Bye bye Leyla

Inskrivet kl 13:39
 
Tom, eller rättare sagt Joe fortsätter att vräka ur sig allt sitt hat för Charity som försöker tala om för honom hur hon hade det med hans far och att hon älskade honom.
 
Cain försöker få Moira till att må bättre men hon hatar honom även om hon börjar förstå varför han gjorde det han gjorde.
 
Doug ska muntra upp Bob men de blir fulla. Han berättar sedan för Laurel om hur Bob lyser upp när han pratar om den andra kvinnan.
 
Jacob har mailat mäklaren i Grekland för att svartmåla Leyla så hon inte får någon bostad. Han blir påkommen och ber om ursäkt. Jacob är ledsen för att hon inte bryr sig om vad han tycker.
 
Leyla drar iväg till Grekland redan på kvällen när ingen märker något.
 
Harriet blir bjuden på middag och hotellnatt av Cain. Han vill gottgöra henne för att hon får lida så när han tar hand om Moira och Isaac. Cain föreslår att de letar efter en gemensam bostad.
 
Charity ska förklara för Noah om vem Joe är och vad som hänt. Han har insett att Joe Tate är hans halvbror.
 
Alex ska överraska Aaron men väljer helt fel presenter så Robert hjälper honom att välja något han vet Aaron gillar.  Det blir lyckat och Aaron blir jätteglad.
 
Debbie får ett utbrott när hon ser en mäklare sätta upp en Till salu skylt utanför hennes hus. Hon börjar kasta sten på fönstret. Charity kommer förbi och hjälper henne. De går in och förstör allt de kan. Charity lämnar en hög bajs efter sig. När de kommit ut så kommer polisen och arresterar dem.
 
När de kommer hem så bryter Debbie ihop eftersom hon känner sig så lurad av någon hon älskat.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Ja hej då Leyla. Kommer inte att sakna dig speciellt mycket även fast du har varit med ett tag. Det enda du gjorde var att sukta efter andras karlar och att bete dig korkat. Ha det så kul i Grekland och stanna gärna där!

Så en Chris Tate Jr har kommit till byn! En egen Terry har han med sig dessutom! Även fast Joseph är ett svin av rang så är det ändå kul att det kommer en riktig Tate-Skurk tillbaka till serien, så jag hoppas att han blir kvar ett tag!

Vad fint Robert betedde sig idag! Jag trodde först att han hade hittat på något nytt djävulskap men jag hade fel. Stilgt och moget av honom att låta Aaron gå vidare. Den nya killen verkar trevlig dessutom och det kan Aaron behöva efter allt elände som han har varit med om!

Jäkla Cain!! Först säger han till Moira att han älskare henne för alltid för att i nästa avsnitt säga att han älskar Harriet! Vad ryggradslös han har blivit det senaste året! Saknar nästan den gamla Skurk-Cain!

2018-09-17 @ 15:10:24
Postat av: Lucy

Glömde bort Charitys toalettbravader! Fick mig ett gott fniss av den scenen småbarnslig som jag är! :D

2018-09-17 @ 15:12:46
Postat av: Jag bara

Charity är ju oftast ganska rolig och jag fnissade också åt "toilet". Det var ett bra avsnitt idag. Ska bli intressant med fortsättningen. Leyla saknas inte ett dugg, synd att hon inte tog Tracy med sig.

2018-09-17 @ 16:21:34
Postat av: Jonas

Äntligen fick Debster vad hon förtjänar. Tror att jag kommer att tycka om Joseph Tate.

Ja, Cain är mer än lovligt velig just nu.

2018-09-17 @ 20:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0