Två frierier men en tanke

Inskrivet kl 22:37
 
Aaron planerar att fria till Robert och han berättar för Liv om att fria på parkeringsplatsen utefter vägen där de kysstes första gången. Liv säger att de kan åka till ett tivoli som svepskäl.
 
Robert blir orolig för Rebecca så han ringer polisen som kommer dit och ställer frågor. Plötsligt ringer Rebecca och säger att hon är i Wales hos en vän men hon kan inte prata mer just nu. I själva verket är det Lachlan som ringer och spelar upp en röstinspelnng han precis gjort. Rebecca hålls fången i en lada långt bort från alla.
 
Jessie säger åt Daphne att låta bli hennes pojkvän annars lär hon behöva nya tänder. Marlon hör detta och blir glad över att bli kallad Jessies pojkvän. Från och med nu ser de sig som ett par och Marlon berättar detta för April. April ger genast Jessie massa regler att förhålla sig till om hon ska träffa Marlon.
 
Charity ringer Irene som kommer och pratar med Ryan. Först är Irene ledsen och arg över att Ryan vill flytta för hon är rädd att han aldig vill träffa henne mer. Ju mer de pratar med varann ju lättare blir stämningen och tillslut är de alla sams och Ryan kommer att bo kvar hemma. Irene säger även att hon förstår varför Charity vill vänta med att berätta för sin familj.
 
Robert frågar Chas om han får fria till Aaron och han berättar att han tänker fria på den parkeringen där de kysstes första gången. Chas som vet vad Aaron planerar håller masken och ger sitt tillstånd bara de gifter sig innan Margarita föds.
 
När Robert kommer hem och talar om att de ska på en restaurang han bokat bord på så försöker Aaron att övertala Robert att de ska till tivolit istället men det går inte Robert med på.
 
Lachan besöker Rebecca igen och han vet inte riktigt vad han ska göra med henne. Hon lyckas få honom att ta det lugnt och prata. Lachlan öppnar sig och berättar sanningen om bilolyckan och Gerry. Rebecca blir förtvivlad men lovar att inget säga för vem skulle tro henne så virrig som hon är. Lachlan ska gå och när Rebecca säger att Seb behöver sin mamma så svarar Lachlan "varför det? Jag har klartat mig mycket bättre utan min"

Kommentarer
Postat av: Lucy

Skönt att Rebecca fortfarande lever! Jag trodde att hon var begraven vid det här laget! Brrrrr för Lachlan! Han är nog den läskigaste rollpersonen som jag har sett i byn under de tjugotalet år som jag har följt serien!

Bra också att det löste sig mellan Charity, sonen och Irene (Det lät som en filmtitel hahaa)

Marlon och Jessie lyckades också få till det, och lilla April var sitt vanliga charmerande jag!

Undrar hur Rob och Aarons frierier kommer att gå! Hur det än blir så hoppas jag att dom får många och lyckliga år tillsammans!

2019-02-04 @ 15:19:24
Postat av: AnnaS

Hur ska Rebecca klara sig ur det här med ligger i behåll? För det hoppas jag verkligen att hon gör!

2019-02-04 @ 16:56:36
Postat av: AnnaS

Jäkla autokorrekt! Med livet i behåll, menar jag såklart.

2019-02-04 @ 16:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0