"Horse and house magazine"

Det var just den tidningen som hört av sig till Woolpack och meddelat dem att de är en av 20 kanditater som de kommer att göra en krogtest på. Val blev helt hispig och såg den anonyme domaren i var och varannan gäst. Det påminner lite om när Marlon var med i någon mattävling och det kom domare anonymt och skulle bedöma maten på puben. Nåja, Val ville givetvis inte ha Dingles som gäster så hon portade dem alla.

Dingles som inte vill att någon kör med dem startade en protest utanför puben. De sa till alla som var på väg in att de inte borde göra det, maten var dålig... det var fel på avloppen m.m.
Val blev inte alls glad när hon fick veta vad de gjorde. 
Chas som hade dåligt samvete för vad hon sagt till Gennie fick henne att komma tillbaka för att prata ut. Det slutade med att de allihop stod utanför puben och protesterade i sann familjeanda.

Nu visade det sig att Gennies mamma Brenda ville besöka henne på Paddys klinik men det kom ganska snart fram att  Gennie inte alls jobbade där. När Brenda skulle åka hem så såg hon Gennie utanför puben ihop med Dinglarna. Givetvis blev hon arg och chockad. Gennie åkte hem med sin mamma men de återkom senare för att hälsa på hos Dinglarna och be om ursäkt. De blev kvar där på middag och verkade ändå ha det trevligt.
Gennie försöker att få kontakt med Chas och vid diskhon när de hjälps åt med disken så verkar det ha lyckats.

Jamie ritade av en bild av Freddie för nu skulle Viv ut och efterlysa honom. Det slutar med att hon går runt på stan och knackar dörr för att se om någon känner igen honom. Trött och besviken så blir hon mer och mer nedstämd.  Så råkar hon se en man bakifrån som hon tror är Freddie och i sin ilska så attackerar hon honom bakifrån med sin handväska. Naturligtvis är det fel man och han är nära att polisanmäla henne för attacken men Bob lyckas övertala honom att låta bli. Både Viv och Bob försöker få Donna att hjälpa dem eftersom hon är polis och borde kunna utnyttja det. Donna vill inte det men verkar gå med på det ändå eftersom det gäller hennes mor.
Men jag undrar var är tvillingarna?

Gray vill ordna en förlovningsmiddag med Katies vänner. Problemet blir att ingen kommer. Jonny säger återbud redan vid inbjudan eftersom han och Paul är även vänner med Perdy. Chas ringer i sista minuten och säger att hon fått förhinder för hon ska äta med familjen. Donna lämnar även hon återbud eftersom det är familjekris och hon känner att hon måste vara hos Viv och Bob.
Det Gray glömmer att berätta är att han ordnat med en lägenhet till Perdy.

Eli är trött på att sova på soffan så han låtsas ha ont i ryggen för att sätta press på Debbie för att få sova i hennes säng. Hon är inte så lättpåverkad som han tror.


Kommentarer
Postat av: Ann-Marie

Tänk som en tanke - igår skrev jag om gamla tider i HTG - när Annie stod o diskade o hade kameran nästan i ansiktet. Idag stod Gennie o Chas o diskade i nästan likadan position som Annie hade vid diskbänken.

2010-10-06 @ 14:36:44
Postat av: Brita

Vem censurerar de fria orden på denna blogg? Efter vilka kriterier?

2010-10-06 @ 18:28:26
Postat av: Brita

Vem censurerar de fria orden på denna blogg? Efter vilka kriterier?

2010-10-06 @ 18:29:12
Postat av: Mariann

hihi jag tänkte också på det. Nu är det diskbänksrealism på nära håll :) precis som förr!

2010-10-06 @ 18:44:16
Postat av: Lotta

kanske tvillingarna sover eller nåt som dom brukar göra.lol

Bra episoder idag faktiskt.

Tycker val är jobbig samt hela grejen med katie och gray.

2010-10-06 @ 19:04:36
Postat av: Ann-Marie

Är det nån som censurerar här på bloggen?

2010-10-06 @ 19:23:17
Postat av: Ann-Marie

Tycker ni att jag börjar bli tjatig med diskbänken? Lika tjatig som barnbytet?

2010-10-06 @ 19:27:05
Postat av: Erik

Är det inte bara något tekniskt fel som gör att inläggen försvinner, att man glömmer att klicka på uppdatera på datorn t.ex.? Jag har svårt att tänka mig att Adm-Marie går in och censurerar något utan att tala om det.

Annars var väl det mest positiva i dag att Schadrach och Gennie och hennes mamma kom varann lite närmare och att halvsystrarna verkade att bli vänner. Chas har dock lite skumma miner ibland, så att man har svårt att veta vad hon egentligen tänker. Och att se Schadrach dricka juice!

2010-10-06 @ 19:29:28
Postat av: Adm

>>>Brita

Jag vet inte vad du menar med censurera men jag har inte rört några kommentarer på länge. OM jag tar bort ett inlägg så talar jag alltid om varför och enda orsaken än så länge har varit att någon talat om i förväg vad som komma skall. Även om jag ibland varit tveksam om inlägg ska vara kvar så har jag i sånna fall låtit det vara. Som sagt, tar jag bort ett inlägg så säger jag alltid till om det. I övrigt så får ni tjata på hur ni vill ;)

Hoppas att det inte varit några problem med det...

2010-10-06 @ 20:52:11
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mariann

näe då Ann-Marie, vi blir aaaldrig tjatiga. Speciellt inte jag... som egentligen ska packa och göra min tax-free-beställning. Men jag hänger hellre här och tjötar :)

Jag tror att Chas är som dr Dängroth: skeptisk.

2010-10-06 @ 20:55:17
Postat av: Katarina

Hej! Jag tycker att några av de bästa skådespelarna i hela serien är Dingles hundar. De är ena riktigt goa byrackor. Igår, tror jag det var, låg den ena på Shadrach och sov. Och de sitter där i soffan och är så snälla. Det måste ju ändå vara lite kameramän och annat löst folk runt omkring, samt belysning och annat som skulle kunna distrahera dem. Men inte, de är hur "naturliga" som helst.

Hälsningar Katarina

2010-10-06 @ 21:43:59
Postat av: Tina

Jag har också funderat på dessa byrackor. De springer ju ut och in utan att man ser att någon torkar/tvättar av dem. Nog måste det vara ganska skitiga jyckar som ligger där i soffan och myser, i alla fall om man ser hur det ser ut utomhus. Eller jyckarna vet att de inte får gå nära grisarna....;)

2010-10-07 @ 09:24:38
Postat av: Mariann

Men du Tina.. vi ser aldrig att de matar eller tvättar bäbisar heller. Vi efterfrågade ju nyss var Viv och Bob's barn var. Ska vi tro att de inte heller får tillsyn? :)

2010-10-07 @ 12:22:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0