En tandlös

Inskrivet kl 21:21
 
Frank blir förbannad och besviken så han skäller ut Megan och går sedan ut från puben. Megan bönar och ber om ursäkt.
 
Moira får meddelande om att Matty hamnat på sjukhus. Det visar sig att han blivit rånad och nedslagen. Hon åker dit för att hälsa på honom. Det är lite kärvt i början när de ska prata med varann men går lite bättre med tiden. Det går så bra att han får bo hemma så länge han vill.
 
Lachlan åker runt på begravningar för att hitta Terry som han tror är skyldig till de hotfulla sms:en. Tillslut lyckas han och ser Terry utanför en kyrka där en begravning ska hållas.
 
Belle börjar undra varför Lachlan är så undvikande. Hon upptäcker att han ljuger om vad han gör och när hon konfronterar honom så säger han att allt snart ska bli bra för han kollar på en lagerlokal.
 
Megan ser Charity ute på gatan så hon går fram till henne och ger en stor fet smäll så Charity ramlar i backen och en tand blir utslagen. De båda åker till tandläkaren och när de börjar prata med varann så erkänner Charity att hon har en son som hon lämnat som nyfödd och att han är funktionsnedsatt. De får en viss förståelse för varann.
 
Frank ledsnar och beslutar sig för att åka iväg ett tag och bo hos en kompis.
 
Pete kommer in på Bartons gård och ser Matty som han tror är någon som Moira anställt för att hjälpa till på gården. Moira tvekar med presentationen så Matty blir besviken och ska åka hem till sig. Moira hittar Matty på busshållplatsen. Hon ber om ursäkt så när Pete och Ross går förbi så säger hon till dem att detta är Matty, hennes son.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0