Släpp nyckeln och förlora

 
Inget HTG i morgon då det är helg!
 
Eftersom det verkar som om Tv4 frångår sina vanor med att inte sända på röda dagar så blir det HTG i morgon, hoppas jag....
 
Inskrivet fredag 15/5 kl 23:28
 
Belle dyker upp i rätten i sista sekunden med Cain. Alla kan gå in och förhöret börjar. Det enda de ska göra denna gång är att höra om Belle erkänner sig skyldig till mord eller inte. Belle svarar att det inte var meningen. När domaren ber henne svara skyldig eller inte så svarar hon "inte skyldig". Lisa och resten av familjen andas ut lättade men Dom som är där med Vanessa blir besviken. Han tycker Belle är en lögnare och inte står för det hon gjort.
 
Sarah vill cykla men Debbie är upptagen så hon frågar Pete om han kan följa med. Det gör han och det går bra, Sarah lär sig snabbt. Debbie kommer ut och blir rasande. Hon skäller ut Pete eftersom om Sarah skadar sig kan hon få en infektion och det vore en fara för hennes liv. Pete ber om ursäkt eftersom han inte visste det.
 
Moira är inte glad över att James bor på puben men hon säger att han alltid är välkommen till jobbet eftersom det är han boskap.
 
Rhona påpekar för Laurel att det är väldigt konstigt att Donna gör allt för att få vara ensam med Marlon och April. Det gör att Laurel börjar kolla in Donnas agerande.
 
Bernice säger till Jimmy att flytta från kontoret men han vägrar. Kerry hör det och beslutar sig för att hjälpa Bernice så hon köper kaffe och går in och sätter sig hos Jimmy vid skrivbordet. Hon talar om att hon tänker inte gå därifrån. Då beslutar sig Jimmy att göra samma sak. Plötsligt blir det en dragkamp om nyckeln så Kerry säger att den som släpper taget först kommer att förlora kontoret. Det innebär att de båda sitter bredvid och psykar varann. De pratar om vem som måste gå på toa först och hur det ska ske.
 
Belle träffar Sean som kommer till gården för att prata med henne. Han säger att han älskar henne men hon skrattar bara till. Han lovar att göra vad som helst för henne. Hon berättar att hon fortfarande har skuldkänslor för det som hänt. När Sean gått så kommer Cain, han har hört deras samtal. Belle blir irriterad men Cain lyssnar på henne och sedan får hon en kram som tröst.
 
Pete kommer med blommor till Debbie på verkstan. Han ber om ursäkt för det han gjort men nu har han pratat länge med Andy om hur Sarah mår. Han frågar om de kan ses senare men Debbie säger att hon ska på auktion i York.  Ross hör dem och blir förvånad för han har inte hört att hon ska iväg. Senare ser han när en man kommer hem till Debbie och hon skyndar sig att släppa in honom innan någon ser.
 
Kerry får något att äta av Bernice och då ger Robbie Jimmy lite förtäring. Varken Jimmy eller Kerry vill släppa nyckeln. Efter ett tag så säger Jimmy att Kerry sovit ett tag men hon vägrar att erkänna det, hon säger att hon bara vilade ögonen en stund. Då visar Jimmy henne nycklarna. Kerry tittar på den nyckeln hon håller i och inser att han bytt dem medan hon slumrat till. Hon blir väldigt irriterad på sig själv och säger att han vann men att hon hade verkligen behövt det här jobbet efter allt jobbigt som varit och att hon vill bevisa för alla att hon kan göra nåogt bra hon också. Jimmy ger sig och ger henne nyckeln. Kerry blir först förvånad men sedan överlycklig.
 
Sean kontaktar polisen och erkänner att han dödat Gemma, att Belle inte ens var där. Polisen kommer till byn för att prata med honom men de tror honom inte. Sean blir så frustrerad att han börjar putta på polisen och han slutar inte när de säger till. Det slutar med att han åker in till stationen för förhör.  Ali och Dan är förtvivlade.
 
Kerry träffar Belle och frågar hur det är. Hon berättar att när hon väntade Amy så åkte hon dit för snatteri men slapp straff eftersom domaren tyckte synd om henne för att hon var gravid.
 
James talar om för Chas att han ska kolla på en ny gård. Hon blir besviken när hon hör att den ligger långt ifrån byn. Han svarar att deras förhållande kan fortsätta ändå om de bara vill.
 
Vanessa sitter på puben och bläddrar i bröllopskatalogerna Chas har till Moiras bröllop. Hon suckar och känner sig än mer ensam och tror att hon aldrig kommer att hitta någon partner.
 
Debbies besök visar sig vara en polis, han som skött utredningen om Cameron. Hon ber honom att kolla upp Pete eftersom hon har svårt att lita på folk efter det som hänt. Polisen svarar att han inte kan göra det men när Debbie säger att hon ställt upp för dem så ändrar han sig. Han kommer att göra en kontroll inofficiellt. Debbie tackar och blir lättad även om hon inser att Pete kommer att lämna henne om han får reda på det.
 
Sean blir släppt av polisen med en varning för att han slösat med deras tid. Han träffar Belle i byn. Hon tackar honom för att han ställer upp för henne och nu har hon en sak hon vill. Belle berättar att hon måste ha ett barn, hon vill att han gör henne gravid...
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Jo visst är det HTG imorgon, enligt min tidning i alla fall.

2015-05-13 @ 13:12:21
Postat av: Niitta

Enligt tv4s egen tablå är det HTG både imorgon och på fredag.

2015-05-13 @ 13:39:00
Postat av: Rebecka

Står även på tv.nu att det visas torsdag-fredag :)

2015-05-13 @ 15:10:10
Postat av: Stina

Ta bort Dom så fort som möjligt ut serien och han kan ta med sig James. De tre sönerna har jag börjat vänja mig vid. Mellansonen är ju en skurk, har glömt vad han heter, men tydligen behövs det några kriminella i HYG. Håller med att Finns jobb
är lite fånigt, men jag gillar honom. Han är riktigt rolig ibland, men plötsligt är han också oärlig när han stal Decleans kort har han inte saknat det? Men det här med nycklarna och Jimmy och Kelly är löjligt det är väl inte vem som håller längst i nycklarna som bestämmer vem som skall ha lokalen

2015-05-13 @ 17:37:33
Postat av: Niitta

Stina. Du menar Kerry.

2015-05-13 @ 19:44:00
Postat av: Catrin

Håller med dig Stina, bort med Dom och James! Framförallt Dom, obehaglig typ. Jag tyckte om scenen med Cain och Belle där dom kramades. Gillar när Cain visar sin "mjuka" sida. Skönt att slippa se jobbiga Val idag.

2015-05-13 @ 23:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0