Stålkvinnan hänger kvar

Inskrivet kl 20:51
 
Rishi vill höra av sig till läkaren han träffade häromdagen men Jai avråder honom. Då vill Rishi skicka blommor från både honom och från Jai till Aiesha men även då säger Jai nej till Rishi talar om att han stöttat Jai med massa saker som varit tråkiga under Jais uppväxt.
 
Frank konfronterar Megan angående gravtestet och hon säger att hennes mens var sen så hon ville kolla upp även om han är steril så kan det ha varit en misslyckad operation.
 
Irene, Ryans styvmor, söker upp Charity för att be henne hålla sig undan honom. Charity svarar att det kan hon inte för hon måste få rätta till allt nu när hon börjar få ordning på livet.
 
Charity får veta att rättegången mot kommisarie Bails kommer att börja snart.
 
Megan ska fixa inför ett bröllop på Home Farm men killen som skulle fixa ljuset kommer inte. Hon beslutar sig för att hänga upp en ljusslinga på fasaden själv. Hon tappar fotfästet på stegen så hon blir hängande i takkanten. (Väldigt starka nypor på den damen då hon knappt hade något att hålla sig i och hängde rätt länge)
 
Graham kommer och hjälper henne och när de är inne i huset börjar de kyssa varann. De avbryts av att Megan hör att någon är där men när Graham kollar så ser han ingen.
 
Charity super sig full eftersom det är så mycket som känns jobbigt just nu. Samson kommer till henne och han måste lätta sitt hjärta om att han sett Graham och Megan kyssas på Home Farm.
 
Rodney och Misty ska försöka få med folk till att vara med i en föreläsning om tantrasex där alla är nakna.
 
Lachlan får massa sms från någon som hotar med att Lachlan kommer att få igen för det han gjort.
 
Charity gillar att pika Megan för det hon gjort och då råkar Megan nämna att hon bara legat med Graham en gång för flera veckor sedan.
 
Graham söker upp Charity för att hota henne till att hålla tyst om honom och Megan. Då blir Charity förbannad och går ut på puben och talar om att hon är trött på alla män som hotar och gör dumheter så hon tänker inte vara tyst om att Megan och Graham haft sex.
Megan och Frank hör detta...

Kommentarer
Postat av: Christer Jönsson

Igår vann Emmerdale National Television Award for Best Serial Drama för tredje gången i följd. Bästa nykomling blev James Moore (Ryan)

2019-01-23 @ 17:27:59
Postat av: Jag bara

Vad kul, hoppas vi får se mer av honom. Gillade det vi sett hittills. Han verkar sympatisk.

2019-01-23 @ 17:40:31
Postat av: AnnaS

Kul! Såklart kommer Ryan tillbaka!

Var det Grahams avsikt att Charity skulle reagera som hon gjorde? Misstänker nästan det.

2019-01-23 @ 23:22:08
Postat av: Jonas

AnnaS: ja, det känns så. Den mannen gör inget överilat, utan verkar vara väldigt lugn och strategisk.

2019-01-24 @ 07:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0