Här vilar Robin Hood

Inskrivet onsdag 10/10 kl 19:10
 
Ross får besök av polisen som vill höra om syraattacken. Han kan inte komma ihåg om han är osams med någon först men säger sedan att han fick sparken av Joe och stal hans bil. Ross minns sedan överfallet på Debbie vid verkstan där han kom och jagade iväg förövaren.
 
Robert har Seb med sig på kontoret på skroten. Babyn är ledsen men när han kommer till Aarons famn tystnar han. Aaron ser rätt glad ut med ett leende på läpparna när Seb tystnar när han håller i honom.
 
Laurel hjälper Bob och Brenda med tvillingarnas kalas. Harriet är där och märker hur Laurel och Bob tittar efter varann. Hon konfronterar sedan Laurel som först nekar men dagen efter erkänner hon allt.
 
Harriet pratar med Bob eftersom hon nu vet vad som hänt. Hon ber honom att vara sann mot sig själv och Brenda så han inte är med henne för att han känner att han måste även om han inte älskar henne till 100%.
 
Polisen förhör Debbie angående attacken. Cain är med och märker på Debbie att allt inte står rätt till. När polisen gått så frågar han henne och hon erkänner att allt gått fel när Simon tagit fel på Ross och Joe.
 
Gabby fortsätter att pressa Daz till att ge henne vin och sprit för att hon inte ska skvallra att han sett henne dricka utan att säga något.
 
Joe och Graham hälsar på Ross på sjukhuset. De erbjuder att hjälpa Ross med vad som helst om det behövs. Graham söker sedan upp Debbie och säger att han vet att det var hon som låg bakom attacken. Debbie nekar men Graham säger att om det händer något en gång till så ligger hon illa till.
 
Bettys väninna (minns inte namnet men hon var lite lik Betty) kommer till byn med en busslast turister som ska kolla på kyrkogården. Hon hälsar på Sandy för Betty har lite presenter till honom. De går sedan och tar en öl på puben.
 
Bob vill inte gå och lägga sig även om Brenda ber honom komma upp. Han skyller på att han måste göra räkningarna men när hon gått så tar han fram sitt pass.

Kommentarer
Postat av: jackson

Skall Bob nu fly fältet och dra utomlands?

2018-10-09 @ 15:28:02
Postat av: Jennifer

Stackars Ross..jobbigt också med Graham som och Joe som har en riktig hållhake på Debbie nu. Kul att se Aron le när han höll i Sebastian, tror att det är första gången jag sett det. Fattar inte det med Bettys väninna, lever Betty än?

2018-10-09 @ 17:46:52
Postat av: Lucy

@jackson: Ja det vore typiskt Bob! Det vore ju inte första gången som han smet iväg med svansen mellan benen!

@Jennifer: Ja Betty lever och har hälsan i Australien ihop med Kathy Glover (Om du minns henne) :)

2018-10-09 @ 19:53:44
Postat av: Lucy

Tyckte att Joe såg mer än nervös ut efter syraattacken! Hoppas att han har plockats ner några pinnhål nu och inser att han inte kan bete sig hur som helst mot andra! Synd om Ross bara som kom emellan! Han har ju typ "Levt på nyllet" enligt honom själv, så vi får hoppas att ärrbildningen inte blir allt för allvarlig!!

2018-10-09 @ 19:56:36
Postat av: jackson

Ross är inte direkt min favorit - nej, tycker inte att han är snygg - hihi!, men idag var det riktigt ledsamt när han grät över sitt öde.

Varje gång jag ser Joe vill jag platta ner hans fjantiga lugg. Någon slags hållhake har han ju på Graham. G var väl riktigt nere i rännstenen när Joe plockade upp honom, men G verkar i nuläget ändå vara en aning tveeggad till Joes metoder.

2018-10-09 @ 20:44:58
Postat av: Jag bara

Han är snygg om man bortser från huvudet. Om vi talar om snygg är Robert min favorit.
Tyckte gamla tanten såg bekant ut. Någon som känner igen henne?

2018-10-09 @ 21:00:10
Postat av: Lucy

@Jag Bara: Ja Rob går inte av för hackor han heller men enligt min smak så är Ross snyggare. Han är väldigt lik en yngre version av min man så jag är nog litet partisk i och för sig haha.

Tanten Maisie (Wendy Craig) är en rätt känd skådis i Storbritannien, så att hon känns bekant är inte så konstigt då hon har synts litet här och var i TV-världen. Hon är väldigt fräsch för att vara över 80 dessutom! :)

2018-10-10 @ 11:52:10
Postat av: Lucy

@jackson:
Ja Joes lugg behöver åtgärdas! Han ser ut som Hacke Hackspett!!

2018-10-10 @ 11:55:16
Postat av: Malin

Tycker graham är ett riktigt bra tillskott, men står inte ut med Sandy, hur gaggig får man bli?

2018-10-10 @ 19:17:36
URL: http://Doohs.blogg.se
Postat av: Jag bara

Lucy:
Tack för upplysningen, då har jag väl sett tanten lite här och där.

Ändrar åsikt om Ross till snygg då EFS han liknar din man,😀.

Min yngsta son trodde, när han var liten, att böckerna om Pettson handlade om hans pappa, glasögon och frisyr stämde bra överens.

2018-10-10 @ 21:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0