Syraattack

Inskrivet kl 21:27
 
Ross har träffat Joes väninna Brittany två nätter i rad.
 
Graham har låst in en fastbunden Simon i ett förråd på Home Farm. Simon blir släppt och söker efter Cain som inte är på verkstan så han får prata med Debbie. Han blir hotfull men Ross dyker upp och skrämmer iväg Simon.
 
Joe meddelar Lisa och Zak att vägen ska flyttas. Dessutom ska deras hus lagas och Debbie får flytta tillbaka till Jacobs Fold med barnen. De tackar nej eftersom det innebär att Joe äger huset och de får hyra den.
 
Rebecca får följa med Lachlan och Belle till olycksplatsen men han klarar inte av att köra ända fram. De åker hem till Diane för att Rebecca vill träffa Seb och då upptäcker hon att Seb är hos Victoria och Robert. Rebecca blir rasande men mitt i ilskan så svimmar hon.
 
Simon kommer tillbaka så Debbie ber honom skada Joe illa denna gång för att få resten av sina pengar.
 
Bernice bestämmer sig för att Gabby måste komma först, före Daz. Daz övertalar Gabby att de ska umgås lite mer och hon får 30£ för det.
 
Joe ger Ross sparken eftersom han vet att Ross är där för Debbies skull. Ross blir förbannad och tar en av Joes bilar. När han kommer hem och kliver ut ur bilen utanför huset så kommer Simon fram och kastar syra i ansiktet på Ross.
 
Graham och Joe kommer till byn och hittar Ross liggandes på vägen. De spolar kallt vatten i Ross ansikte i väntan på ambulans.
 
Zak tycker de ska gå med på Joes bud. Sharmas och Kerry kommer till huset för att hjälpa till med renoveringen. Jimmy kommer med en lastbil full med virke och cement från golfbanan till Dingles hus.
 
Lachlan försvarar Robert och säger att olyckan inte var hans fel och att han måste få träffa sin son. Rebecca ger Robert sonen och säger att han ska ta hand om honom. Hon ska tillbaka till sjukhuset och vill inte minnas mer. Lachlan ler när han hör det.
 
Joe och Graham kommer in på puben och meddelar Debbie, Moira och Cain att Ross ligger på sjukhus efter en syraattack.
 
Liv och Gabby stjäl sprit från puben. Daz ser det men Gabby hotar med att göra det svårare för honom och Bernice om han inte låter henne ha kvar drinken.
 
Pete är hos Ross på sjukhuset. Rhona har kommit dit och håller Pete sällskap. Ross har svårta brännskador och måste ta bort den skadade huden i ansiktet. Munnen och svalget har klarat sig.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Oj nu har Debbie verkligen rört till det!!! Stackars Ross!!!

Bra att det verkar lösa sig med Dinglestugan och att Jimmy gjorde någonting bra för en gångs skull! Förstår dock inte logiken bakom. Ok infartsvägen har flyttats, men borde inte Joes försäkringsbolag stå för skadorna, samt att han som minst borde bli åtalad för skadegörelse? Så hade det fungerat i den vanliga världen, men tydligen inte i Yorkshires mest dysfunktionella by hahaha!

2018-10-08 @ 15:25:53
Postat av: jackson

Skall man byta ut den skådespelare som spelar Ross nu när han riskerar att se annorlunda ut i ansiktet efter syraattacken?

2018-10-08 @ 16:42:14
Postat av: Lucy

@Jackson: Det hoppas jag verkligen inte! Han är förutom ögongodis även en av de bättre skådespelarna i serien, i alla fall enligt mitt tycke! :)

2018-10-09 @ 13:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0