Två likar finner varann

Inskrivet fredag 1/2 kl 19:28
 
Sarah får veta att hon är virusfri nu så hon hamnar först i kön för hjärtbyte. Doktorn informerar om riskerna men Sarah visar inte att hon är orolig. Hon berättar dock för Samson att hon är rädd att dö på operationsbordet.
 
Lydia är barnvakt åt Jack men han rymmer. Hon hittar honom i en lada på Dingles gård och han är ledsen och orolig för att de ska ta hans hjärta för att hjälpa Sarah. Lydia ringer Debbie och de åker till sjukhuset och förklarar för Jack att det inte är så.
 
Ryan kommer till byn för att träffa Charity men hon har massor att göra på puben så han blir kvar där. Charity vill inte berätta för andra vem han är så hon säger att han ska ordna en fest och därför kollar lokalerna och för att få en offert.
 
Victoria och Matty reder ut det som kändes pinsamt härom dagen. Han ber henne om hjälp och tillsammans så lyckas de få tag på kvinnan som lurade Matty att köpa en tjur utan stamtavla. Victoria låtsas vara köpare medan Matty smygfilmar och fotar papper kvinnan har i bilen. Matty ger sig tillkänna och säger att han ska polisanmäla henne. Kvinnan betalar tillbaka pengarna och blir polisanmäld så tjiuren får vara kvar på gården under utredningen.
 
Rhona och två andra kvinnor ska ordna en överraskningsfest för Jessie som börjar nytt jobb snart. Den ena kvinnan, Daphne, flirtar med Marlon. När Jessie kommer till puben så märker hon Daphnes blickar på Marlon och hur mycket han pratar med henne.
 
Ross blir kompis med Ryan när de ses på puben. De har samma sorts galghumor och det slutar med att Ryan följer med Ross hem. Ross får i uppdrag att hitta en dejt till Ryan och han ringer Dawn "av misstag" så hon kommer dit och är förbannad över att Ross hört av sig.  Dawn rusar iväg när hon hör att Ross ska fixa en dejt. Ross påpekar för Ryan att det inte var meningen att Dawn skulle komma dit. Ryan letar rätt på Dawn och de blir också vänner när de sitter i lusthuset och dricker whisky.
 
Charity börjar leta efter Ryan och hon blir tvungen att berätta sanningen om Ryan för Ross. Precis när de hittar Ryan kommer Irene dit för att hämta hem honom. Hon blir rasande på Charity som låter Ryan träffa en fd knarkade sexarbetare. Irene är på väg att åka hem och Ryan väljer att följa med henne. Han tar farväl av Charity.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Sådärja. Har kollat alla engelska avsnitt sedan 5 månader tillbaka. Ganska rafflande faktiskt. Det blir som vanligt. Flera arresterade och på sjukhus med slangar i näsan . Men mina läppar är givetvis försglade, till skillnad från alla skvallerkäringar av båda kön i Emmerdale...

2019-01-31 @ 18:52:57
Postat av: Anonym

Varför säger dom tvärtom i engelskan ??? Finns en CHANS att du dör under op ??? Alltid tvärtom..chans och risk...

2019-01-31 @ 19:38:31
Postat av: AnnaS

Tråkigt med Ryan. Men han kommer nog tillbaka.
Eliza: du tycker inte att Matty och Hannah är lika. Jag tycker nog att de påminner ganska mycket om varandra. De är i alla fall mycket mer lika varandra än tex gamla och nya Victoria eller gamla och nya Gabby.

2019-01-31 @ 21:44:37
Postat av: Jennifer

Suck, Matty och hans musgråa framtoning...så tråkig! Ryan hoppas jag vi får se igen, trovärdigt spelad och gullig kille.

2019-01-31 @ 22:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0