Jimmys ångvältar eller Emmerdales åkeri?

Jamie lämnar över post till Donna som får ett besökstillstånd för att kunna besöka Ross.
Marlon berättar för Zak att han tänker flytta hem igen och det gör Zak besviken. Han och Eli talar om för Marlon om hur mycket Donna faktiskt svikit honom men Eli verkar inte helt övertygad. Han ställer frågan till Zak om vad han skulle ha gjort om det gällt samma sak med Lisa. Zak blir förbannad och säger att Eli aldrig ska säga så igen... Då börjar Eli att fnissa eftersom han hört att Lisa haft en affär med Bobs bror när Zak var bortrest.

Edna har inte tillräckligt med pengar när hon ska betala för sig på cafét. Jimmy ställer upp och lägger ut för henne om hon har tid att prata lite. Han verkar lita på hennes goda omdöme så han pratar om hur svårt de har med att hitta ett namn till nya företaget.

Ashley bjuder Shadrach på lunch. Laurel varnar honom för att Ashley kanske vill predika lite för honom nu när de ska flytta. Shadrach kommer dit iklädd en kråsskjorta och träningsoverallsjacka. Lunchen verkar gå bra men tillslut så börjar Ashley prata om alkoholens faror och att Shadrach borde tänka på sina döttrar. Då säger Shadrach att Ashley har rätt, från och med nu är han nykterist.
Det höll ända tills att han skulle gå hem och Ashley ville ge en flaska konjak. Det kunde ju inte Shadrach motstå.

Victoria råkar nämna för Chas att Aaron inte var i skolan under dagen. Det visar sig att Aaron var hos bröderna Kings för att hjälpa till att måla om. Han passar även på att prata med Lexi och han måste bara påpeka att hans mamma hatar Carl eftersom hon blivit sviken av honom.
Lexi blir nöjd med det beskedet och hon ber Chas om ursäkt för kommentarerna igår.

Marlon kommer hem och han förklarar för Donna att han vill försöka igen. Han har några villkor, de ska aldrig mer prata om händelsen eller nämna hans namn och hon får givetvis inte ha kontakt eller träffa Ross. Hon går med på det.
Det dröjer inte länge innan Ross ringer henne från fängelset och vill prata. Han vill verkligen att hon kommer dit på besök, han måste ha hjälp för han håller på att gå under.
Givetvis kan inte Donna hålla sig därifrån utan hälsar på honom.
Ross ber henne om hjälp, hon måste prata med Jasmine som ljuger.  Han säger att det var hon som kom ut från lägenheten inte han...

Scarlett får jobba som sekreterare hos Kings men det går inte så bra. Hon räddas av Edna som precis kommer med soppa och Jimmys pengar hon är skyldig honom. Edna hjälper Scarlett att arkivera alla dokument och svara i telefon så när Jimmy och Carl kommer har hon full kontroll på allt.
Det leder till att Jimmy vill anställa Edna men Carl protesterar för de har ju inga pengar. Edna tackar jag även om hon vet att det inte kommer att ge så mycket betalt.

Paul är sur på Val för det hon gjorde kvällen innan. Val försöker att bli sams men Paul vägrar och säger bara att hon ska ordna upp allt hon ställt till med.
Då bjuder Val hem Patricia för att de ska prata.
Först går det inte så bra men när de upptäcker att deras söner fortfarande älskar varann så börjar de titta på gamla foton och minnas. Givetvis blir de osams om vems son som verkligen var mannen i förhållandet och det slutar med att Val blir förbannad och kastar ut Patricia.
Precis då kommer Paul och undrar vad som händer. Han blir rasande på Val och ber henne gå sedan kan han prata ut med Jonnys mamma. Hon ger honom Jonnys telefonnummer så han kan ringa honom i Australien.

Lily ger Paul en check för att han ska ha råd att åka till Jonny, hon har avbokat sin Rio-resa.

Ashley ser att Jasmine mår dåligt och vill att hon ska prata men hon vill inte det. Han säger att han förstår att hon har det jobbigt eftersom en nära vän precis dött. Sedan erbjuder han henne att flytta med till nya församlingen och hon ska tänka på saken.

Donna söker upp Jasmine för att fråga henne om det Ross påstår. Jasmine står på sig om att hon såg honom komma ut ur lägenheten men efter ett tag blir hon mer och mer nervös. Då kommer Debbie in och frågar ut Donna om vad hon gör där och talar om för henne att Jasmine sagt som det är till polisen.

När Donna kommer hem undrar Marlon var hon varit och nu börjar lögnerna komma igen. Hon säger att hon varit på jobbet för en utredning som bara hon i princip kan vara med på.

Jasmine möter Ashley i byn och då tackar hon ja till hans erbjudande om att flytta med dem.


Kommentarer
Postat av: Tina V

Vad är det för fel på Donna?

Kan hon inte bara säga som det är, att hon ska prata med Ross för att förklara att dom måste sluta att träffas.

Jag retar mig också på Chas, hennes insats som mamma är helt usel.

Den rollen kan hon inte spela något vidare.

Jag tror Marlon skulle passa med Del, hon är lika sprallig som han.

2011-03-24 @ 14:55:33
Postat av: Erik

Schadrach hade verkligen snofsat till sig i dag, men att han verkligen skulle sluta supa på riktigt var det väl ingen som trodde på.

I dag verkade det faktiskt som om Donna och Marlon skulle bli ihop igen, men eftersom hon trots allt åkte till Ross lär det väl inte hålla så länge. Det behövs bara att Marlon får reda på det.

Man undrar om Jasmine hade försagt sig, om inte Debbie hade dykt upp precis i rätt ögonblick ...

Äntligen lite lycka och kärlek även om det är på håll bara, mellan Paul och Jonny, hoppas bara att han kommer iväg till Australien nu ...

2011-03-24 @ 15:33:12
Postat av: Madeleine

Donna är lite väl falsk, Marlon är ganska go kille!

Hela den här storyn med Shane måste väl snart få ett avslut, boring!

Förresten, är det bara jag som skulle föredra Shane framför Ross, inte som rollfigur där han var elak och numera död, men privat!

Hiss: Val,hon är rolig!

Diss. Donna, usel skådis!

2011-03-24 @ 16:54:10
Postat av: Honey

Det finns bara 3 snyggingar i HTG och det är :Ross, Carl och Paul (han är gay i verkligheten, men oj så snygg). Skulle jag välja mellan Shane och Ross så blir det absolut Ross.

2011-03-24 @ 17:26:42
Postat av: T

Jag gillar varken Ross eller Shane, varken rollen eller till utseende. Men Carl är snygg tycker jag... :) Paul ser ganska bra ut oxå.

2011-03-24 @ 19:30:57
Postat av: Åsa

Alla snyggingar har ju dött. Matthew...



Donna är en skit tycker jag.

Marlon spelar så man nästan gråter för honom.



Lexi är ju för trist där hon studsar runt.



2011-03-24 @ 20:04:46
Postat av: Lena

Antar att det beror lite på vilken ålder man är i men för mig är det Rodney som gäller så då förstår ni hur gammal jag är:-)

2011-03-24 @ 20:12:49
Postat av: Lina

Åldern har ingen betydelse :D

Själv tycker jag Carl är snyggast men . Matthew var också het <3

2011-03-24 @ 20:50:33
Postat av: Jesper

Jasså....Va är det för fel på Leyla , Scarlett då?Finns fler som man ej kan nämna ännu :) Å då ä ja bra till åren jag.....

2011-03-24 @ 21:18:28
Postat av: Pandora

(Detta är en vädjan till er "Orakel" som har svårt med diskretionen, inte till alla er som precist som jag inte har någon eller ringa aning om framtiden i serien)



Ni Orakel!! Snälla!! Sluta att "spekulera" i framtiden så är ni söta!! Era "Gissningar" om framtiden stämmer så gott som alltid har jag märkt! (Läs gamla inlägg i arkivet och ni vad jag menar) Antingen så har ni magiska förmågor som inte står Sibyllorna efter, eller så har ni helt enkelt tjuvläst/sett vad som sker i serien framöver och kan bara inte låta bli att tjattra litet om det (Om än inlindat)... Vilket låter troligast???



Ok.. Jag har litet månatliga kvinnobesvär för tillfället så jag kanske är litet extra grinig idag, men kan inte vi alla komma överens om att enbart diskutera dagens avsnitt här och inte "spekulera" (notera citationstecknen runt spekulera)i framtiden?



Jag ber om ursäkt om jag låter som en surkärring. T.o.m Jimmy King skulle ha flytt från mig idag hahaha. Puss på er=))

2011-03-24 @ 22:43:14
Postat av: Bo

Jasmine gillar jag...

2011-03-25 @ 00:42:37
Postat av: SoP

Madeleine:Jag gillade Shane-har skrivit det här för ett tag sen- :-) Ross är så äcklig,han är ful o sliskig o så Gnällig. Iofs är det väl ingen hit att sitta inne oskyldig,men hans eviga det är så synd om mig-gnäll gör mig vansinnig!



Jesper:Scarlett är jättesnygg :-)



och min kommentar om Donna då- " men för f*n din korkade brudj*vel"- när hon Så Klart skulle ranta iväg till slempelle.



Storyn om Johnny o Paul vet jag inte vad jag ska tro om-men jag Hoppas de blir ihop igen! Jag blev lite sne där på Lily, hon kan ge Paul pengar till resa- men de tiotusen Edna la ut åt henne då?

2011-03-25 @ 01:33:40
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: 0rcid

jag tycker int eom varken shaen elelr trista ross med hans söggiga "am sooorry"



matthew gillade ajg i början men hans karraktär var rätt jobbig i slutet och drog ner mungiporna för mycket på honom. Carl börjar bli lite het igen...kommer och går med honom :p



rodney bara gubbsjuk och paul för feminin men ashley kan ibland se lite busig ut...



men matthew är nog den jag gillat allra bäst även utseendemässigt....försöker tänka igenom andra men kommer inte på nån annan som jag tyckt varit het/snygg.



marlon och donna...så omaka från början till slut har jag tyckt och chas som morsa...hmmmm....

2011-03-25 @ 04:58:21
Postat av: Rebecca

Är det bara jag som tyckte Johnny var riktigt läcker...?? En riktig silver räv =D

Jag hoppas han kommer tillbaka till serien istället för att Paul kommer flytta ifrån Emmerdale för att återförenas med sin man...

2011-03-25 @ 08:31:33
Postat av: Lena

Nog kan jag se att både Carl o Paul ser bra ut men för att jag skall tycka att de har det där lilla extra krävs det mognad och att de blivit lite "ärrade" av livet. Det var det jag menade med att att åldern nog spelar in. Ett snyggt yttre är väl okej men....

Som t.ex. att Carl såg bättre ut förr när han hade charm o glimten i ögat, sen hände ju det med Pappa King och blicken slocknade tyvärr



Jesper glömde du inte Jasmine, hon tycker jag ser riktigt bra ut och där ser man, jag trodde du var en relativt ung pojk:-)



2011-03-26 @ 09:50:25
Postat av: Jesper

Lena: Jo jag tänkte precis på henne direkt efter jag postade :) Få skylla på ålder'n

2011-03-27 @ 20:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0