Kommer det undermedvetna få fram sanningen?

Leyla pratar med Doug på jobbet och hon berättar att hon är lite ledsen eftersom David varit ute med Priya igår kväll.
Doug ser hur ledsen hon är så han söker upp David som sitter på cafét för att prata med honom. Han förklarar för David hur enastående Leyla är och att en sådan kvinna hittar man bara en gång i livet...om man har tur.
David tar till sig Dougs ord och efter lite tänkande så går han till butiken. Väl utanför så går han fram och tillbaka för han är så nervös. Leyla och Doug står uppe på övervåningen och ser David utanför.
När han väl kommer in så går Doug iväg för att handla så de kan prata ifred. Leyla bjuder hem David till kvällen.

Sally läser en bok som visar sig vara Laurels. Ashley vill ha med den till sjukhuset och han får även med sig en teckning Sally hjälpt barnen att göra. Jai kommer med en bukett blommor från medarbetarna på fabriken och han säger att Laurel är välkommen tillbaka när hon är helt återställd. Ashley åker sedan till Laurel och ser att Viv är där för att hälsa på. När Viv åkt får han veta att Laurel snart får komma hem.

Betty har hjälpt till att städa på B&B:t och är helt slut efter det. När hon sedan ser David som sitter på cafét blir hon uppjagad och säger till honom att nu får det vara nog, hon säger upp sig. David medger att han haft fokus på fel saker och förstår henne så han erbjuder henne full lön resten av månaden och han hoppas att de kan förbli vänner. När Betty sedan kommer till puben så bjuder Bob henne på ett glas champagne för att fira att hon blivit helt ledig nu. Hon försöker få hela flaskan men det går inte Bob med på.

Charity vill prata om framtiden med Cain. Han förstår inte vad hon menar så hon förklarar att det är deras gemensamma framtid. Han är misstänksam och frågar vad hon egentlgen är ute efter.
Senare ser han när Jai står och pratar med henne ute på gatan. När han får tillfälle frågar han Charity om saken och hon svarar att Jai inte är hennes typ.
Cain misstror Charity och tror att hon bara är ute efter pengar och att hon hela tiden visar att det stämmer och Charity är trött på att han misstror henne hela tiden.

Carl ser Charity och Cain på puben och att Cain är irriterad. När  Charity går på toaletten väntar han på henne för att höra hur det går eftersom hon inte svarar när han ringer. Hon säger att han får sluta vara så påträngande annars skiter hon i att hjälpa till och då har han ingen.


Val säger till Terry att hon vill öppna en restaurang i B&B:t. Han är mycket tveksam men hon bjuder över honom och Brenda för att prata om saken. Val ska laga mat men bränner allt så larmet går. Hon hämtar mat hos Marlon som hon först låtsas att hon själv gjort. Det genomskådas på en gång och när middagen är över säger Terry att de kan gå till puben för att prata klart. Där säger han att han går med på deras idé om att öppna restaurang men det får inte bli några genvägar utan det ska vara ordentlig mat.

Mark ser Katie vid bardisken på puben. Han går fram för att beställa och samtidigt frågar han henne om Faye ska ta ridlektioner när hon kommer hem. Katie svarar att hon inte vet och då ber han om ursäkt och att det inte var meningen att snoka.

David kommer hem till Leyla och de ska prata. Han börjar berätta om Priya men Leyla vill inte höra. Då säger ha att han måste berätta eftersom hon avslutat daten för att det var så uppenbart vem han tänkte på. De kommer överens om att försöka igen och att Leyla ska försöka få hans förtroendet tillbaka.

Nicola och Jimmy kommer tillbaka från Mallorca. Så fort hon hinner sticker Nicola till Laurel på sjukhuset. De pratar med varann och Laurel berättar att allt känns så konstig men hon kan inte peka på vad som inte stämmer. Nicola märker att Laurel blir fundersam så fort hon nämner Sally.

Laurel får komma hem och vilar på soffan. Ashley måste jobba men Sally hjälper till med barnen. Laurel somnar och när Gabby vill sitta hos sin mamma så skickar Sally upp henne. Sally tar en kudde och håller den över Laurels huvud men precis då ringer det på dörren. Nicola kommer in och har med sig några filmer. Hon säger till Sally att fixa till te. Sally blir inte alls glad och hon tjuvlyssnar på vad Nicola och Laurel pratar om.
Nicola säger till Laurel att nu är hon här för att hjälpa henne...





Kommentarer
Postat av: Erik

Någon borde kasta ut den här sinnessjuka Sally innan hon går för långt. Vad hade hänt om inte Nicola hade kommit? Det behövs nog någon som hon för att få upp ögonen för sanningen.

2011-11-10 @ 18:18:53
Postat av: Colin

I think I've teased you long enough now - after todays' failed attempt at suffocation it is now safe to confirm that Charlotte Bellamy did only take time off for maternity leave!



The Sally story will actually take a short break after tomorrow. Laurel will return next Friday before leaving sometime the following week...

2011-11-10 @ 19:29:07
Postat av: Kristina

Detta med Laurel påminner mycket om annat som hänt i Hemmis tidigare - Steph som försökte ta död på Shelly och sen Alan, Steph som blev pepprad med piller av den galne doktorn, Rosemary som mixtrade med Prudy m m . Hur många psykopater får det finnas i en sådan liten by egentligen? De borde ju ha kommit på en bättre lösning för att bli av med Laurel. Men jag är glad för att David och Leyla är vänner igen och att Betty äntligen gått i pension!

2011-11-10 @ 19:32:36
Postat av: Colin

I think the thing is people love a soap villain. I refer again to the British Soap Awards (there are other soap awards but these are the Oscars of the industry!). The majority of the awards are voted on by a panel of experts. The exceptions are best soap, sexiest male, sexiest female, best actor, best actress, and best villain. The fact that each year all five UK soaps manage to nominate three characters to put through to the viewer vote shows how popular villainous characters must be!



On the subject of Steph incidentally, it is five years today since her last episode was first broadcast!

Postat av: Tina

Alltså hon som spelar Sally,hon gör det bra, kolla bara in ögonen, man riktigt ser onskan i dem. Det riktigt kryper i kroppen på en när man ser henne och jag tycker att det är konstigt att inte någon har upptäckt eller tyckt att vissa saker har varit konstiga. T.ex vid bålet då såg det ut som om Marlon såg allt, och Zak, när kyrkan brann, tyckte inte han att Sally betedde sig underlig då.

2011-11-10 @ 21:51:16
Postat av: Sara

Jag blev lite förvirrad idag, borde ju veta svaret, men, är Charitys mamma med i serien? Och visst är väl Zack pappa till Cain? Förstår inte alltid hur det hänger ihop i Dingle-släkten och vem som är syskon/förälder/barn till vem... Kanske kan någon kunnig här svaret? :D

2011-11-10 @ 22:18:15
Postat av: Carina

Äntligen har jag tittat ikapp! Hjälp vad spännande det har varit. Så otäckt ondskefull Sally är som låste in Laurel i kyrkan. Himla tur att Laurel klarade sig. Får hoppas att Nicola håller koll på Laurel nu, hon kommer verkligen som på beställning.

Konstigt att inte Diane reagerar mer på Sally med tanke på födelsedagstårtan och vad hon sa till laurel då. Men Sally är ju otäckt manipulativ. Håller med Tina, hon spelar SÅ bra!!

2011-11-10 @ 22:28:27
Postat av: anne

SVAR TILL SARA:

Här är släktträdet på lite av Dingle familjen,

http://www.emmerdale.org/emmerdale/tree/10june05/Dingle/Dingle.png

2011-11-11 @ 01:17:30
URL: http://enna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0