Motvillig hjälte

Inskrivet torsdag 27/9 kl 20:51
 
När Debbie ser ruinerna av Dingles hus och Joe joggar i närheten blir hon rasande. Hon tar två stora bensindunkar  och åker till Home Farm där hon dränker in det mesta inne i huset. Sedan tar hon en brödrost och går iväg med den till ett rum där hon sätter i stickkontakten.
 
David har dåligt samvete så han gottgör Tracy genom att boka en resa till Paris för dem.
 
Daz har beställt ett jättepaket kondomer. Han hade råkat beställa lite för många.
 
Cain blir orolig när han upptäcker att två bensindunkar saknas i verkstan så han drar iväg till Home Farm. Ross kastar sig in i bilen och följer med. De kommer precis när Debbie hotar Joe, som kommit hem. Hon leker med elskåpet för att stressa Joe med att det när som helst kan starta en jättesmäll. Cain och Ross får med tvång med sig Debbie därifrån så Joe kan andas ut.
 
Lachlan planerar begravning med hjälp av Belle. Robert tycker han ska vänta tills Rebecca vaknar men det vill inte Lachlan. 
 
Faith ger Eric en andra chans. Hon blir eld och lågor när Tracy ordnat med att en journalist vill göra ett reportage med hjälten Eric. Han är dock mer reserverad och ovillig.
 
Sam kan inte släppa tanken på det Joe gjort och att Samson kunde ha dött. Han dyker upp maskerad med gevär i skogen när Joe är ute och joggar. Sam förföljer Joe som rusar iväg och ramlar ned i en stor fälla iform av en grop. Där visar sig Sam och skrämmer Joe lite till innan han går.
 
Ross dyker upp och räddar Joe. När de kommer tillbaka till Home Farm vill Joe ringa polisen men Ross stoppar honom. De åker till puben där Joe kan få ut sitt raseri mot både Debbie och Sam. Han säger att nästa gång blir det allvar om de utsätter honom för något mer.
 
När Joe gått så visar det sig att Cain och Ross planerat att Ross ska bli Joes nya vän efter Graham.
 
Lachlan ska besöka Rebecca och plötsligt går larmet från hennes rum. Läkarna rusar dit för Robert har sett att Rebecca rört sig. Lachlan ser lite orolig ut när han får veta att Rebecca kanske vaknar.

Kommentarer
Postat av: Per

Nu när Joe har köpt Home Farm kom jag att tänka på hans faster Zoe Tate som "tvingades" sälja till familjen King , vad hände med henne?

2018-09-26 @ 16:26:11
Postat av: Alice

Zoe åkte med Australien med Joe och sin dotter.
Nu hoppas jag bara att Lachlan inte gör illa Rebecka. Jag gillar henne och hoppas att hon blir kvar.

2018-09-26 @ 20:13:19
Postat av: Alice

... till Australien skulle det stå. :)

2018-09-26 @ 20:13:56
Postat av: Frk Höger

Var det inte så att Zoe åkte till Nya Zeeland?
Eller blandar jag ihop det med att Rhona/Paddy/Marlon skulle åka dit?

2018-09-26 @ 21:48:33
Postat av: ELIZA

Oooh,så löjligt...När Joe var och joggade i skogen,och sen hamnade han i gropen,då hade han ingen uppstående pannlugg...Sen när han kom hem till huset,efter att Ross "räddat" honom, var han NYFÖNAD minsann!! Löööjligt… Och dessutom såg killen hundra ggr bättre ut i skogen...

2018-09-27 @ 07:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0