Arga pensionärer och en stissig kock

Donald drabbas allt oftare av yrsel pga sitt höga blodtryck. Carl håller sig i närheten och ser till att Donald tar det lugnt och vilar. Han råkar nämna för Lexi att Donald är sjuk och hon råkar givetvis säga det till Nicola som kommer skyndande. När det visar sig att Donald inte är tillräckligt sjuk utan han kan säga åt henne att hon inte kommer att få några pengar så blir hon grinig och går därifrån.

Terry, Lisa, Edna, Pearl och Lily diskuterar om hur de ska visa sitt missnöje för vad Eric gjort och de kommer fram till att de ska starta en namninsamling mot lyxlägenhetsbygget och att de ska prata med en annan ledamot av kommunfullmäktige. Denne ledamot tycker att byborna har en poäng och han säger till Eric att han inte kommer att gå med på något tillstånd för bygget.
Dessutom ser Terry att Matthew pratar med Eric och han blir misstänksam. Så när han möter Matt så säger han till honom att han bör nog inte beblanda sig med något husbygge i byn eftersom Terry då skulle låta hela världen få veta hur det kan gå när Kings fuskbygger, se bara vad som hände med Dawn. Det gör att Matthew backar i planerna och Eric som inte får ut några pengar på försäkringen ligger nu riktigt riktigt illa till.

Val tar emot ett samtal från tidningen som ordnat med pubtävlingen och ivrig som hon är lyssnar hon inte klart. Hon tror att de vunnit första priset och nu kan titulera sig som årets pub 2008. Självklart ställer de till med ett riktigt stort kalas för att fira och Marlon som varit rätt stissig blir ännu mer stissig i köket. (Nu tycker jag han är rätt överdriven och inte riktigt trovärdig i sitt agerande.) Till och med ena chefen från Malt kommer över och ger Marlon sitt visitkort för att han hoppas på att kunna få över honom till deras pub i stället.
När sedan redaktören för tidningen kommer för att lämna priset visar det sig att de endast blivit tvåa i tävlingen, Malt hade vunnit. Woolpack hade i och för sig fått högsta poäng för maten men servicen var det lite sämre med. Marlon får sig en funderare och börjar tänka på om han ska slösa bort sina matkunskaper på en bypub eller ska han satsa framåt och anta erbjudandet från Malt.

Betty är som vanligt rätt söt, idag råkade hon ta en maträtt som var rätt stark och hon såg helt förstörd ut när hon tuggade i sig den. Hon hann inte ens få i sig all sallad (eller vad det var) innan hon började dricka så det "gröna" hängde ut ur munnen fortfarande.

Dessutom insåg Viv att Bob hade rätt, de måste sparka detektiven eftersom hon kostar för mycket pengar och de har inte ens så mycket att de kan betala räkningarna

Mel fortsätter att göra allt för Arthur. Nu har hon lyckats övertala Ashley att hon och Arthur ska gå på teckenspråk för bebisar.

Kommentarer
Postat av: jackson

Jag tycker också att Marlons nuvarande beteende i den uppkomna situationen är alltför överdrivet. Det stämmer inte med hans vanliga sätt att vara.

2010-11-03 @ 15:54:05
Postat av: Lena

Tack, tack för Betty.

Hon som håller mig kvar och hoppet att det skall bli bättre. (ni är ju några här som lovat det så:-))



Marlon var faktiskt bara pinsam idag.

Lite synd att de "förstör" karaktärerna så

Tycker även att de gör det med Lisa och Viv,

Från att ha gillat dom så retar jag mig bara på dem nu.

2010-11-03 @ 16:33:55
Postat av: Jesper

Lena!!

Javisst men peruken åker av till sist :)

2010-11-03 @ 17:11:41
Postat av: Lena

Haha Tänkte faktiskt på dig när jag skrev och undrade om du lagt ner det här



Har för mig att det är du o Conny som sagt att det skall bli bättre



Jo jag förstår ju att hon måste försvinna till slut,

vi är ju inte odödliga, åtminstone inte fysiskt:-)



2010-11-03 @ 17:58:33
Postat av: Viktoria

Om jag vore Marlon hade jag jobbat på the Malt istället,hoppas det blir så, han förtjänar bättre,men han var lite för mycket idag ....

Hoppas att han löser det...

Undra hur det kommer att gå på föräldragruppen?

Kommer Mel att göra nåt crazy?

2010-11-03 @ 18:00:34
Postat av: Erik

kommer Marlon att lämna Woolpack nu? Han är nog frestad, men ... Har The Malt Shovel någonsin förekommit i bild eller är det något man bara pratar om?

2010-11-03 @ 18:19:50
Postat av: Mariann

Har tittat klart på HTG-dvdn om Best Exits. Upptäckte att Zoe's gamla flamma Cally nu plötsligt heter Karen Williams och är polis. Samma skådespelare alltså :)

En hjärtskärande återblick när Ednas hund Batley får cancer och Paddy måste avliva vovven. Oj, vad Shirley Stelfox grät. På riktigt alltså.

Desto gladare var hon på British Soap Awards 2002 när hon och hunden fick gå fram och hämta vovvens pris för årets Best Exit.

Just nu är det roligare att titta på gamla klipp än att se gap och skrik med Val och Marlon... trött, trött, trött...

2010-11-03 @ 21:21:22
Postat av: Cinnamon

Jag har också sett på HTG-dvdn, den är så bra och det är så roligt att få se tillbaka också.

2010-11-03 @ 23:32:19
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/
Postat av: Cinnamon

Apropå komma tillbaka och heta något helt annat, om jag inte totalt misstar mig så var det Dawns mamma som var med tidigare i HTG och hette något helt annat och hade andra barn :-)

2010-11-03 @ 23:34:25
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0