"I rymden kan ingen höra dig skrika"

Holly och Moira är på kliniken och får ett recept på metadon som ska hämtas ut. Moira oroar sig för att gå till apoteket så alla får veta vad de handlar.Sköterskan lovar att apotekspersonalen kommer att vara diskreta.
Väl hemma så fortsätter disussionen om hur de ska göra med Holly eftersom metadonet endast tar bort problemen med abstinensen och inte själva begäret.
 
Cain sitter i köket på Home Farm när Natasha kommer in. Hon vill ha ut honom därifrån men blir intresserad när han börjar prata om Nathan och även om Maisie. Will kommer in i köket och Cain ser till att de alla åker iväg till den övergivna ladan. Natasha säger åt Will att stanna i bilen medan hon går in i ladan.
(Rubriken är Cains kommentar när Natasha påpekar att ladan är långt ifrån annan bebyggelse)
 
Chas är väldigt kärleksfull mot Carl och hela tiden ska hon berätta för honom om hur mycket han betyder för henne och hur lycklig hon är just nu. När de är på puben och Chas kysser honom så ser Eve det och hon ser inte alls glad ut. Vid tillfälle sedan säger hon till Carl att han ska göra slut med Chas som han lovat men han vill givetvis vänta till rätt läge, inte nu när Aaron har det så jobbigt.
 
Marlon märker av den konstiga stämningen mellan Rhona och Paddy. Betty som sitter i närheten när de är på puben kan inte låta bli att pika Paddy om hur han behandlat Pearl och att det var Rhona som fick följa med på festen. Marlon får veta att de varit iväg men att det inte var speciellt roligt på festen. Rhona ursäktar sig med att hon har jobb att göra och går därifrån. Marlon försöker prata med Paddy men han får också en del arbete att göra så han skyndar sig efter Rhona. Paddy och Rhona står på gatan och pratar och hon erkänner att hon insett att hon aldrig kommer att älska Marlon utan bara tycka om honom. Hon säger att hon har känslor för en annan. Paddy fattar inte att det är honom hon menar så hon går därifrån.
 
Charity träffar Jai, Nikhil och två män från kommunen. Hon visar runt dem i den gamla fabriken och pratar varmt om deras planer för framtiden. Kommungubbarna verkar bli imponerade av hennes prat.
 
Viv ser Hazel och Bob i cafét och hon märker att de två har en speciell kontakt. När hon senare ser att de två går in i lokalen efter konstlektionen så följer hon efter. Hazel är ledsen för att hon försökt tänka på annat än Jackson och därför haft en konstkurs men att det inte funkade, allt hon vill är att vara hos sin son hela tiden. Bob kramar om henne och tröstar henne precis när Viv kommer in. Viv ser dem men smyger ut igen.
 
Maisie bråkar med Nathan i ladan och hon sparkar på honom när han ligger ner. När Natasha kommer in ber Maisie sin mamma att ange Nathan som först skyllt allt på Ryan men nu skyller han på henne. Då brister det för Natasha och hon erkänner. Precis då kommer Will in i ladan och hör sin mor berätta hur hon mördat barnens far. Hon försöker övertala Maisie om att de ska sticka iväg hela familjen för att slippa fängelsestraff. Maisie får det jobbigt och när Natasha ger henne sin mobil så får Maisie välja om hon vill ringa polisen eller inte. Maisie väljer att ringa polisen som kommer och hämtar Natasha.
 
Gennie ska ha ett underklädesparty för tjejerna och det slutar med att både Chas och Eve på varsitt håll planerar att köpa några spektakulära trosor för att pigga upp Carl.
 
Maisie och Will sover över hos Faye. När Nathan märker att Faye inte är hemma söker han upp sin syster för han vill hålla ihop familjen. Maisie tror honom inte och misstänker att han är på något sätt inblandad i mordet även om Natasha tagit på sig skulden.
 
Faye hälsar på Ryan i fängelset. Hon är glad över att allt snart kommer att vara över men han vill inte ta ut glädjen i förskott.
 
Maisie besöker Natasha i fängelset. Det enda hon när intresserad av är att få veta på vilket sätt Nathan är inblandad i mordet.
Kommer Natasha att berätta om utpressningen?
 
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Äntligen kom sanningen fram! Synd bara om Will som fick reda på det på det sättet. Hoppas vi slipper se Natasha mer nu, den här följetongen har dragit ut alltför länge.

2012-09-04 @ 13:43:31
Postat av: finländskan

Dethär avsnittet hade jag verkligen inte velat missa, så skönt att Ryan blir rentvådd och Natasha hamnade fast. Jag tyckte det var oerhört fult av Natasha och Nathan att försöka få Maisie att få dåligt samvete för att ha ringt polisen, hur har de mage att anklaga henne efter vad de gjort åt Ryan?

2012-09-04 @ 14:07:50
Postat av: Stina

Jag gillade Natasha från början, men hon är ju väldigt självisk som låter sina barn (och Ryan lida för vad hon har gjort)Men jag kommer ändå sakna henne.

2012-09-04 @ 15:13:42
Postat av: Malin

Äntligen! Att det skulle ta sådan tid. Jag gillade med Natasha från början, driftig kvinna. Men fan så falsk.
Hoppas Maisie kan få ihop det med nikhil nu...

2012-09-04 @ 18:18:16
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: ELIZA

Ja inte bara utpressningen! Nu får Maisie säkert veta att hon har rätt. Det var ju Nathan som planterade den stulna hals kedjan...Hur är man funtad som ser på när en oskyldig får fängelse för nåt jag gjort? Men det förekommer ju IRL också...Tycker också det är skönt att se slutet på denna historia. Nuuu vill vi ha nåt kul ett tag ...Fast när jag tänker efter,så tar det nog ett tag dit det också... Jackson... göra slut med Chas..droger..Vill att Paddy ska få kärlekslycka!!!Både Marlon och Paddy är ganska blinda och korkade ang. Rhonas uppförande just nu..Satt och sa, högt för mej själv,när Rhona berättade för Paddy att hon inte vill ha Marlon, och Paddy frågade: men säg det till honom. Säg det, säg det! Ville att hon skulle säga::Jag säger det nu... Ha ha!!

2012-09-04 @ 20:20:52
Postat av: Jonas

Hoppas att häxan får livstid och att vi slipper se henne. Jag ogillade henne från dag ett. Hon är så otroligt nedsättande och mästrande med sitt ständiga "darling".

Håller med finländskan om att det var fult av häxan att försöka ge Maisie dåligt samvete.

2012-09-04 @ 20:21:12
Postat av: Kristina

Väntar bara på att det ska bli något bakslag efter att Ryan sa att Fay inte skulle ta ut något i förskott, det brukar ju inte sluta lyckligt när någon i serien säger att nu är allt bra!
Carl är fortfarande kräkmedel, vad ser fruntimren i honom?
Varför skulle Rhona bli kär i Paddy? Både Paddy och Marlon förtjänar ju lycka och kärlek men det här kommer att sluta i tårar :(

2012-09-04 @ 21:19:03
Postat av: Frk höger

Äntligen säger jag också! Måtte Maisie och Will klara sig bra utan sin sjuka familj.
Om Rhona och Paddy? Jag tycker så synd om Marlon om hon går till Paddy, kommer deras vänskap att överleva Tyvärr så är historien om Holly rätt aktuell i Sverige iom det som hände den unge politikern som antagligen dog av droger innan metadonbehandlingen sattes in.
Carl kommer aldirg att hitta rätt tillfälle att göra slut med Chas så det blir nog Eve som fixar det åt dem.

2012-09-04 @ 21:19:08
Postat av: Tina

Ska man nu tacka Cain för att han plockade fram sanningen. Han gjorde det inte av godhet i alla fall.

2012-09-04 @ 22:20:59
URL: http://schottistina.blogg.se
Postat av: Marie G

Verkligen bra avsnitt! Men jag håller inte med, jag tycker nog ändå att det var för att hjälpa Ryan som Cain gjorde det han gjorde, han verkade ju faktiskt ha lite ångest över att han kunde hjälpa Ryan utan att riskera att själv åka dit för utpressningen. Så jag tycker det var bra gjort av Cain. Men jag hade hoppats på att slippa Nathan också, men det verkar som att han blir nya herren i huset på Home Farm..??

2012-09-06 @ 08:52:24
Postat av: Marie G

"...att han INTE kunde hjälpa Ryan" ska det va.

2012-09-06 @ 08:53:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0