En olycka kommer sällan ensam

Inskrivet kl 16:35
 
Robert backar tillbaka till olycksplatsen och får se att Lawrence ligger död på fältet. Han ringer efter amubulans. Sedan upptäcker han att Lachlan är vid medvetande så han hjälper honom ut. Chrissie vaknar till. Lachlan pratar med henne medan Robert ringer till ambulansen för att höra varför den dröjer.
 
Chrissie dör och Rebecca är medvetslös när ambulansen kommer. Hon åker in på operation akut för det visar sig att hon förlorat massa blod.
 
Lachlan har en punkterad lunga. Rebecca ligger i koma så Robert får ta hand om Seb. Han ringer Victoria som kommer dit med Diane, Belle och Gerry.
 
Harriet ringer biskopen för att stämma träff med honom då hon börjat tvivla på sig själv.
 
Robert kan inte förstå hur olyckan kunde ske men när han tänker efter så börjar han misstänka att Lachlan har något med den att göra. Han meddelar polisen som kommer för att prata med Lachlan. Belle blir orolig och när polisen gått så erkänner Lachlan att det var hans fel för att han varit så arg på sin mamma så hon måste ha tappat koncentrationen. Han tar på sig skulden utan att säga hela sanningen.
 
Lydia och Sam hälsar på Rebecca på sjukhuset. När Robert kommer dit igen så säger Sam att de kan väcka Rebecca genom att kittla henne under fötterna.
 
Belle hittar Gerrys mobil under Lachlans sjukhussäng när killarna gått ned till kiosken. Hon ser att Lachlan ringt och att han lämnat meddelande så hon lägger mobilen i fickan.
 
Polisen söker upp Moira för att höra var Adam är och om han är utomlands. Hon säger att han ringde från hamnen och när hon undrar varför de frågar henne nu så svarar Benton att de har hittat den död ung man med ett pass som har Adams foto.
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Robert och Aron. Blir nog bra där .. Lachlans nästa offer Belle? Vi får hoppas att Rebecka vaknar.
Moira har ju ingen anledning att erkänna om Adam är död nu då.
Undar om Harriet också försvinner nu. Paren kan ju inte alltid återförenas hela tiden.

2018-09-20 @ 20:09:19
Postat av: Jag bara

Det var ju ett falskt pass, sa polisen. Kanske har de hittat en person som skulle förse Adam med passet och att Adam lever. Hoppas jag.

2018-09-20 @ 22:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0