Dags för rättegång (gårdagens avsnitt)

Upptäcket nu att allt jag skrivit igår bara är borta =(
Så jag får försöka komma ihåg vad som hände.
 
Viv var tillbaka och hon blev sur för att Hazel inte var på jobbet. Hon bliev ännu surare när hon fick veta varför, inte för att Hazel var hos Jackson utan för att hon inget fått veta.
 
Laurel pratade med Diane eftersom hon var orolig för Doug som gett henne alla sina besparingar. Diane fick lova att inte svika Doug igen.
 
Det var även dags för rättegången mot Ryan idag. Cain ville dit för att ge Sam sitt stöd eller för att hålla koll på honom. Charity blev sur och sa att hon tänker inte vänta på Cain om han bestämmer sig för att vittna och därmed riskerar att åka i fängelse.
 
Jai söker upp Val och Eric för att få köpa den gamla fabriken. Girige Val låtsas genast att det finns en till köpare men Jai går inte på det. Han lyckas pruta ner deras ockerpris från 150 000£ till 120 000.
Val vill inte berätta för Diane om försäljningen för då kanske Diane vill ha pengar av dem. När Diane sedan säger till Val att Laurel pratat med henne om Dougs pengar så kan inte Val hålla tyst utan erbjuder sin syster pengar. Diane vill inte ta emot några och Val blir lättad och jätteglad över känslan av att ha varit en god människa.
 
Pearl piffar upp sig för festen men när hon kommer till Paddy så upptäcker hon att det är Rhona som får följa med. Hon lyckas dölja sin besvikelse och låtsas som om hon ska ut och storshoppa i stan, att det är därför hon har med sig en stor väska.
Paddy och Rhona åker iväg och givetvis så är hotellet fullbokat och de måste dela rum.
 
Rättegången mot Ryan pågår och Cain kommer dit för att se hur det går.
Nathan får vittna och han vet precis vad han ska säga, så han låtsas vara förstående över Ryans desperata handling och tårarna kommer. Han blir även tvungen att berätta om Ryans och Maisies förhållande och det blir en stor snackis i byn. Cain märker direkt att Nathan är en bra skådespelare och ljuger helt utan att blinka.
Sams vittnesmål går bra och han säger ingenting om plånboken han hittade. Doug vittnar också om bråket mellan Nathan och Ryan.
 
Efter första rättegångsdagen kommer Natasha hem utan att ha fått vittna. Hon försöker få tag på Nathan men han svarar inte. Det är för att Nathan ligger i någon källare fastbunden...
 
 

Kommentarer
Postat av: Carina

Ja nu ligger Nathan risigt till... är ganska övertygad om att det är Cain (vem annars?). Eftersom Cain inte vill vittna, vill han väl ändå göra något. Nu har ju Nathan vittnat så ingen tycker det är konstigt om han inte kommer till rättegången. Antagligen vill han sätta press på Natasha... Undrar om han lyckas?

2012-08-31 @ 09:20:37
Postat av: Tina V

Äntligen så händer det något som kan hjälpa Ryan.

2012-08-31 @ 10:22:58
Postat av: Andrea

han skulle ju tagit natahan innan han vittnat. Då skulle ju alla märka att han var borta och han skulle kanske ha berättat sanningen

2012-08-31 @ 14:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0