Underklädesparty

Maisie fortsätter att fråga ut Natasha om Nathans inblandning i mordet men Natasha säger att hon gjort allt själv. Tillslut inser Maisie att det måste vara Nathans idé att sätta dit Ryan. Natasha förnekar det och säger att det var hon som satte ut alla bevisen.
Natasha frågar efter Will och vill att han kommer med nästa gång Maisie kommer dit men Maisie svarar att ingen av dem kommer att besöka henne.
 
Hazel kommer in på puben när Viv sitter där. Hon går fram till sin väninna som inte alls vill prata med henne. Viv reser sig och går därifrån. Hazel går efter henne och på cafét får hon veta att Viv är sur för att hon tror att Hazel och Bob är ihop. Hazel lyckas förklara för Viv att de bara är vänner och att hon behövde lite tröst när hon fick kramen. Senare på puben så blir lite provocerad över att Hazel tycker att de ska gå ut och ha kul för att släppa loss lite så hon säger att hon träffat en polis när hon var hos Donna men att det bara varit några dejter. Både Bob och Hazel föreslår att Viv ska bjuda över honom tilll Emmerdale.
 
Declan berättar för Faye att hon och barnen kommer att få dela på Natashas del av arvet eftersom Natasha inte kan få något efter Mark eftersom hon dödat honom.
 
Cain märker att Jai och Charity firar något och han skyndar sig till Eric för att berätta om nyheten om att Jai lyckats med Erics gamla fabrikslokaler. Det gör att Eric skyndar sig till puben och meddelar Jai att det finns flera bud på fabriken. Charity vill ha bevis men Eric går inte med på det. För att få slut på Erics snack så lovar Jai att öka budet med 10 000£ förutsatt att allt är klart nu och att Eric aldrig mer försöker lura honom.
 
Charity inser att det var Cain som skvallrade för Eric så hon hotar med att lämna honom om han lägger sig i hennes affärer igen.
 
Alicia jobbar på puben när Chas kommer in. De båda damerna pikar varann om vem av dem som är billigast. Alicia blir inte förvånad när hon råkar höra att Chas jobbat som strippa tidigare.
 
När det är dags för Gennies underklädesfest så pratar Chas högt och tydligt om vad Carl gillar att hon har på sig. Eve står i närheten och hör det, hon ser ledsen ut. Plötsligt hittar Chas en outfit (jag uppfattade inte vad det var) men Alicia dyker upp och sliter den ur handen på henne. Chas blir sur och tar Alicias kläder när hon håller på att prova plagget sedan går hon iväg med hennes kläder till puben. Lisa säger högt och tydligt att "man retar inte Chas hur som helst". Givetvis hör Eve det.
Alicia dyker upp på puben i en lånad badrock och får tillbaka sina kläder.
 
Maisie söker upp Nathan på Home Farm och han fortsätter att neka till att ha hjälpt deras mamma och att det enda han gjorde var att försöka hålla mamman från fängelset. Han påpekar att det är viktigt att de håller ihop som familj nu. Maise tror honom och funderar på att flytta hem igen.
När Ryan får veta det blir han förtvivlad för han litar inte alls på Nathan och han varnar Maisie för att göra det.
 
Amy dyker upp igen och får Victoria till att gömma henne på B&B:t.
 
Marlon har en ledig eftermiddag och vill tillbringa den med Rhona. De tittar på film och det blir rätt konstig stämning mellan dem. Han märker att något är fel men hon låtsas som om allt är som vanligt.
 
Declan söker upp Nathan för att prata affärer men Nathan har inte tid (eller lust). Tillslut så lyckas Declan fånga Nathans uppmärksamhet genom att säga att han vill köpa Natashas del av Home Farm.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Häxan förnekar sig inte genom att försöka ge Maisie dåligt samvete.

2012-09-06 @ 08:23:33
Postat av: finländskan

Stackars Marlon, han märker ju att nåt är fel och Rhona hade hur många chanser som helst att berätta, men säger bara att det är ingenting. Jag hade så hoppats att dedär två skulle få vara lyckliga i alla sina dar, men tydligen blir det inte så.

2012-09-06 @ 09:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0