Magic Rod och SuperGraham

Inskrivet onsdag 26/9 kl 17:42
 
Byggjobbarna börjar riva Dingles hus men Samson och Noah är upptagna av tv-spelet och eftersom de har Viritual Reality-glasögon på sig ser de inget. Eric som är hemma märker efter ett tag vad som händer så han rusar ut men blir nedknuffad i en grop av en av byggarna.
 
David beter sig oroligt och är rätt stingslig när han pratar med Tracy. Han skyller på att han är orolig för Priya som är orolig för Leyla. Tracy skäller ut Priya så när David får veta det söker han upp henne. David erkänner för Priya att han åkt till Mykonos för att träffa Leyla fast han sagt att han var på konferens. Han erkänner även att han hade sex med Leyla innan hon åkte.
 
Cain träffar Harriet och frågar henne om hon kommer att berätta det hon vet om Moira. Harriet säger att hon inte tänker göra det, sedan går hon in i kyrkan och öppnar en öl. (Vem hade tänt alla ljus som var tända?)
 
Rodney ska åka iväg till ett turistställe för att trolla men Jimmy och Nicola har upptäckt att det är ett nudistläger och att de ville anlita en annan Magic Rod. Rodney åker iväg ändå.
 
Marlon ber Jessie om ursäkt och när de avslutar kvällen bjuder han ut henne på middag men hon tackar nej.
 
Graham (Förlåt att jag råkat skriva Gordon ibland, min förvirrade hjärna som blandar ihop namn) ser grävskoporna så han stoppar dem och slår ned alla byggare för att sedan rädda Eric och dessutom barnen i huset.
 
Familjen Dingles kommer till sitt hus efter festen och upptäcker att det är halvt rivet. De blir förtvivlade men Graham tackar Eric. Debbie inser direkt att det är Joe så hon går tillbaka och konfronterar honom som givetvis nekar och sedan erbjuder Dingles att sova på Home Farm.
 
Tracy skäller ut Faith som inte förstår att Eric försöker göra rätt för sig igen.
 
Graham kommer till Home Farm samtidigt som polisen kommer för att förhöra Joe. Joseph nekar givetvis och polisen pratar med Graham också men han avslöjar inte Joe. När polisen gått blir det bråk mellan de två männen där de hotar varann.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Undrar vem denne Gordon är egentligen?

2018-09-25 @ 17:45:49
Postat av: ELIZA

Sett namnet Gordon flera ggr...Finns väl ingen Gordon med nu? Var inte det Aaron´s pappa..Han tog livet av sej i fängelset?? Joe´s högra hand heter Graham, menar ni honom?

2018-09-26 @ 06:55:07
Postat av: ELIZA

I övrigt tycker jag att denna Joe är helt förblindad, varför straffa hela Dingle klanen för något Charity ev, gjort? Minnet mitt är kort,men bra...((Minns vad jag åt till lunch igår))Ang Charity kommer jag egentligen bara ihåg att Charity knuffade någon gammal man hon var gift med,som satt i rullstol???Hon har varit i farten så mycket, med flera olika så svårt att hålla isär allt... Zak och Lisa kan väl bo hos Marlon, varför betala B&B?? Och David varit och klantat sej så klart....Onödigt...Och inte kan Prijja hålla tyst, ska avslöjas på puben inför alla,som vanligt...

2018-09-26 @ 07:06:06
Postat av: Adm

Mitt fel, jag har blandat ihop namnen Gordon/Graham 😖

2018-09-26 @ 12:27:46
URL: http://Emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0