Gott Nytt År!!!

Ja efter jul kommer givetvis nyår...

Jo ville ha en brudklänning men de har inte råd, kanske får hon nöja sig med att låna  Laurels gamla klänning som Betty tydligen haft på 50-talet.

Lexi flirtar med Carl...eller var det tvärtom... De är lite lika varann utseendemässigt och passar nog ganska bra ihop. Jimmy är som en pappa för Scarlett och han vill gärna ta hand om både henne och Carrie. Det tycker jag är mer knasigt än att Lexi och Carl får ihop det för han blir ju i sånna fall både halvbror och styvfar till Scarlett.

Chas blev full när hon firade nyår på puben men hon fick hjälp hem av Ross. Hon försökte förföra honom men han avstod och sa att de kunde träffas nästa dag istället. Fast hennes nyårslöfte var att leva i celibat nästa år.

Gray hade problem att få hem Rosemarys kropp men efter att ha frågat Perdy om hon kunde hjälpa honom eftersom hon har en kontakt på migrationsverket och det gjorde hon.
Jimmy upptäckte att något grävt vid deras fars grav och det gick upp för honom att det var Gray som planerat att lägga Rosemary där. Det gillades inte av Matthew som gick till puben och gav Gray en stor smäll rätt i nyllet.
Enligt Gray var det planerat så i Tom Kings testamente, hans sista vilja var att de skulle dela grav.

Nicola fick meddelandena från sjukhuset om att tillståndet för hennes man hade förändrats och hon åkte dit glad i hågen med hopp om att han kanske dött. Hon hade svårt att dölja sin besvikelse när hon upptäckte att så inte var fallet och när Donald DeSouza grep tag i hennes arm och visade att han vaknat fick hon nästan panik. Nu måste hon dumpa David för tillfället för att ta hand om sin man. Donald låtsas dock att han inte känner igen henne fast han erkänner för sin son Miles att han mycket väl vet vem det är och vad hon går för eftersom han hört mycket av hennes snack när hon trott att han legat i koma. Han har stora hämndplaner för henne....

Kommentarer
Postat av: Mariann

hmm.. jag skulle gärna haft en vintageklänning från 1954.. precis samma årgång som min motorcykel. Och jag skulle gärna haft kroppen, så jag fått plats i en vintageklänning från 1954... :-/

2010-07-15 @ 20:23:17
Postat av: Katarina

Hej! Jag skulle också vilja ha en. Hittade mammas brudklänning från 1962 och tänker köpa en stor ram på IKEA och arrangera den fint däri.

Nicola är för hemsk. Monstret från svarta lagunen är en riktig sötnos jämfört med henne. Hoppas inte hon tar livet av sin stackars gubbe, vilket är precis vad man skulle kunna vänta sig.

Hälsningar Katarina

2010-07-15 @ 21:55:28
Postat av: sop

Låter inte Nicola gammal på rösten?Innan jag såg henne o vad han nu heter,i sängen i början tänkte jag att vad sjutton, har Pearl hoppat i säng med Alan? typ- Jag tror hennes man utmanövrerar henne o det ordentligt! Sen har jag lite svårt att tro att Matt o Perdy ska ha nån framtid?

2010-07-16 @ 03:10:48
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Mariann

>>Katarina: det blir säkert jättefint med din mammas brudklänning. Skicka en bild när du är klar :)

Jag har min mammas konfirmationsklänning men den har hon, i nåt galet ögonblick, delat och gjort liv och kjol separat och sen färgat kycklinggul!

>>sop: nej, jag tror inte heller på nån framtid för Matt och Perdy. Hon går säkert tillbaka till den Grå.



Sen reagerade jag på det där med att Nicola's äktenskap kan annulleras för att "det inte är fullbordat" finns såna lagar fortfarande??

2010-07-16 @ 07:14:32
Postat av: Mariann

hahaha! Katarina: "monstret från svarta lagunen" är ett uttryck jag också ofta kör med! :)

2010-07-16 @ 09:57:48
Postat av: Erik

Jag var inte hemma i går och videon hade gått sönder, så det är tur att den här bloggen och TV4 Play finns.

Ja, det ska bli intressant att se vad Donald de Souza har i bakfickan åt Nicola. Och hur det går med Rosemarys begravning.

2010-07-16 @ 10:15:45
Postat av: marina

Klart att perdy passar ihop med matthew!jag hade garanterat valt matt som är både snygg och rik :)tänk om nicolas gubbe vil skiljas nu??då skiter sig hennes planer :)

2010-07-16 @ 13:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0