Barnvakt eller barjobb

Dingles är tillbaka och de får veta vad som hänt Jackson utav Paddy.
 
Eric ringer bilbärgaren för att få bort Amys skrothög från gatan utanför B&B:t. Amy protesterar först men ger sig ganska snabbt. Det tar inte lång tid innan Amy åter igen försöker sticka utan att betala för sig. Val upptäcker henne och frågar vad som händer. Amy tycker att betalningen för städningen är så dålig och dessutom ökar skulden för varje natt hon är kvar så hon tänkte sluta. Precis då kommer polisen för att kolla den stulna bilen som ska bärgas och för att leta efter rymlingen som stuckit från sitt fosterhem. Amy tvingas tillbaka till fosterföräldrarna även om hon påstår att de slår henne. Eric och Val står och ser på när hon förs iväg, de ser väldigt ledsna ut.
 
Hazel vakar hos Jackson när Aaron och Paddy kommer in i sjuksalen. Paddy föreslår att han och Hazel ska gå och fika så Aaron får lite ensamtid med Jackson. Aaron ser väldigt förvånad ut och kan inte förstå vad de skulle göra om de fick lite privat tid.
 
Aaron sätter på bandspelaren med Jacksons favoritmusik trots de andras misstänksamhet mot tilltaget. Jerry kommer in och säger åt honom att sänka volymen.
 
Zak får knuffa fram skåpbilen till verkstaden medan Lisa styr. De vill ha hjälp av Cain att laga bilen som inte startar. Cain frågar om de har tankat nyligen och då minns Zak att han glömt det.
 
Diane kommer till Alicia och frågar om hon vill jobba. Det vill hon men inte på kvällar då hon behöver barnvakt. Leyla erbjuder sig att passa Jacob så Alicia kan jobba.
 
Maisie träffar Nathan för att prata och han fortsätter att neka till mordet. Han hävdar envist om att det är Ryan som gjort det men Maisie tror honom inte.
Hon beslutar sig sedan för att bo kvar i byn och frågar Diane om jobb men det är försent eftersom Alicia precis fått det.
 
Jackson vaknar till liv och den första han frågar efter är Aaron. Aaron kommer in till Jackson och håller honom i handen. Jackson är fortfarande i dåligt skick. Senare beställer Aaron hamburgare och milkshake av Paddy som  kommer dit med maten. Aarons tanke var att Jackson skulle få lite anständig mat..
 
Leyla tar hand om Jacob på kvällen. Han lyckas få henne att ge honom glass till efterrätt trots att David säger åt henne att inte göra det. Leyla har fått stränga order av Alicia om vad Jakey får äta eller inte äta.
Alicia kommer hem under rasten för att kolla läget. Jakey sover och när hon går ner för trappan hör hon Leyla prata med David om vem som är riktiga mamman till Jakey. Både David och Alicia blir arga på henne för att hon inte släpper det och Alicia är orolig för att Jake ska få veta något.
 
Faye besöker Ryan i fängelset och berättar om Abi som fått förflyttning och inte kan hjälpa honom längre.
När hon kommer tillbaka till byn så lyckas hon övertala Maisie att flytta in hos henne i huset. Hon säger att Ryan är orolig för vad Nathan kan göra med Maisie och att Ryan (inte Brian som överättaren kallade honom) vill att hon bor hos Faye.
 
Testerna visar att Jackson är förlamad från nacken och neråt. Familjen har svårt att tro att det är sant, speciellt Jerry har svårt att acceptera det.
 
Rhona är tilbaka och hon följer med Bob till sjukhuset för att hon är orolig för Paddy. Jerry blir sur när de kommer dit och han vill inte prata om förlamningen. Han vill inte att de berättar för Jackson heller.
 
Hazel beslutar att Jackson måste få veta. Läkaren berättar sedan för Jackson om att förlamningen kan vara tillfällig men man måste vara beredd på att den är bestående.
 

Kommentarer
Postat av: Erik

Den här nya översättaren har tydligen svårt för namn. Inte nog med att han kallade Ryan för Brian, han kallade Jerry för Joey och Diane för Dan också.
Gripande på slutet när läkaren berättade sanningen om Jacksons förlamning ... Annars håller väl snaran på att dras åt om Nathan och Natasha - när ska sanningen komma fram där? Ingen av dem är väl den typen som bryter ihop precis ...

2012-08-28 @ 15:40:44
Postat av: Katarina-Cinnamon

Ja jag blir så less på översättarna, inte första gången de inte kan skriva rätt namn på dem.

2012-08-28 @ 17:03:55
Postat av: Emm

Inte bara namnen som blir fel. Please (snälla) blev polis, kanske för att det dök upp en polisbil i bild nästan samtidigt. Ibland glöms eller läggs små ord som ändå blir avgörande, ett glömt "inte" kan göra stor skillnad. Eller ett "did" tolkas som ett "didn't" och plötsligt har någon "inte gjort" något istället för "gjort". Jag som ändå fattar tillräkligt mycket av engelskan för att se när det blir fel i textningen blir ändå lite förvirrad.

2012-08-28 @ 22:59:22
Postat av: Jackson

Ja, verkligen slarvigt översatt, inte minst med alla felaktiga namn.

2012-08-29 @ 08:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0