Vad hände idag då?

Idag kan jag knappt ihåg vad som hände i HTG.

Nicola vill fortfarande ha jobbet hos Paddy och gör därför allt för att få det. När hon hörde att Ross skulle skjutsa Paddy till rätten så fixade hon att Ross inte kom dit och Paddy blev orolig för att bli sen. Då kunde hon erbjuda Paddy skjuts. Paddy blev avstängd (?) i två månader och med det antar jag att de menade att han blev av med körkortet. Återigen utnyttjade Nicola situationen och såg till att hon blev Paddys chaufför. Chas som hade avbrutit semestern för att börja jobba igen var rejält bakfull första dagen. Hon blev inte allt för glad när hon insåg att Nicola nästlat in sig som Paddys chaufför.

Viv och Bob blev fria mot borgen. De var väldigt trötta och humöret var inte på topp. När Viv ser Donna blir hon än mer grinig och kan inte förstå att hon valde arbetet före sin familj. Även förhållandet mellan henne och Bob blir ansträngt. Hon anser att det var Bobs fel som gjorde inbrottet  och han tror nästan att hon hade ihop det med Freddie. Givetvis blir de sams igen och bestämmer sig för att ta sig igenom detta tillsammans.

Jamie får slita i cafét och även passa tvillingarna. Lite hjälp med barnen får han av Louise men vem sköter då B&B:et?

Miles ska hjälpa Jas med att fotografera till tidningen. De ska ta bilder inför marknaden som ska vara i byn. Först blir det Rodney som ska fotograferas och han börjar posa för fullt för bilderna. Både Jas och Miles blir en aning förskräckta, det var inte riktigt så de hade tänkt det. Sen när Rodney ska luta sig mot en vägg så ramlar han nästan och då visar det sig att han bara skämtade.

Terry och Tj är tillbaka från sjukhuset. Jag har fortfarande lite svårt för den ungen, gillar inte honom alls. Idag störde jag mig på att han skulle ha godis hela tiden...

Laurel möte Greg på kyrkogården vid Daniels grav. Hon bjöd hem honom och visade bilder på Daniel och berättade lite om hur han varit. De verkade ha en trevlig stund men så dök Ashley upp och den goda stämningen försvann. Greg gick hem eftersom han inte kände sig önskvärd. Ashley är irriterad över att Greg varit där och det blir bråk. Då råkar Laurel säga att hon hade kysst Greg. Det gör Ashley helt förtvivlad. Han har ju märkt att Laurel inte varit sig själv. Hon säger att det inte betydde något men hon ville bara känna sig vid liv efter allt som hänt.
Ashley säger då att att han ska kämpa för sin familj och sitt barn om det visar sig att Arthur är hans son vare sig hon är med på det eller inte.

Sen var det något med Belle och hennes stora potatis som hon tyckte såg ut som Zac men Eli tyckte den såg ut som drottningen istället. Dessutom hotade hon med att klippa av en bit av håret och skylla på att det var Shadrach och Eli som gjort det för att få bort ett tuggummi. Om de betalade 2 £ var så skulle hon inte göra det.
Jag blir lite irriterad på mig själv som tycker att det är gulligt det hon gör för jag skulle ju inte acceptera att mina barn höll på så...


När Bob hade sönder ett glas på puben sa han att "it's only a slim jim". Jag visste inte att det var ett glas som kallas så, det jag tänker på är en av Britt Eklands män som hette så.

Hmmm...det blev rätt lång text ändå med tanke på att jag inte kom ihåg vad som egentligen hände...

Ha det så bra i helgen gott folk, det är alltid trevligt med era kommentarer och att ni är så underbara mot varann =)


Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

jag vet att ingen tvingar mig att titta på HTG men idag tänkte jag, inte bara en gång utan flera gånger, att varför inte lägga ner hela dyngan o börja reprisera HTG. Alltså köra om från okt 1972. Som det e nu fattar jag inte hur HTG ska hålla på i lika många år till. Finns inte en plan i h... att storyn håller för att upprätthålla intresset för serien.

2010-10-08 @ 17:43:33
Postat av: Erik

En repris från första början skulle väl vara trevligt, men vi får väl inte ge upp hoppet, det lär ju bli bättre när vi kommer över till 2009, vi är i maj 2008 nu.

Retar mig på den här knäppa kvinnliga polisen som säger åt Donna att det är vanligt att folk inte kan tro att folk de känner begått hemska saker. Visst händer sådant, men Donna skulle väl i alla fall känna sin egen mor och veta att hon inte haft ihop det med Freddie. Hur kunde vittnena egentligen peka ut Viv? Hade han visat kort på Viv för grannarna och sagt att det var hans fru?

2010-10-08 @ 17:57:15
Postat av: Ann-Marie

vad det gäller Viv o alla hennes kopior så tror jag det är en komplott av ngt slag. Freddie o hans kvinna har väl kollat in Viv länge.

2010-10-08 @ 18:19:20
Postat av: Lotta

Kändes lite stelt idag på HTG, ashley och laurel kommer nog ha det kämpigt en längre tid tror jag...

Viv och bob ja det bådar inte gott åt nåt håll,

Undrar hur länge jamie och louise komer att vara tillsammans, jag tror inte det kommer att hålla.Se på alla män louise har haft.

Kan inte Chas och paddy få ihop det:)det skulle vara nåt!

2010-10-08 @ 23:39:16
Postat av: Katarina

Hej! Du Lotta, jag hoppas också på Chas och Paddy. Egentligen är de inget dumt par. De väger upp varann fint och kompletterar varann. Men Paddy behöver göra en liten make-over med frisyr, glasögon och klädstil. Chas skulle säkert kunna hjälpa honom på traven.

Hälsningar Katarina

2010-10-09 @ 00:13:19
Postat av: Bittan

Jag stör mig så hemskt på Paddy han är en stor mesig

fjant som går på vad Nicola säger o gör.

Synd att han ska framställas som så korkad.

Sen hoppas man ju att Nicola till slut ska få sitt straff den vidriga bitchen.

2010-10-09 @ 07:10:33
Postat av: Mariann

Nicola är så äcklig så den orkar jag inte se. Och det är trist att de framställer Paddy så dum. Att han och Chas ska få ihop det verkar ju ganska otroligt. Men i HTG vet man ju aldrig. Poliserna fortsätter va helidioter så det orkar jag inte heller se. Gud va bra den där snabbknappen på hårddiskinspelningen är!

Undrar hur gammal Miles ska vara egentligen? Jag tycker han ser så mycket äldre ut än Jas. De passar inte alls ihop. Fast, jag ska väl inte säga nåt jag har ju själv en toy boy :)

Min HTG-dvd har kommit men den får vänta en stund för nu blir det Frölunda torg, Andreas Jonsson och sen Liseberg i finvädret. Trevlig helg!

2010-10-09 @ 11:32:30
Postat av: Katarina

Hej igen! Den där "kyssen" eller vad man ska kalla det, som nästan men inte riktigt ägde rum mellan Greg och Laurel, har inte den fått lite för stor betydelse? Det var ju ingenting. Inget hände vad jag kunde se.Löjligt att göra så stor affär av den. Då vill det väl allt till att det är lite intensivare grejor.

Hälsningar Katarina

2010-10-09 @ 12:48:17
Postat av: Erik

Tittade just på webbkamerorna i Emmerdale. De håller visst på att spela in julscener just nu. Massor av folk, ljus i träden och på fasaden till puben och utanför affären. Konstigt tillfälle!

2010-10-09 @ 12:56:39
Postat av: Ann-Marie

Ja jädrar i min lilla låda - vill vara DÄR. Så fint med alla ljusen.

2010-10-09 @ 13:53:37
Postat av: Cinnamon

Såg ett avsnitt idag av min HTG Specials, så trevligt att se Betty utan krullperuken :-) Hennes egen frisyr är ju så mycket snyggare :-)

2010-10-09 @ 20:32:35
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Cinnamon

Hej Erik!

Jag hittar inte rätt på webbkamerorna i Emmerdale, de har ju gjort om sidan sen sist jag var där och kollade, attans, hoppas jag hittar.........

2010-10-09 @ 20:34:54
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Cinnamon

Ahh hittade webbkamerorna nu, men nu är det mörk där också så jag får vänta tills i morgon att kolla

2010-10-09 @ 20:36:53
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Tina

Var är det man kan kolla webbkamerorna?

2010-10-09 @ 21:09:55
Postat av: Tina

Var är det man kan kolla webbkamerorna?

2010-10-09 @ 21:13:39
Postat av: Ann-Marie

http://www.itv.com/soaps/emmerdale/webcam

2010-10-09 @ 21:54:17
Postat av: sop

Är det nån mer än jag som önskar Viv så långt åt pepparodlingarna det går? Kan nån vara mer korkad? Hoppas hon åker i fängelse Jättelänge, dumhet borde vara straffbart. Hon är bara så Dum så jag blir förbannad,hela tiden.

2010-10-11 @ 01:07:02
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

haha! Jag förstår dig sop. Ibland kan jag bli så förbannad på nån av de så jag blir alldeles svettig :) Och glömmer att det "bara" är en tv-serie.

Men just det här med Viv har jag tyckt varit så alldeles otroligt dumt så jag har snabbkört inspelningen varje gång hon kommit i bild, därför blir jag inte så sint just på henne. Just nu.. :)

2010-10-11 @ 06:39:38
Postat av: Lotta

Chas och paddy jämnar utvarandra så som katarina sa:)

Jag tycker Chas passar bättre med paddy än med Carl.

Vi vet ju alla vilken player carl är...

Paddy är toppen men han måste gaska upp sig å vara hårdare mot nicola....alla vet ju vem Nicola giftormen är...alltid kommer i katastorf var hon än e å gör

2010-10-11 @ 11:13:45
Postat av: sop

>>Marianne-jag ser ju live så jag kan inte snabbspola. Jag lever mig in jättemycket tidvis, svär o muttrar- o gråter ibland.

2010-10-11 @ 23:41:13
URL: http://sisterofpain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0