Glittrig skattjakt

Inskrivet kl 15:19
 
Lawrence håller på att packa sina saker på Home Farm när Sam kommer in. Sam får då veta att det rensas för att skickas till loppis. När Sam ser en kavaj så erbjuder han sig att lämna den men i själva verket tar han den själv. Han har på sig den på puben och Robert känner igen den när han ser kavajen.
 
Arthur och Heath bråkar i skolan för Arthur frågar om Bobs kärleksaffär. Föräldrarna ses för att förklara och se till att barnen blir vänner igen. Laurel och Bob är lite obekväma av att dela soffa.
 
Sarah söker upp Joe på företaget för att få svar men Joe är kall och svarar knappt. Debbie kommer dit och hämtar Sarah. När de gått så säger Gordon åt Joeseph att det var dumt att blanda in oskyldiga barn för att ge igen på Charity. När Joe inte håller med ledsnar Gordon och säger upp sig. Han lämnar Joe i bilen när de egentligen skulle iväg på ett möte.
 
Laurel vill träffa Bob men han är upptagen. Bob gör en skattjakt till Brenda och hon hamnar ute i skogen där han står finklädd med massa ballonger. Bob friar till Brenda som säger ja.
 
Chrissie köper flygbiljett till Lachlan också trots att han ska flytta ihop med Belle. Hon tror att hon kan övertala honom att följa med dem. Sedan är hon nära att försäga sig till Lisa när de diskuterar Lachlans och Belles flytt.
 
Debbie och Charity får åka till polisen och där blir de tvungna att be Joe om ursäkt för att ha saboterat hans hus. I gengäld tar han tillbaka anmälan så de går fria.
 
Robert anar oråd eftersom Whites är så lugna och tillmötesgående. Han talar om för Victoria att han anlitat en privatdetektiv för att hålla koll på dem.
 
Gordon lämnar Sarahs sjukförsäkring till Debbie trots att Joe sagt att den skulle avslutas.
 
Lawrence träffar nya ägaren till Home Farm och det visar sig vara Joe som flyttar tillbaka.
 
Laurel väntar på att Bob ska komma till kaféet. När han gör det ser hon honom finklädd med en massa ballonger i handen så hon skiner upp. Strax bakom honom kommer Brenda och Doug. Brenda är lycklig för att Bob friat så hon ger sin hjärtformade ballong till Laurel för att hon ska ge den till Dottie.
 
Bob förklarar för Laurel när Brenda och Doug gått att han vill rädda sin familj även om Laurel betyder jättemycket för honom. När han går så ser Laurel ledsen ut och hon släpper iväg ballongen.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Trist om det blir så att Chrissie följer med till Australien, jag tycker om hennes snygga klädstil. Även Lachlan är en spännande, vilken personlighet.....

2018-09-18 @ 18:34:12
Postat av: Anette

Skönt med lite nytt blod i serien. Nån skrev att Debster förtjänade detta. Undrar hur? Hon kämpar på med sitt och kan möjligen ha anklagats för att ha vart blåögd igen.. Om man har ett svårt sjukt barn som kräver dyr vård gör man nog vad som krävs.
Skönt att Brenda och Bob är sams då får se hur länge det dröjer innan det outas på puben att han låg med Laurel..då är det nog inte längre reparerbart. Cain.. han får ge sig med velandet nu.

2018-09-18 @ 20:06:38
Postat av: Jag bara

Lachlan och Belle kanske blir nya Cain och Moira. Synd att han är så knäpp men i den här serien ändrar ju folk personlighet stup i kvarten så man vet aldrig.
Det var ju inte svårt att räkna ut vem som skulle bli ny ägare till Home farm.

2018-09-18 @ 22:23:04
Postat av: Lucy

En ny Tate på Home Farm. Ordningen är återställd!

Bar att Brenda och Bob lade den tråkiga historien bakom sig! Dom passar ihop tycker jag!!

Jag kommer att sakna Rebecca. Gillar henne som rollperson. Synd att hon och Robert inte kan komma överens om babyn så att hon kan stanna! Resten av familjen, Lachlan inkluderad, får gärna fly iväg till Australien vad mig bekommer! Dom får dock inte ta med sig Belle, för även hon hör till mina favoriter!!

2018-09-19 @ 10:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0