Fårjägare

Inskrivet lördag 29/9 kl 23:24
 
Gerry vill lyssna på meddelandet men Lachlan försöker stoppa honom.  Belle säger också åt Gerry som ändå börjar lyssna. Han hör att det tjafsas men sedan stoppar Belle honom och hon och Lachlan lämnar huset och går till kyrkan. Gerry kommer strax efter och ber om ursäkt. Senare frågar Lachlan om han kan få en kopia av samtalet. Gerry ger honom mobilen och då passar Lachlan på att radera meddelandet.
 
Dingles utnyttjar Erics hus för att dra el till deras och låna hans badkar.
 
Brenda kan inte slappna av när Bob försöker göra det mysigt för dem kvällen. Hon talar om att hon bara ser honom och denna kvinna ihop i sitt huvud.
 
Ross hör av Charity att Noah vill träffa Joe. Hon vill inte ha Noah i närheten av Joe eftersom hon är rädd att han ska hämnas även där. Ross talar om det för Joe när de ses på Home Farm att Noah vill träffa honom.
 
Charity flirtar med allt och alla för att visa Vanessa att hon inte bryr sig om henne.
 
Rhona har gjort sig fin och väntar på Pete i Davids affär. Han dyker inte upp så hon frågar Doug om relationsråd.
 
Robert kontaktar specialister till Rebecca så Lachlan blir nervös.
 
Lachlan besöker Rebecca på sjukhuset och när han är ensam med henne så håller han ihop luftslangen. Han går ut ur rummet och då kommer Belle. Lachlan får ett utbrott och gör slut med henne.
 
Vanessa skäller ut Pete för att han struntat i Rhona. När Pete sedan får problem ute på landsvägen med en skock får så råkar Rhona komma förbi. Hon hjälper honom och kollar även vad som kan vara fel med hans bil som inte startar. De flirtar lite och plötsligt kysser de varann. Rhona lämnar honom med ett leende medan han får vänta på bärgning.
 
Charity fortsätter att hålla koll på Vanessa på puben och pika henne så tillslut säger Vanessa åt henne att låta henne vara.
 
Kerry fortsätter att ge Brenda råd och när Brenda kommer till salongen för att hjälpa till att städa så väcks tanken på att kontakta denna Fiona som Bob varit otrogen med. Brenda tar med sig datorn till puben och de sätter sig för att leta rätt på damen blands Bobs sociala medier. När de hittar den de tror är rätt så vill Brenda ha hennes kontaktuppgifter för att bjuda henne till Bobs födelsedag som överraskning. (Det här är ju efter jul och nyår och Bob fyller år i början av december?)

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Jag brukar gilla Brenda, men just nu är hon så tröttsam. Om hon, som hon låtit påskina, tänker ge förhållandet en chans, men ändå bara tjatar om Bobs felsteg lär det ju inte lyckas. Man får väl gå in i det med lite mer engagemang även om man är sårad, eller bara ge upp och gå åt varsitt håll.

2018-09-28 @ 20:13:55
Postat av: Jag bara

Jag brukar gilla Brenda, men just nu är hon så tröttsam. Om hon, som hon låtit påskina, tänker ge förhållandet en chans, men ändå bara tjatar om Bobs felsteg lär det ju inte lyckas. Man får väl gå in i det med lite mer engagemang även om man är sårad, eller bara ge upp och gå åt varsitt håll.

2018-09-28 @ 20:14:37
Postat av: Jag bara

Sorry, men det kom upp ett felmeddelande om att inlägget inte gick fram och att jag skulle prova igen.

2018-09-28 @ 20:16:18
Postat av: Hedda

Jag håller med om Brendas tilltag just nu. Och vad trodde hon egentligen om Bob, som har varit gift sådär 6-7 gånger och oftast stuckit från förhållandet...

2018-09-28 @ 21:44:03
Postat av: Anonym

Håller också med om Brenda. Hon börjar bli tjatig. Lachlan är mer intressant, riktigt kuslig. Ska bli intressant att se honom vidare. Charity och Vanessa tycker jag blir lite löjliga , inte helt övertygande. Och David o Tracy tycker jag också är trista nu. tråki

2018-09-28 @ 22:19:56
Postat av: Såpa fantast

Jag förstår att Brenda har svårt att lita på Bob efter otroheten. Men han sa till Laurel att han friade till Brenda för barnens skull. De ville ju inte ha med honom att göra när de hörde om hans snedsteg och de blev glada över förlovningen. Frågan är bara om det är rätt att gifta sig med någon för barnen skull. Det sker ofta i såpor.

2018-09-29 @ 19:43:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0