Nathan får lida...

Så var det dags för rättegångens sista dag. Alla var nervösa och Natasha försökte få tröst av Maisie som vägrade prata med henne utan hon höll sig till Faye istället.
 
Bartons hittar Holly i en lada och hon är helt borta av drogerna hon tagit. De bär hem henne och bäddar ner henne i sängen. Moira vill att de söker hjälp på ett behandlingshem men John säger att de inte har råd och kommer antagligen inte att få ett lån. Då vill hon att de går med på att Holly får en metadonbehandling men John svarar att det aldrig kan vara bra att ersätta en drog med en annan. Tillslut ger han med sig och Moira får med sig Holly till en mottagning för metadonbehandlingar.
 
Marlon kommer hem precis när Rhona ska iväg till jobbet. Hon är lite överdrivet glad mot honom men ser mest besvärad ut. Han följer med henne till kliniken och där träffar de Paddy. Marlon bjuder över Paddy på middag men Paddy vill först inte så Marlon får övertala honom tills han tackar ja.
 
Bob kommer in som hastigast på cafét för att hämta en leksak som en av tvillingarna saknar. Som vanligt så skämtar han och Hazel med varann. Viv ser det och blir lite svartsjuk. Hon frågar sedan Lizzie som sitter i närheten om det varit något mellan Hazel och Bob men Lizzie blir irriterad och ber henne att sköta sitt istället.
 
Charity börjar undra vad Cain håller på med eftersom han kommer hem sent på natten och han hade varit så ivrig att få bort Jai från den gamla fabriken. Cain försöker stilla hennes nyfikenhet med att säga att han bara förvarar lite saker där. Hon ger sig inte så när Cain åker iväg så följer hon efter.
 
Cain fortsätter att plåga Nathan. Plötsligt hör de när någon kommer och det visar sig vara Charity. Nathan försöker be henne hjälpa honom med givetvis är hon på Cains sida även om hon inte gillar det Cain gör. Cain varnar sedan Nathan för vad han kommer göra om Ryan fälls för mordet.
 
Eve och Carl äter frukost ihop på cafét. Han vill att de sedan går hem och tar tillvara på sista dagen innan Chas kommer hem men hon vill att de åker till jobbet. Även på kontoret så vill Carl hålla på med henne men hon försöker jobba. Han förstår inte varför hon inte vill vara med honom och hon svarar att de kan vänta tills de pratat med Chas om deras förhållande. Carl tvekar och då undrar hon om han verkligen kommer att säga något. Som vanligt slingrar sig Carl men han lovar att han ska göra slut med Chas, kanske inte direkt när hon kommer hem utan så fort hon återanpassat sig efter semestern. Eve ger med sig och de går sedan hem till Carl för att ha sex.
 
Chas kommer sedan hem och stormar in på kontoret och kastar sig på Carl för att överösa honom med kyssar och kramar.
 
I rättsalen talar juryn om att de anser att Ryan är skyldig och han förd till häktet igen. Det kommer att ta några veckor innan domen fälls. Han blir förtvivlad och Maisie får ett utbrott och skriker att det är Nathan som är skyldig... Hon sitter sedan utanför rätten och pratar med Declan som kommit tillbaka. När han går iväg så får Maisie ett samtal från någon. Hon kommer till ladan där Cain är. Han visar henne Nathan som sitter bunden vid en stol. Maisie blir så förbannad på sin bror som satt dit Ryan att hon börjar skrika på honom. Nathan fortsätter att neka men hon tror honom inte. Hon tar tag i en stor planka och lyfter den. Då blir Nathan så rädd att han gråtandes säger att det var deras mamma som dödade deras far...
 
 
(Ursäkta förseningen men blogg.se har ändrat om redigeringsverktyget och man publicerar  bloggarna på lite annat sätt än förut och jag är inte riktigt van vid det än.)

Kommentarer
Postat av: Erik

Konstigt att Nathan erkände så snabbt när Maisie hotade honom. Trodde han verkligen att hon skulle slå ihjäl honom? Hade väntat mig att han skulle slingra sig mera. Men kommer Natasha att erkänna nu? Hon är ju kall som is och satt och ljög lille Will rakt upp i ansiktet.

2012-09-04 @ 08:39:34
Postat av: Tina V

Vilken sliskig man den där Carl är, och så korkade tjejer som står ut med att han vill vara med två samtidigt.
Hoppas Chas ger igen när detta avslöjas.

2012-09-04 @ 09:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0