Hannah = Matty

Inskrivet kl 21:20
 
Moira tror att hon hade kunnat hjälpa Hannah innan hon bytte kön. När Matty säger att det inte beror på Hollys död utan alltid varit en känsla blir Moira frustrerad och kastar ut honom. Cain försöker sedan prata med Matty om att ge Moira en chans till men han åker iväg. Moira får veta det så hon blir förbannad på Cain som alltid lägger sig i så hon kastar ut honom.
 
David och Tracy har sex på soffan hos Eric. Efteråt är David överlycklig och tror att det kommer att bli bra mellan dem igen men när de ses på puben säger Tracy att hon inte vill att det ska hända igen för hon litar inte på honom.
 
Rhona går till Pete för att be om ursäkt för hennes vänners beteende. De börjar tjafsa med varann tills de kommer fram till att båda vill ha ett seriöst förhållande med varann.
 
Kerry får ett utbrott när hon ser Daz i cricketpaviljongen. Hon slår på honom och skriker om att hon vill veta var Amelia är för hon vil ha tillbaka henne. När han säger att det vill han också så tror Kerry att Amelia är död.
 
Priya och Jai kommer till fabriken och upptäcker att Lachlan och Belle varit där och tagit tillbaka all öl medan alla arbetarna fått gå hem och Rishi var upptagen med att flrita med affärskvinnan Helen. Jai blir förbannad på dem som varit på kontoret men inte sett något. Helen blir irriterad och säger upp deras affärsuppgörelse.
 
David pratar känslor med doktorns fru Maya som kommer till butiken och råkar beklaga sig över sina äktenskapsproblem.
 
Simon kommer till verkstan och slår ned Cain med ett basebollslagträ. Efter diverse hotelser kommer de fram till att Simon ska sticka från stan och aldrig mer nämna Debbie. När Simon går ser Ross honom komma från verkstan. Ross hinner inte ikapp Simon men går till verkstan för att snacka med Cain. Han vill ha verkstan annars går han till polisen och skvallrar om vad Debbie gjort även om han själv kan åka dit för att ha skjutit på henne. Ross menar att de kan ruttna i fängelset båda två, upp till Cain som får några timmar på sig att bestämma sig.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Historien med Hannah och könsbytet blir bara löjlig, trist skådis också som spelar.

2019-01-16 @ 12:04:09
Postat av: Catrin

Jag håller med. Kan man verkligen ändra sig så mycket på 2 år? Några kvinnliga drag borde väl finnas kvar? Men jag vet inte, är inte så insatt. Men det känns verkligen som det är en helt annan person än Hannah. Kan förstå Moiras chock, men jag tycker också som sagt, att hela grejen känns löjlig...

2019-01-16 @ 15:36:48
Postat av: jackson

Förstår att rollen inte är helt lätt att spela, men tycker också att skådespelaren hanterar den ganska klantigt. Inte helt övertygande - spelar över på något sätt.

Säg nu inte att tråk-David skall börja strula med läkarfrun! Han är bara för mycket.

Annars är det inte direkt någon brist på action för tillfället.

2019-01-16 @ 15:39:11
Postat av: Anna

För den som är transperson är detta en traumatisk erfarenhet. Dom i HTG försöker belysa livets olika problem. Det är inget man väljer vilken kön man är på insidan. Det är ett oerhört jobbigt problem med familjen om inget öppet sinne finns. Detta problem finns på riktigt för transpersoner så förstår inte vad som är löjligt?

2019-01-16 @ 15:42:36
Postat av: Per Olsson

Får man nytt huvud också när man byter kön???
Det blir löjligt när inga likheter finns...

2019-01-16 @ 17:18:26
Postat av: Viola

Det är faktiskt en skådespelare som genomgått könsbyte så nog är det äkta, han påminner mig verkligen om Hannah, speciellt jär han ler. De har lyckats bra med rolltillsättningen.
Att tycka storyn är löjlig är en mörklig inställning, jag tycker man lyckas visa bra vad transpersoner går igenom.

2019-01-16 @ 18:46:54
Postat av: Jennifer

Precis det blir löjligt därför att likheter saknas. I verkligheten antar jag att en person som byter kön ändå är igenkänningsbar?

2019-01-16 @ 18:48:46
Postat av: Jag bara

Håller med Viola, leendet är precis som Hannahs. Finns ju fler av karaktärerna som spelas av nya skådisar som inte alls liknar den som fanns innan. Victoria Sugden, Robert, Gabby.......

2019-01-16 @ 22:49:22
Postat av: jackson

Likheten med Hannah tycker jag att man har lyckats bra med.

Litet rörande att se hur god hand Ross har med barn. Då menar jag inte bara med sitt eget, charmbubblan Moses.

2019-01-16 @ 23:19:06
Postat av: Jag bara

Visst är han helt underbar, lille Moses! Han stal hela scenen med Ross och Pete.

2019-01-16 @ 23:37:08
Postat av: jackson

Hur skall olycksfågeln Daz ta sig ur detta dilemma? F ö tycker jag att folk häktas i stort sett hela tiden, både för stort och för smått.

Tracy tycks ha mognat och hoppas verkligen att hon inte går tillbaka till stolpskottet David. Läge att flytta för henne? Halvosäker jobbsituation och herrar i lämplig ålder dräller det ju inte direkt av.

2019-01-17 @ 17:51:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0