Ett sista samtal

Inskrivet fredag 28/9 kl 23:56
 
Lachlan är orolig för vad Rebecca kan minnas och säga om olyckan om hon vaknar. Han förbereder Robert med att säga att Rebecca kanske kommer vara väldigt förvirrad och minnas fel saker.
 
Ross, Cain och Debbie har ett fejkbråk ute på gatan för att Joe ska höra dem när Ross försvarar Joe. Det gör att Joe får skjuts tillbaka till Home Farm av Ross som sedan erbjuder sig att bli Joes chaufför. Precis då kommer Graham för att prata. Ross får gå iväg medan Graham och Joe spelar schack som de tydligen gjort förr.
 
Graham varnar Joe för att gå förlångt med sin hämnd mot Debbie och familjen Dingle.
 
Det är begravningsgudtjänst för Chrissie och Lawrence men Lachlan kan inte vara kvar så länge så han rusar ut. Han har bråttom till Gerrys hem hos Aaron för att kolla Gerrys mobil. Där upptäcker han det senaste samtalet han själv ringt Gerry och bråket i bilen och bilolyckan finns inspelad. Istället för att radera samtalet så lyssnar han på det.
 
Brenda är misstänksam så fort Bob gör något eller åker iväg själv. Hon tror att han är otrogen igen.
 
Rhona och Vanessa har sin välgörenhetsauktion på puben och givetvis vinner Marlon privatlektioner med Jessie. Rhona skyndar sig att ropa in hjälp med Pete eftersom Chas precis innan lagt beslag på Paddy.
 
Vanessa ger Charity förslag om att ses eftersom Charity inte gett bud på Vanessas sticklektioner.
 
Belle och Gerry hittar Lachlan i köket i Aarons hus. Han har lyssnat på samtalet och nu tar Gerry tillbaka sin mobil. Gerry frågar om de ska lyssna på samtalet tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Håkan

Dags att lägga ner serien? Finns inget rim eller någon reson what so ever. Bara tantsnusk och buskis...

2018-09-27 @ 18:48:29
Postat av: Linn

Scenen när Prijah pruttade med fittan (eller vad hon nu gjorde när nån kom in i rummet) för några dagar sen var fan ett lågvattenmärke...........

2018-09-28 @ 10:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0