Dold agenda

Inskrivet kl 22:22
 
Cain smiter ut från Moiras hus när Faith och Pete gått iväg.
 
Joseph har svårt att gå in i rummet där hans far dog innr på Home Farm men Gordon som kommit dit för att få sin lön säger att det bara är ett rum.
 
Harriet håller sin gudtjänst för Rebecca och liknar henne vid en glas Spritzer. Sedan säger hon upp sig inför biskopen som varit där.
 
Marlon blir fjantig när Aprils rektor är i närheten. Jessie och Rhona ska ordna något och Marlon föreslår en brottningskväll. Bob och Paddy kommer dit och de brottas först. Sedan ska Marlon och Jessie brottas men Marlon vill inte. Det slutar med att Marlon inte kan säga nej utan drar ned Jessie och sedan råkar han dunka in hennes huvud i en bordkant.
 
Harriet kommer till Cain för att berätta sin nyhet men blir avbruten då han gör slut med henne. Hon tvingar honom till att tala om varför så han erkänner att han älskar Moira.
 
Sam och Lydia ska hälsa nya ägaren till Home Farm välkommen och blir förvånade när de ser att det är Joseph. De blir dock bjudna till en stor fest.
 
Harriet möter Moira som precis fått höra att Cain gjort slut. Moira råkar då säga att det inte var meningen så på det sättet så får Harriet veta att Cain och Moira hade sex kvällen innan.
 
Joe bjuder in alla i byn till en jättefest. Jimmy råkar få ett samtal från en av byggarna men när han pratar med Joe om det säger Joe att han tar hand om det. Han besöker sedan Lisa och Zak för att bjuda dem med förevändningen att en advokat och byggplanerare kommer till festen för att visa hur de ska kunna göra för att lösa problemet med vägen.
 
Charity och Debbie blir också bjudna till festen så Chas är barnvakt till Noah och Samson. De två killarna smiter ut från puben till Dingles hus för att spela med Samsons VR.spel.
 
Joe håller tal på festen och tackar alla för att de är där. Han säger sedan till Dingles att advokaten kommer strax men Zak börjar bli otålig. Samtidigt som festen pågår så kommer två stora grävskopor för att riva Dingles hus. Samson och Noah har inte öppnat dörren så byggarna tror att ingen är hemma.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Harriet var bättre för Cain. Moira är så lynnig och omogen. Vad konstig David var, har han haft ihop det med Leyla, eller kanske exfrun, glömt namnet?

2018-09-24 @ 22:27:27
Postat av: Jag bara

Förresten, vad snygg Faith var idag.

2018-09-24 @ 22:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0