Nicola, Jimmys chef

Inskrivet kl 22:44
 
Cain surar på puben så Charity gör sig rolig på hans bekostnad så han blir ännu surare och rusar därifrån. Debbie blir orolig för sin far så hon säger åt Charity att följa med för att leta efter honom. När de inte hittar Cain säger Debbie åt Charity att prata med Moira och få henne att stanna.
 
David fortsätter att umgås med snickaren Phil. De super på puben och även Tracy och Vanessa är med. När David och Tracy kommer hem så skickar Phil en vänförfrågan till David men inte till Tracy.
 
Jimmy kommer till Home Farm för att säga upp sig. Han har tänkt om efter att ha pratat med Lisa och han vill inte bli ovän med folket i byn. Nicola kommer dit och försöker stoppa honom men det går inte. Joe erbjuder då Jimmy att bli fastighetschef. Jimmy tackar nej men Nicola tvingar honom att ta jobbet. Det hon inte vet är att Jimmy får rensa hängrännor och annat gårdsarbete.
 
Lachlan får veta av advokaten att Lawrence hade massa skulder så arvet efter honom och Chrissie blir inte alls så stort som förväntat. Dessutom får Seb ärva endel och därmed blir Robert  förmyndare eftersom Rebecca ligger i koma.
 
Byborna övertalar Harriet att stanna kvar men när hon ska fråga biskopen om att få tillbaka tjänsten säger han nej. Han har redan en ersättare för henne.
 
Cain står på bron och plötsligt så kommer Moira dit. Hon har bestämt sig för att stanna och vara med Cain. Han föreslår att Faith kan ta Hollys rum så kan de göra om det andra rummet till Isaac.
 
Noah kommer till Home Farm för att smygkolla på Joes bilar. Han blir upptäckt och det slutar med att Joe och Noah spelar schack och umgås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0