Kärlek är inte lätt

Charity är på gott humör och hon pratar med Cain om att hon vill göra om "affären" i kväll igen eftersom de är så bra på det. Cain säger åt henne att ta det lugnt annars kommer de åka fast.
Hon tycker om att kunna spendera pengar så hon frågar Pearl om städhjälp. Pearl tvekar eftersom det är hennes lediga dag men när hon får höra att hon får så mycket betalt som hon vill så går hon med på det.
Cain blir inte alls speciellt glad när han kommer hem och upptäcker att Charity strör pengar omkring sig till städning och shopping.

Olena och Eli sitter i köket och pratar med varann. Hon är ledsen eftersom hon känner att hon måste göra som Zak vill, att åka därifrån. Eli håller inte alls med henne för det enda han vill är att de är tillsammans. Han söker upp henne på jobbet för att få en stund ihop. När de åter igen träffas hemma vill han att hon stannar i byn eller så kan han följa med henne.

Natasha visar Andy och Ryan runt i Dale View. Andy försöker pruta på hyran men hon går inte med på det. Hon verkar inte alls ha problem med att Ryan hyr utav henne och hon säger sedan att Will saknar honom. Ryan blir förvånad men glad när han får veta att hon inte har något emot att han träffar Will. Senare så frågar Ryan Maisie om hon har något emot att han träffar deras lillebror men hon har inga problem med det.

Eve ser Ryan ensam vid bardisken och flirtar in sig för att han ska bjuda på en drink. De verkar komma bra överens och hon skrattar åt honom när han berättar att han bor kvar hos mamma fortfarande. När hon får veta att han ska flytta snart så erbjuder hon sin kvinnliga hjälp om han behöver det.

Maisie och Natasha är hemma på Home Farm och Natasha påpekar att det är så tyst och lugnt i huset. Maisie tycker att de kan hitta på något tillsammans, kanske åka iväg till något spa eller så. Hon berättar sedan att hon köpt nya skor, på mammans kreditkort förståss. Natasha känner då att hon måste tala om för dottern att de inte har några pengar kvar. Maisie blir ledsen för att hon inte fått veta något tidigare och sedan frågar hon om Nathan vet. Natasha säger att hon inte sagt något för att skydda sin dotter. Nu vill Maisie göra något för sin mor så hon vill lämna tillbaka skorna och sedan sälja lite av sina kläder. När hon får höra att det inte räcker eftersom skulderna är för höga så tycker hon att de ska sälja några av deras fastigheter. Kanske inte huset som Katie och Leyla bor i men varför inte Dale View.

Adam står och stryker en skjorta i bara kalsongerna samtidigt som han sjunger och dansar. Scarlett och hennes kompis Bryony kommer in och får sig ett skratt. Hon säger att de ska med ut i kväll även om Adam protesterar. Han hade tänkt sig en grabbkväll med Aaron.
Aaron blir besviken över att få med tjejerna men finner sig i det. De sitter på puben när Jackson med killsällskap kommer in. Aaron försöker sedan prata med Jackson utanför toaletterna men det är inte lätt eftersom de inte får vara ifred och han är rädd att någon hör vad de pratar om. Under kvällen så sitter Aaron mest och tittar åt Jacksons håll medan Bryony (kopia av Holly även till rösten) sitter och pratar. Hon och Aaron går sedan hem till honom men han bryr sig inte om henne, Bryony går därifrån med väldigt sårad stolthet eftersom ingen brukar nobba henne.

Jackson som sett när Bryony gick knackar på dörren hos Aaron. Han får komma in och de pratar med varann. Jackson berättar om hur dåligt han mått innan han vågade komma ut. De kommer varann rätt nära och är bara någon centimeter ifrån att kyssas när Paddy och Marlon kommer in.
Marlon märker av den spända stämningen som uppstår men får inte reda på vad som händer. Han blir arg på Paddy som verkar så påverkad av Aaron att han inte vågar säga vad han tycker. Aaron säger åt Jackson att gå innan någon råkar säga något. Jackson går men Aaron ångrar sig och springer efter. Han försöker att förklara och be om ursäkt men det är svårt. När Adam närmar sig så inser Jackson att det är lika bra att gå iväg så inte Aaron blir avslöjad. (det var en väldigt vårig gata ute idag i jämförelse med gårdagens snöfall, iofs inte i samma by men det kan inte vara allt för långt mellan ställena)

Marlon är arg på Paddy som låter sig kontrolleras av Aaron och det tär på deras vänskap. Paddy ber Marlon att gå. Paddy som inte mår bra går sedan till Marlon för att be om ursäkt. De pratar ut och Marlon säger att han inte kan hjälpa sin vän om han inte vet vad som pågår. Tillslut kan inte Paddy hålla sig utan han berättar att Aaron är gay. Marlon blir chockad först men inser sedan det måste stämma. Paddy försvarar Aaron som haft det svårt redan tidigare, i princip hela livet eftersom han inte fått så mycket kärlek och omtanke och att grabben inte känner sig hemma någonstans. Marlon vill att de berättar för Chas och sedan för Lisa om hur det ligger till men Paddy vägrar eftersom han lovat att inte tala om det för någon.

Aaron kommer hem och han tror att Marlon vet om allt. Han är förbannad och slår ner en vas. Paddy står en bit i från och man ser rädslan men han förnekar att Marlon vet något. Aaron säger att Marlon tittat så konstigt på honom när de kom så han måste veta något. Paddy säger återigen att Marlon inte vet.
Aaron blir frustrerad och frågar vad han ska göra och Paddy råder honom att prata med Chas. Aaron vägrar och då kan inte Paddy hjälpa honom eftersom han inte vet hur.

När Aaron är ensam så ringer han till Jackson och lämnar meddelande på svararen. Han ber om ursäkt för vad som hänt men han behöver någon att prata med, nej han behöver prata med just honom...


Kommentarer
Postat av: Erik

Stackars Aaron - fångad mellan två hötappar, får inte visa sina känslor utåt, måste dölja allt. Starkt spelat av Danny Miller. Men kan Marlon hålla tyst? Paddy var ju tvungen att berätta om de skulle förbli vänner.

Charity är fånig som ska slösa och shoppa och vill göra fler skumma saker, medan Cain vill ligga lågt och för en gångs skull.

2012-02-22 @ 17:56:05
Postat av: Kristina

Ja, hoppas att Marlon håller tyst nu!

Charity är ju knäpp som gör sig av med alla pengar direkt! Och då lär ju alla runt omkring undra var hon fått pengarna ifrån. Tur att Cain kunde tala henne tillrätta

2012-02-22 @ 19:51:26
Postat av: ELIZA

Håller med , suverän skådis, Danny Miller!Tråkigt att se Paddy så rädd.Såg avsnittet, men skrattade till när jag läste."Paddy kunde inte hålla sej".Hade nog känt likadant,får skällning,men kan inte säga var skon klämmer....Trodde Natascha hade fixat tillbaka pengarna från sonen.Jag blev imponerad av Maisie,hon förstod allvaret och ville verkligen hjälpa till...Belle,tänkte här tidigare nåt avsnitt, när hon och Will humpade med bollen inomhus,att vad vuxen och "stor" hon var.Barn i dag,nästan tonåring i morgon.Men man vet ju inte i vilken ordning allt är inspelat.

2012-02-22 @ 20:01:38
Postat av: Jonas

Charity är, som vanligt, oerhört dum.



Natasha visade upp en nästan mänsklig sida idag, synd bara att hon återigen ljög för stackars Maisie. Dock fortsätter hon sin irriterande vana med att växla mellan "darling" och konstiga läten efter meningar.



Håller med er andra, "Aaron" spelar fantastiskt bra. Detsamma gäller "Paddy".



2012-02-22 @ 20:15:00
Postat av: Jackson

Danny Miller - som så ofta tidigare - helt outstanding!!!!

2012-02-22 @ 21:27:30
Postat av: Angelica

Aaron är det bästa skådisen i HG

Han och Jackson är så gulliga tillsammans :)

Nu börja det hända saker kan jag säga :)

Paddy är den som borde adoptera Aaron :)



2012-02-22 @ 21:36:57
URL: http://lillnos.se/blogg/
Postat av: Jackson

Ja, Paddy, adoptera Aaron!

2012-02-22 @ 22:44:39
Postat av: Anna Viberg

Danny Miller är som sagt helt fantastisk! Vilket skådespeleri han bidrar med. Oj. Bra intriger just nu u HTG.

2012-02-23 @ 09:48:04
Postat av: SoP

det här trodde jag väl aldrig att jag skulle säga, men tack o lov för Aaron i denna gapiga serie! För några månader sen ville jag slå till killen varje gång jag såg honom, nu vill jag krama honom o säga att ska bli bra! Är det ngn som vet om de fick några "soap-awards" för den här säsongen, han o Paddy?

2012-02-26 @ 02:28:37
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0