En träff eller dejt med revisorn

Inskrivet kl 15:31
 
Moira blir på dåligt humör när någon frågar om babyns namn och hon ber om att inte bli utfrågad så fort hon ska köpa blöjor. Victoria känner sig träffad och bestämmer sig för att inte tränga sig på så mycket.
 
Debbie besöker Ross för att beklaga det som hänt. Han blir glad och vill att hon ska stanna. Debbie är kvar ett tag men märker att han inte är sig själv längre. Sedan åker hon iväg på ett möte med Tom. De hamnar i säng och han erbjuder sig att betala mellanskillnaden om hon lägger bud på Erics hus så hon kan buda över Chrissie. Debbie tackar men vill klara sig själv.
 
Bob och Marlon upptäcker att April svär. Marlon inser att det är Paddy som lärt henne så han pratar med Paddy. Då kommer allt fram om missförståndet om att Marlon skulle skaffa sig en hund och inte en inneboende. Paddy blir lättad eftersom han inte trivts hos Marlon. De bestämmer att Paddy ska flytta ut.
 
Moira är orolig för sonen bara skriker så hon ringer doktor Cavanaugh som kommer på hembesök. Han försöker lugna henne med att babyn bara har kolik men Moira tror honom inte. När doktorn åkt så tar hon barnet till akuten där hon kräver att få träffa en läkare direkt.
 
Tracy vill hitta någon till Vanessa som tvekar om sin sexualitet. Så Tracy bjuder in sin revisor Amanda som precis gjort slut med sin flickvän. Amanda är snygg men både Vanessa och Amanda känner att de inte har något gemensamt.
 
Victoria och Adam kommer fram till att de är redo till att adoptera ett barn.
 
Moira är hemma och fixar när Faith kommer hem. Faith upptäcker att babyn inte är hemma och hon får veta att Moira lämnat kvar barnet i väntrummet på sjukhuset. De skyndar sig tillbaka till sjukhuset och ser att en sköterska har tagit hand om babyn. Moira vill inte erkänna att hon mår dåligt så Faith säger att Moira bara varit och ringt ett samtal och somnat.
 
Socialen kommer på besök hos Moira efter sjukhusincidenten. Moira låtsas att allt är som vanligt och får stöd av Faith som kallar babyn för Isaac och Moira protesterar inte.
 
Faith träffar Cain och säger åt honom att hjälpa Moira för hon har det inte lätt. Cain svarar att Moira inte vill veta av honom men då säger Faith att han måste kämpa lite mer innan han förlorar Moira för alltid.
 
Cain kommer hem till Moira för att få vara med dem men Moira vill inte ha hans hjälp. Han ber om ursäkt flera gånger för att han svikit henne tidigare. Cain säger att han älskar henne men får till svar att hon hatar honom och vill inte ha honom i närheten av henne eller hennes son. Cain går ut och utanför dörren stannar han och gråter.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Adam är 26, Victoria 24, lika gammal som min yngsta son. Får så unga par adoptera? De borde lugna ner sig, skulle inte förvåna mig om de adopterar lilla Isaac.

2018-06-01 @ 20:11:53
Postat av: Alice

Lite irriterande att Moira avvisar Cain hela tiden. Han försöker faktiskt.
Hela situationen med Debbie och Tom är jättekonstig. Han plockar upp henne, kör henne till ett hotell, de har sex och sedan åker hon hem igen. Kallas det inte prostitution? :)

2018-06-02 @ 12:22:46
Postat av: ELIZA

Joo...hon var klädd som ett lu**r...har stylisten slutat på Emmerdale?? Värsta klädseln jag sett på länge...Var tvungen backa bandet och se det igen...

2018-06-02 @ 21:21:52
Postat av: Jennifer

Ja verkligen trashkläder Debbie har nu, det känns som det kan vara en ny Cameron hon träffat.

2018-06-03 @ 07:08:34
Postat av: jackson

Men Moira, inte sjutton hatar Du Cain! Visst är han en strulgubbe, men svälj Din stolthet och låt honom få en sista chans! Ni är ju, trots allt, skapta för varandra.

2018-06-04 @ 08:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0