"Appletons årliga remix av I will survive..."

Så sa Val till Jamie när hon undrade hur Diane orkade lyssna på Louise.
Jamie hjälpte i alla fall Louise att komma ut i byn och med B&B. Hon mötte även Carl på puben som tackade henne för att hon gjort rätt.

Viv vill ta det lugnt med Bob så han får flytta hem till Jamie så länge. Hon vill också att han ska gå i terapi om de ska bli ihop igen.

Donna och hennes poliskollega ser Eric prata i mobilen medan han kör bil så de följer efter. Tillslut får de stopp på honom och tar med honom till stationen. Där möter de journalisten McNally men Eric tror att han lyckas avfärda besöket på stationen som ett arbetsplatsmöte men Donna visar att han kan följa med in och på det sättet får pressen veta att Eric åkter dit för fortkörning. Stora rubriker i tidningen dagen efter och Eric beslutar sig för att ge igen. Han hittar en gammal lag som säger att man inte får utföra störande arbete efter kl. 18 så Marlon och Dinglarna kan inte blanda betong till huset för att det stör Eric. Lite kul var det att han fick förstärkning av polisen, i det här fallet Donna, till att säga åt dem att sluta arbeta.


Jo blir utfrusen i mammagruppen och hon skyller allt på Katie. Hon beklagar sig för Andy och tjatar åter igen på att han borde ta ut skillsmässa. Han diskuterar det med Katie som går med på det...fast hon verkar inte vilja det. När hon sen hör från Jo att Jo och Andy ska gifta sig så ändrar hon sig. Betty hör givetvis Jos kommentar om giftermål och sprider ut det på puben. Andy blir rasande och skäller ut Jo. Dagen efter så ber han om ursäkt ändå men Jo känner sig inte riktigt nöjd.

Jo möter Sharon på pubtoaletten och de blir vänner. Sharon bjuder med henne på en plåtning på Skipdale Hall, ett dyrt hotell, och säger att tidningen betalar för allt. Tidningen ska ta bilder på Sharon och hennes blivande man Dan. Jo beställer champagne och fixar till håret på hotellet och unnar sig en spa-behandling. När sen Sharon ska byta om inför del två av fotograferingen så stöter Dan på Jo och vill att de ska ta en snabbis i ett av rummen.
Jo blir arg och häller ut champagnen på Dans byxor och drar därifrån. Sharon bli sur för att Jo bara har stuckit utan att säga något så hon låter Jo få betala hotellnöjena själv, 400 £. Mycket pengar för Jo och Andy som har brist av den varan.
Andy berättar att han vill visst dela resten av livet med Jo, så hon blir givetvis glad men hur ska hon kunna berätta om pengarna som saknas.

Kommentarer
Postat av: Mija

Jag har missat långa perioder av HTG, och undrar varför Andy blev tillsammans med Jo? Varför tog det slut med Katie och Andy? Någon som vill vara snäll och berätta för mig? :-)



Ha en fin kväll!

/Mija



2009-11-26 @ 17:28:54
Postat av: irene

en enkel föklaring :) :) Andy hadde vart otrogen mot Katie,, o haft ihop det i halmen o sängen med Jo...o det kom naturligtvis fram så småningom ju..o dom blev tillsammans o mer eller mindre kastade ut katie...

2009-11-26 @ 18:28:12
Postat av: maya

har följt bloggen ett tag så nu är det väl dags att jag börjar kommentera lite jag med :)



avskyr verkligen jo, men hon behövs. det måste finnas en riktig satmara med. hon axlar rollen efter sadie mycket bra.

2009-11-26 @ 18:35:44
Postat av: Elin

Mija: Man kan kolla in senaste avsnitten gratis på TV4Anytime, så kan du ta igen en del av det du missat iaf. För 49 kr/mån kan du se ganska långt tillbaka.

2009-11-26 @ 21:27:13
Postat av: Adm

>>> Mija

Irene gav dig ett bra svar, Andy hade ihop det med Jo ett tag men sen ångrade han sig och ville ha Katie. När det visade sig att Jo fortfarande hade känslor för Andy kunde han inte motstå henne och de blev ihop



>>>Maya

Jaa det var verkligen på tiden...hahaha

Självklart så måste varje serie med aktning ha en bitch med och där passar Jo in, fast jag tycker lite synd om henne ibland ändå.



>>>Elin

det är tv4-play som är gratis och tv4-anytime som kostar 49kr. Vet du hur långt tillbaka i tiden man kan se där?

2009-11-26 @ 21:56:39
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Mija

Tusen tack för era svar!



/Mija :-)

2009-11-26 @ 22:13:18
Postat av: irene

Oj idag får vi kika på HTG.. med andakt för nu får vi ju vänta ända tills den 1/3 innan nästa program....och då antar jag att det blir lite uppehåll här åxå med bloggandet därför vill jag önska en riktigt GOD JUL o GOTT NYTT ÅR.kram / Irene

2009-11-27 @ 09:15:20
Postat av: Mija

Nää? Är det sant med ett sånt långt uppehåll?? Usch, vad tråkigt! :-(



Och såklart lär det väl hända något drastiskt i slutminuten, så att man ska gå där i flera månader och undra vad som hände... s



2009-11-27 @ 10:13:04
Postat av: Adm

>>>irene

Jag kommer att blogga lite då och då, lite HTG-relaterade ämnen precis som i somras när det var uppehåll, byta omröstning ibland om jag kommer på något att rösta om. Fast det blir ju inte varje dag...



2009-11-27 @ 10:59:40
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0