuda med Alicia till södra Frankrike eftersom han ska dit på en affärsresa men hon tackar nej till några veckor i solen.
 
Adam och Alex tar med sig Aaron ut på stan. De går till bar West och där träffar de Flynn. Aaron får sitta ifred och prata med Flynn. Tyvärr verkar det inte som om de kan bli vänner igen eftersom Aaron fortfarande mår dåligt över vad han gjorde mot Jackson. Han talar om för Flynn att han önskade att Jackson dött i olyckan och att han trots alla känslor är en mördare som hällde i sin pojkvän massa gift.
 
Jai pratar med sin mamma i telefon och hon vill att han kommer och hälsar på. Samtidigt tänker han berätta för föräldrarna om Charity men han låter henne stanna hemma. Hon är rätt besviken på att han åker själv och att hon då måste tillbringa tiden ensam med Nikhil.
 
Nicola försöker få Jimmy till att lämna Angel på dagis nästa dag eftersom hon är upptagen då. Jimmy säger ifrån för han måste jobba. Då blir Nico jättesur och menar att han inte prioriterar sin dotter i första hand. Jimmy svarar att han gör vad han kan men han måste ha lite mer framförhållning.
 
Laurel och Nicola träffas och då passar Nicola på att gnälla lite på Jimmy men ändå så visar det sig att hon saknar honom. Hon menar att deras förhållande är så mycket mer passionerat än Laurels och Ashleys. Laurel säger då att de inte bråkar lika mycket som Jimmy och Nicola. Sedan säger hon att perfekta äktenskap finns nog inte...
 
Jimmy frågar Bob om var Kelly och Elliot finns eftersom han saknar sin son. Bob vet inte det men han är säker på att Kelly hör av sig när hon hittat rätt ställe att bo på.
 
Sean strular runt på verkstan och låser in sig i en av bilarna så Aaron blir förbannad på honom. Rachel kommer dit och får ut grabben och Aaron säger då att han inte är välkommen där.
Rachel ber Sam att ta med sig Sean ut i skogen men när det är dags har Sean stuckit. Han går återigen till verkstan för att bråka. Sean tar kassaskrinet och springer iväg. Aaron följer efter honom men när de hunnit till cricketplanen får han svårt att andas och han faller ihop.

Kommentarer
Postat av: Frida

Aaron är ju en av mina favoriter i Hem Till Gården. Hoppas inte att det är något allvarligt. Var iförsig skönt att det hände något som kan ''skjuta på '' det ''storyn'' lite!

2013-04-08 @ 17:03:17
Postat av: Agneta

Stackars, stackars Aaron!

2013-04-08 @ 18:52:40
Postat av: Tina

Det hände ju först någonting när han, Aaron, låg under bilen. Han tog sig för ögonen. Vad hände?

2013-04-08 @ 22:11:30
Postat av: E

Aaron jobbar massor, sover dåligt och äter knappt. Inte konstigt att han kollapsar av utmattning.

2013-04-09 @ 01:25:56
Postat av: finländskan

Jo, nåt hände då Aaron låg under bilen, jag uppfattade att kanske nåt föll ner i hans ansikte, olja? smuts? Nån annan som uppfattade klart vad som hände?

2013-04-09 @ 05:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0