Jobbiga middagar x2

Inskrivet onsdag 5/9 kl 18:38
 
Lydia och Sam pratar med Bernice som erkänner att det hon gjorde var dumt men hon ville verkligen imponera på sin dotter. Sam är förbannad men Lydia lyssnar. (Som om Sam inte gjorde allt för att imponera på Samsons vänner med sportbilen och läderjackan)
 
Dee Dee säger till sin mamma att lämna tillbaka alla saker. Bernice har kvitton kvar på det mesta. Lydia nöjer sig med att få tillbaka det hon kan och hon tänker inte anmäla Bernice för polisen.
Dee Dee väljer sedan att åka hem till pappa i Australien och hon vill inte att Bernice vinkar av henne vid flyget.
 
Brenda går till Laurel för att prata och hon berättar allt om Bobs otrohet som hon inte kan förstå. Laurel råder henne att ta tillbaka Bob eftersom de älskar varann och det var säkert ett dumt misstag.
 
Bob bönar och ber att Brenda ska komma tillbaka men hon vill att de ger barnen en fin jul men sedan ska hon lämna honom.
 
Liv ser till att Aaron träffar Alex och att de går till puben för att träffa Chas. Chas bjuder på middag och förutom Aaron och Alex så är Paddy, Gerry och Liv också med.  Aaron ringer Alex mobil i smyg efter ett tag för att de ska få en ursäkt till att gå därifrån. Alex låtsas få ett akutbesök.
 
Debbie söker upp Tom och efter de har haft sex så försöker han övertala henne till att de ska jobba ihop.
 
Vanessa träffar en krävande klient på puben. Klienten klagar på det mesta och tillslut blir Charity arg och säger åt henne att gå. Efter det är både Charity och Vanessa lite upphetsade så Charity vill att de ses i källaren på en gång.
 
Aaron blir kvar i häktet.
 
Cain låser in Moira i sovrummet då hon fått reda på av Victoria att Adam sitter kvar i häktet. Hon blir alldeles vild och vill åka till polisen på en gång. Cain vägrar låta henne åka dit för att erkänna mordet på Emma för att rädda Adam.
 
Harriet kommer till gården och när Cain ska byta blöja på Isaac så ska hon ge Moira lite te. Hon får då veta att Moira är inlåst i rummet men inte varför. Cain blir orolig när Moira inte svarar och det visar sig att hon rymt fönster vägen. Cain får bråttom att följa efter så Harriet får stanna kvar på gården för att vara barnvakt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0