Hot girls on Mars

Inskrivet kl 16:03
 
Robert har ordnat så både Cain och Aaron har alibi för tiden när Adam försvann. Han lånade Cains mobil för att ladda ned en film från Cains wi-fi och Aaron har ringt ifrån kontoret och skällt ut Robert. Polisen godkänner deras alibi.
 
Alex får höra att Aaron fyller år så han tar ledigt för att ordna en överraskning.
 
Tom gör allt för att bli sams med Debbie. Han svär på att han inte visste något från början och sedan var han rädd att hon skulle lämna honom. Tom lovar att göra allt han kan för att vägen ska flyttas så Dingles kan bo kvar.
 
Moira är på väg att erkänna till kommisarie Benton men återigen stoppar Cain henne. Han eldar upp hennes tröja hon hade på sig när hon knuffade Emma.
 
David och Jacob ordnar en Yorkshiremiddag för Leyla för att prata om hennes flytt till Grekland. Jacob gör allt för att hon ska stanna eftersom han redan förorat kontakten med sin mamma. Han ber även Megan till att övertala Leyla till att vara kvar.
 
Charity, Cain, Lisa och Zak får veta att det är Tom som är investerare i golfbanan. De blir rasande men Tom försöker övertala dem också att han inget visste först. Tom blir sams med Debbie och hon får äran att åka till ett affärsmöte för att skriva ett kontrakt.
 
Moira är så arg på Cain när han talar om att han gör allt för henne för han älskar henne. Hon blir så rasande att hon slår till honom flera gånger. Alla i byn undrar vem Cain fått stryk utav men till Harriet säger han att det var en arg bilist som slog till honom.
 
Charity åker till Toms kontor och snor ett par nycklar, startar brandlarmet och åker upp till hans rum. Hon letar efter något men hittar bara hans pass. Hon blir förskräckt och ringer Debbie.
 
Tom hör att Charity ringer så han svarar i Debbies telefon. Han säger inget men hör att Charity kommit underfund med vem han är så han lägger på och ringer Graham som stoppar Charity inne på kontoret.
 
Debbie kommer hem och upptäcker att hennes Bentley lastas upp på en bärgningsbil och att huset töms från alla möbler. Hon försöker stoppa dem men precis då kommer Charity och Graham. Även Tom dyker upp och säger att hon inte har rätten till sakerna längre eftersom hon bara är ett fnask. Han erkänner att han heter Joseph Tate egentligen och att han hatar Charity som fick hans far till att begå självmord.
 
 
Joseph är alltså son till Chris Tate som bodde på Home Farm förut. Mamman var Rachel (en lärare som också bodde i byn) som blev mördad av sin pojkvän/kollega Graham. Joseph är alltså halvbror till Noah.

Kommentarer
Postat av: Lucy

WOW!!! Detta hade jag inte väntat mig!! Stackars Debbie!!!

Hade helt glömt bort att Joseph existerade! Han var ju ingen huvudkaraktär när det begav sig. Minns Zoe dock och undrar nu om hon är på väg tillbaka också! Skulle vara kul. Jag gillade henne även fast hon var ganska så labil med kyrkbränningar och psykoser i bagaget.

2018-09-14 @ 13:03:19
Postat av: Såpa fantast

Charitys förflutna har kommit ikapp henne. Tydligen vill Joseph hämnas på Charity som han anser bära skulden till sin fars död. Synd bara att de övriga Dingles ska straffas och Debbie få sitt hjärta krossat.

2018-09-14 @ 15:31:41
Postat av: Alice

Ja, det var verkligen oväntat!! Spännande! Jag gillade också Zoe. Men vem var Josephs mamma? Kommer inte ihåg det.

2018-09-14 @ 15:36:51
Postat av: Jag bara

Det var som sjutton, hade också glömt Joseph. Undrar om Zoes och Scotts dotter också dyker upp, för det var väl en dotter och inte son. Josephson mamma var, som Marie skriver ovan, urtråkiga Rachel, hon var väl någon släkting till Sugdens som jag minns det.

2018-09-14 @ 22:41:04
Postat av: Jag bara

Baskade stavningskontroll som ändrade Josephs till Josephson.

2018-09-14 @ 22:43:02
Postat av: Alice

Tack! Ja, Rachel var inte rolig och hade affärer med gifta män, både Jack Sugden och Chris Tate medan han var gift med Cathy. Läste lite om vad som hände tidigare för att fräscha upp minnet. Rachel dödades av sin pojkvän och fyra år senare dog Chris. Zoe fick vårdnaden om Joseph och åkte till Nya Zeeland med honom och sin dotter Jean.
Hoppas verkligen att Zoe kommer tillbaka.

2018-09-15 @ 10:21:03
Postat av: monika

har inget med dagens avsnitt att göra, har knappt sett några avsnitt på hela året, vart har Andy tagit vägen?

2018-09-15 @ 16:32:36
Postat av: Jag bara

Andy har flytt landet med hjälp av sin bror Robert. Lawrence eller Chrissie, minns inte vem, placerade ett bevis på mord eller mordförsök i Andys bil. Andy är oskyldig. Det sker så mycket i HTG så man blandar ihop och glömmer saker.

2018-09-16 @ 10:03:34
Postat av: Hedda

Japp! En till, som flydde landet. Lätt som en plätt!

2018-09-16 @ 20:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0