Videobegravning, nästan som att vara där

Inskrivet söndag 7/10 kl 20:10
 
Lisa och Zak städar upp i Erics hus för att Faith ska hämta hundmat till Cherryl som hon passar. När Faith gått så lämnar Lisa kvar nyckeln och tar sin posthög som Zak lämnat där. Hon läser posten på puben och upptäcker att deras överklagan inte har gått igenom, de måste flytta om tre månader.
 
Charity berättar för Noah om Chris självmord. Hon berättar även att hon kan berätta mer men att de tar det på semestern hon precis bokat för dem.
 
Graham hör Ross och Cain bråka om tillgång till huset.
 
Byborna har möte på kaféet för att försöka påverka biskopen att behålla Harriet i församlingen. Biskopen tänker ändå inte ändra sig.
 
Joe kommer in i köket och upptäcker en gråtande Rebecca sittandes på golvet. Han får tag på Robert och Lachlan som kommer dit för att hämta henne. Rebecca minns inget från olyckan men sedan när hon hört lite om den anklagar hon Robert för att vara skyldig så Lachlan får ta hand om Seb medan hon återvänder till sjukhuset.
 
Bernice är orolig för att Daz inte vill ha sex med henne. Hon tror han är gay men det nekar han till. De bestämmer sig för att ses hos henne efter att ha stängt salongen och kaféet. Gabby kommer hem precis när Bernice och Daz är på väg upp i trappan. Bernice tappar lusten när hon ser Gabbys besvikelse. Gabby klagar hos Diane som sedan påpekar för Bernice att det är lika kul för Gabby att se henne och Daz ha sex som det skulle vara för Bernice att se Diane och Doug.
 
Lachlan fortsätter att påverka Rebecca till att tro allt är Roberts fel. Han visar henne videon från begravningen. Rebecca vill till gravarna men när det inte finns några vill hon till olycksplatsen. Lachlan tycker inte det är en bra idé.
 
Graham försöker få Joe att inte ge sig på Dingles eller Jimmy utan låta dem vara ifred.
 
Debbie vill ge igen på Joe fast till Ross säger hon att hon släppt allt. Cain får hjälpa henne att fixa kokain för att gömma på Home Farm. Det de inte vet är att Joe ställt in festen som Debbie tänkt utnyttja för att få dit knarket.
 
Cain får Hollys langare till att plantera ut kokainet på Home Farm. Graham har sett deras möte på stan så när langaren kommer till Home Farm så avslöjar Graham honom.

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Så många kommentarer det har kommit in de senaste dagarna. Har varit kul att läsa dem.🤔

2018-10-06 @ 11:18:02
Postat av: Jennifer

Lachlan fascinerar mig som vanligt. Tycker att Moira och Cain är söta ihop, kul! Graham ska bli spännande att följa och se vilken sida han kommer stå på. Har sällan sett en karaktär med ett sådant utrycktslöst ansikte som han, skulle säkert klara sig bra i poke

2018-10-06 @ 11:35:04
Postat av: Jennifer

I poker skulle det vara. Alltså Graham och hans mimiklösa ansikte...trevlig helg alla!

2018-10-06 @ 11:36:45
Postat av: Jag bara

Ansiktet är utryckslöst, men titta på hans ögon. De ser snälla och lite ledsna ut.

2018-10-06 @ 21:14:40
Postat av: Såpa fantast

Ja, man är nyfiken på den mystiske Grahams förflutna. Han agerade modigt när han stoppade Dingles hus från att bli helt demolerat och rädda barnen undan rasmassorna. Han vågar tydligen att gå emot Joe, trots att han försöker vara lojal.

2018-10-06 @ 21:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0