Psyko son

Inskrivet onsdag 12/9 kl 16:06
 
Morris är på kaféet och lägger märke till Jimmy med sin päls. De börjar prata och det visar sig att Morris varit vän med Jimmys pappa Tom. Han lyckas smickra Jimmy till att vara med i planerna med golfbanan eftersom det behövs en bybo som är för planerna.
 
Brenda och Bob berättar för tvillingarna om separationen men inte varför. Hon packar sina väskor för att flytta ut eftersom hon inte står ut med Bob. Brenda missar bussen och är så nere att hon går till puben och super sig full.
 
Cain försöker övertala Harriet att inte gå till polisen. Han försöker även få Moira till att förstå att Adam ändå kommer att få fängelse för övergrepp i rättssak. Moira får berätta allt för Harriet och när Moira går iväg ber Cain Harriet att inte gå till polisen om hon älskar honom. Harriet blir rasande och går därifrån.
 
Rebecca bestämmer sig för att sticka till Australien för att slippa Robert som anlitat en advokat för att få träffa Seb. Lawrence tycker att de alla borde följa med henne men Lachlan vill vara kvar. Han frågar Belle om de kan flytta ihop och hon svarar ja.
 
Dan bjuder ut Bernice på en ny dejt på puben men hon tar hand om Brenda som är så full så de hinner inte ses. Chas ringer till Bob som är på väg att hämta Brenda men hon blir så förbannad och skäller ut honom för att vara ett otroget svin och han får inte röra henne. Tvillingarna hör detta eftersom de följt efter sin far.
 
Gerry är uppe på vinden på Home Farm  för att leta efter sitt id-kort. Chrissie och Rebecca hör honom och tillslut hittar de utrymmet. De upptäcker alla hål i golvet också. Gerry talar om allt som hänt för han vill inte få skulden för det Lachlan gjort.
 
Lachlan kommer hem och nekar till allt men blir tvungen att erkänna för han är så hatisk till att Chrissie aldrig lyssnar på honom.
När de två är ensamma hemma så försöker Chrissie att få Lachlan att söka hjälp. Han tar ett glas som han krossar i handen i rena ilskan. Han är riktigt förbannad och säger åt henne att för en gångs skull lyssna på honom.

Kommentarer
Postat av: Alice

OMG, vilket psykfall Lachlan är. Modigt av Chrissie att stanna ensam med honom Nu har han chansen att äntligen dränka henne i diskhon eller nåt. Och Belle ska flytta ihop med honom. Lycka till! Så länge hon säger och gör rätt saker har hon inget att oroa sig för.

2018-09-11 @ 14:29:59
Postat av: Alice

Och förresten... väldigt klantigt och onödigt av Bob och Laurel. De var väl inte direkt passionerat förälskade i varandra att de hade svårt att stå emot.

2018-09-11 @ 14:31:58
Postat av: Jag bara

Förstår ändå inte att Bob är förbannad på Laurel, han är väl lika skyldig.

2018-09-11 @ 21:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0