Förhinder igår, kort sammanfattning idag istället

Tyvärr kunde jag inte skriva något igår men idag är jag här igen. Därför blir det bara en kortare sammanfattning om vad som hände, kanske missar jag något men ni är duktiga på att fylla i det som saknas.
 

 
Amy försöker smita från B&B:t för hon inte kan betala för övernattningarna men upptäcks och det slutar med att hon får jobba av skulden.
 
Alicia kommer på den storslagna idén om att hon borde jobba på puben men det finns inget ledigt jobb där.
 
Nicola berättar för de på puben att sms:en Carl fått inte var till Jimmy utan de var till Carl och att det var Carl som flirtat med någon annan. Scarlett får höra det och blir orolig över att Carl behandlar Chas som han behandlade Lexi.
 
Abi kommer till fabriken för att prata med Faye. Hon berättar att hon blivit förflyttad eftersom ledningen tyckte hennes relation med Ryan var opassande.
 
Maisie kommer hem till Home Farm och talar om för sin mamma att hon kommer att vittna även om det skadar Nathan.
 
Nathan kommer hem och ser Maisie. Hon vill inte umgås med en mördare och han blir besviken. Maisie flyr från Home Farm och träffar Faye i byn. Nathan kommer efter Maisie och försöker bedjande att få henne att tro att han inte är så ond och att han inte är någon mördare. Han säger att allt han gjort är för att skydda henne och Will.
 
Maisie vill tro sin bror men Faye säger att det måste vara lögner det han säger.
 
Nathan bryter nästan ihop men Natasha står fast vid att de inget kan säga för då måste Nathan även avslöja att han hjälpt henne hålla tyst och att han pressat henne på pengar.
 
Aaron besöker Jackson på sjukhuset. Jerry blir förbannad över det men Aaron skäller ut honom och allt blir lugnt. Jackson drabbas av andningsuppehåll men läkarna tar hand om det och allt lugnar ner sig. Han har inte vaknat än.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Nathan må vara ett kräk men idag tyckte jag faktiskt lite synd om honom. Jäkla mamma han har som utsätter alla sina (och andras) barn när det är hon som är skyldig!

2012-08-28 @ 14:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0