En ambulans i byn...igen


Detta är ett tidsinställt inlägg, mer info om detta finns i inlägget
 "Avslöjad 2" från den 28 feb.



Aaron och Adam spelar tv-spel när Paddy kommer in och avbryter dem.  Han behöver prata med Aaron så Adam går därifrån.  Aaron får då veta att Chas kommer att flytta in hos dem i några dagar och han blir inte glad.

Zak försöker prata med Sam och efter en trög start så säger Sam att han vet att Zak pratat med Eric och att han förstår situationen lite bättre.

Marlon fortsätter att tjata om hyran av Eli och han får lite pengar, dock fattas det en del av summan. De står vid bardisken när Faye kommer in och beställer mat och dryck. Nu upptäcker hon att det fattas pengar i plånboken och hon tycker det är konstigt eftersom hon inte använt den på nån dag. Marlon som hör det och ser Elis blick fattar direkt hur det ligger till och han följer efter och skäller ut sin bror.

Charlie pratar med Doug om Diane och han vill återigen veta hur nära han är med henne. Doug säger att de bara är vänner. Charlie reser sig och går iväg och då kommer Diane fram till Doug och frågar vad de pratat om eftersom hon inte visste att de var vänner. Doug svarar lite undvikande om att han inte visste det heller.

Terry söker upp Val och Eric på puben och vill ha lite mer hjälp av dem. De får åka iväg och handla hos grossisten men Eric börjar bli något onykter. De återvänder en stund senare och då är Eric ännu fullare. Terry skickar honom i säng  eftersom han inte är till någon nytta och då kommer David och meddelar att han tyvärr inte har någon städare ledig till B&B:t. Terry blir fruktansvärt irriterad över allt som händer så David tvingar honom och Val att gå till puben och ta en drink och prata ut.
Eli ser när de går iväg och han skyndar sig in på B&B:t. Han letar rätt på kassaskrinet som är fastkedjat och han hämtar en stor köttkniv för att slå sönder kedjan. Eric som vaknar av att det skramlar försöker ta sig ner men i ruset så tappar han balansen och ramlar ned för trappan. Eli blir rädd och kollar upp Eric sedan smiter han därifrån.

Chas gör sitt bästa för att finnas för sin son. Han tycker det är jobbigt till en början men verkar tillslut finna sig i att hon är där.

Declan kommer in på puben och Maisie kallar honom för "Mr Miracle" eftersom han gjort så att hennes mamma ler lite mer än tidigare.

Charlie nämner för Diane att han ska åka till Frankrike för att sköta några av hans affärer men att han återvänder sen. Diane ber honom köpa någon parfym, vilken som helst bara den är dyr.

Andy och John har fått problem med jeepen och står ute på gatan med motorhuven uppe. Declan och Natasha kommer förbi och han hjälper dem med bilen. De går sedan till puben allihop och John frågar hur det blir med deras nya bud på gården. Declan säger att de inte har några planer på att sälja något just nu. Natasha blir sur och säger sedan åt honom att han faktiskt inte skulle lägga sig i affärerna utan bara bistå med pengar.

Edna hör att Moira är sen till puben för att de har så mycket att göra på gården. Hon frågar då Moira om de behöver hjälp och säger att Eve behöver ett arbete. Moira går med på det men Andy blir tveksam när han får höra det.
Edna säger sedan till Eve att hon ordnat ett arbete till henne och då svarar hon att "hon tänker inte plocka någon disk" men då lugnar Edna henne med att det inte är något jobb på puben. Eve blir inte gladare när hon hör att det är på bondgården.

Rhona kom tillbaka för att jobba på praktiken och Marlon sken upp.

Declan pratar med Jai och Nikhil på puben. Nikhil går iväg på ett möte och Jai bjuder över Declan på middag och han får ta med sig någon, vem som helst. Declan ser Maisie och frågar om hon vill följa med. Hon blir väldigt förvånad men tackar ja.

Diane är orolig över att Victoria inte vill studera vidare men har svårt att prata med henne om det eftersom Victoria inte vill lyssna. Doug erbjuder sig att prata med henne. Efteråt kommer Vic och säger att Diane är cool även om hon skickat Doug för att prata. När Diane frågar Doug vad han sagt så var det inte riktigt det hon ville höra, att det inte är fel att jobba i en affär.

Sam vill sätta in pengar på ett konto som tillhör Olena. Han kommer i sista minuten innan de stänger men får i alla fall sätta in sina 200£. Sedan går han över till B&B:t för att prata med Eric.  Han hittar Eric liggandes i trappan och han rusar ut till puben för att hämta David och Val. De undrar varför Sam varit på B&B:t och han svarar att han skulle berätta för Pollard att han pratat med Zak. Ambulansen kommer dit och Eric förs iväg.

Marlon är hemma en snabb sväng och han träffar Eli. Marlon berättar vad som hänt Eric och Eli frågar då om vad Eric sagt innan han åkte men det vet inte Marlon.

Val och Eric kommer hem igen och Eric har bara ett sår i pannan och han får gå med en krycka. Terry och Brenda kommer in på B&B:t och frågar dem om de tog kassaskrinet med 400£ i. Både Val och Eric nekar till det.
Då kommer Brenda på att Sam varit inne och satt in pengar till Olena. De misstänker att han tagit hälften själv och gett hälften till henne. Eric tror inte alls att Sam skulle göra något sådant mot honom, eller?


Kommentarer
Postat av: Mariann

Neeej men inte en vända till med anklagelser och dumheter. Nu är det Sam som ska bli misstänkt att ha stulit pengar. Tjatigt!

Och den där Eve - men vad är det frågan om?? Vuxen människa som går bakom farmors rygg och gör grimaser för att hon måste jobba?? Bort med eländet.

Och det dummaste av allt: Declan lagar bilen åt bönderna. HAHAHA! det är så dumt så jag vet inte om jag ens orkar se mer. Jo, Andy som brukar laga allt i maskinväg på farmen kan plötsligt inte fixa gasvajern på jeepen. Hjälp...

2012-03-06 @ 15:08:28
Postat av: Anonym

Ja varje gång det glimrar till och man tror att det skall bli bättre så djupdyker dom igen. Igår tyckte jag t o m att Eli var lite söt men så förstörde han allt idag med att lämna Eric i trappan. Tur att det finns skidskytte:-)

2012-03-06 @ 15:25:57
Postat av: Lena

Jag som skrev ovan

2012-03-06 @ 16:25:26
Postat av: Erik

Det här med Elis stölder går för långt - och nu får Sam skulden också! Varför gick ingen till verkstaden när Andy fick fel på bilen? När man nu har en i byn. Var det bara för att Declan skulle visa sig duktig? Och varför bjuder han ut Maisie? För att göra Natasha svartsjuk? För att testa om hon bryr sig kanske, för visst ligger det i luften att det kan bli något mellan dem?

Och det här med att Eve ska jobba på bondgård kan aldrig gå bra - kommer hon att orka mer än en dag, om ens det?

2012-03-06 @ 17:23:20
Postat av: ELIZA

Var har Sam fått pengarna ? I Dingle hushållet har dom ju knappt mat för dagen, och nu hade han plötsligt så mycket , och dessutom skickar iväg dom. Jag hoppas han kan försvara sej när det ifrågasätts. Man ser alltid någon på gatan annars, men naturligtvis var det folktomt idag när stor tjuven Eli korsade gatan med sitt byte ! Ingen såg var han kom ifrån. Eve ser nog själv till att den anställningen inte blir så långvarig. Att hon inte skäms. Tror också på en historia mellan Natasha och Declan. Om det inte går i stöpet för att hon tycker att han lägger sej i affärerna för mycket. Hon Påpekade ju att han ska vara i bakgrunden. Hoppas han tycker snart att uthyrning av marker till olika evenemang ska återupptas, får vi se hur hon reagerar.

2012-03-06 @ 18:13:02
Postat av: Jonas

Mariann: ja, det är väldigt märkligt att den annars så tekniskt kunnige Andy helt plötsligt står handfallen över en simplel gasvajer. Jag vet inte hur manusförfattarna tänkte där.



Jag fattar inte att Eli inte åker till Ukraina om han och Olena nu är så kära. Planen var ju att de båda turturduvorna skulle åka till USA eller något, men de kan väl lika gärna leva tilsammans i Kroatien. Om Eli inte kan få uppehållstillstånd kan han väl vistas där illegalt?

2012-03-06 @ 21:00:10
Postat av: Tina

Ja skicka iväg Eli till Ukraina för nu är jag rejält trött på den där lata, tjuvaktiga och håriga flaggstången.

2012-03-07 @ 09:41:23
URL: http://schottistina.blogg.se/
Postat av: Carina

Ja det var väl typiskt att stackars Sam ska få skulden, men Pollard verkar ju ändå inte tro det. Fast pengarna han satte in kom ju lite olägligt. Men kan det inte vara pengar som han skulle använda till hennes pass?

Fattar inte att de andra bara lämnar Eric när de vet om att han också har hjärtproblem.

Eve: ja vad ska man säga, inget har förändrats förutom Edna som nu inte längre är godtrogen. Tror nog att Eve snart åker på öronen ut ur Ednas hus.

2012-03-07 @ 10:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0