Några sanningar kommer fram

Inskrivet kl 21:56
 
Moira vill åka till polisen för att erkänna men Cain stoppar henne. Då går hon till kyrkan och pratar med Harriet. Moira börjar prata om den som mördat Emma måste leva med det resten av livet. Harriet ringer Cain som kommer och hämtar Moira. Han förklarar för Harriet att det är lite väl mycket just nu.
 
Diane hittar skuldsedlar på sådant Bernice köpt. Hon konfronterar henne och nu blir Bernice tvungen att erkänna både för Diane och Dee Dee.
Dee Dee och Gabby talar om  för Lydia att Bernice lånat pengar från hennes spelvinst. Lydia blir besviken så klart för hon hade sett upp till Bernice.
 
Brenda bjuder in Laurel till gemensamt julfirande och Laurel kan inte säga nej. Bob beter sig konstigt och när Brenda ser ett sms från Laurel blir hon misstänksam. Hon konfronterar Bob som till slut erkänner att han varit otrogen men han säger inte hela sanningen, att det var Laurel utan han skyller på att det var en före detta kollega som hette Fiona och att det bara hände en gång i London. Brenda blir jätteledsen och besviken.
 
Adam blir arresterad av polisen och intagen för förhör. Moira blir hysterisk men återigen stoppar Cain henne från att göra något.
 
Tom köper en värstingmobil till Sarah trots att Debbie inte vill vara skydlig honom något. Han vill även att de samarbetar men hon vill inte ligga med den hon jobbar med.
 
Bob möter Laurel ute på gatan och talar om för henne att Brenda vet om vad som hänt men inte med vem. Han är besviken över att hans familj faller ihop medan Laurel kan fortsätta leva sitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0