Vem bor var

Inskrivet kl 23:06
 
Tracy får ett meddelande om att en annan kvinna läst artikeln i tidiningen om Phil och anmälat honom hon också. Då har Phil erkänt, så Tracy slipper rättegång.
 
Lachlan och Belle är klara med sin ingefärsöl. De vill att puben säljer den på prov. Charity vägrar när hon får höra att Zak varit inblandad i bryggningen.
 
Priya flyttar hemifrån för att slippa pratet som kommer att uppstå när alla får veta att hon blivit förhörd om Elizas blåmärken. Faith hör att Rishi har ett ledigt rum frågar om hon får flytta in. Hon har precis fått en nej från Robert och Aaron. Dessutom vill hon inte flytta in hos Eric.
 
Joe upptäcker att det saknas film från övervakningskamerorna i köket. Graham vet inte varför. När Joe frågar om Graham träffat Debbie så nekar han men Joe hade sett dem prata med varann tidigare. Det gör att Joe inte litar på Gaham utan anlitar en kameraexpert som kan kolla vad som hänt. Experten tar fram de saknade inspelningarna och hittar ett foto på någon som smyger sig in via hallen. Joe ber honom ta reda på vem inkräktaren är.
 
Dr Cavanaugh med fru och dotter kommer till Davids butik för middag. David gör allt för att imponera på paret. När Tracy ska kasta sopor upptäcker hon att soptunnan är full med tidningarna med Phil på framsidan. Hon blir ledsen över att David slängt dem i smyg så hon går in till middagen och erkänner för doktorn och frun att hon varit prostituerad. Gästerna åker hem eftersom stämningen blir rätt dålig. David är jättebesviken för han försökt att imponera på Cavanaugh för att vinna tävlingen. Han beter sig illa och säger att han inte är stolt över henne. Tracy blir ledsen och går därifrån.
 
Rebecca är förvirrad och när hon får chansen lämnar hon Seb med Victoria och smiter ut. Hon går till Home Farm och tror att hon är hemma så hon ropar efter sin far. Joe kommer hem och upptäcker henne. Rebecca attackerar honom med en golfklubba innan hon försvinner därifrån.
 
Eric kommer till butiken och ser att David är ledsen. Han får veta vad som hänt när David erkänner att han har svårt att titta på Tracy och känna som förut. Eric påminner David om att han inte ser en strippstång varje gång han ser Leyla.
 
David söker upp Tracy som är hos Vanessa. Han ber om ursäkt men hon har insett att han har en sida som hon inte gillar så hon kommer inte hem igen.
 
Victoria är ute och letar efter Rebecca och hon har lämnat Seb till Aaron och Robert. När de sedan kommer hem har Rebecca kommit hem men minns inte var hon var trots att hallen är alldeles lerig (Jag tycker det var gulligt att det var Aaron som gick och bar på Seb)
 
Joe ber Graham att kolla på övervakningsinspelningen. Graham säger inget men verkar andas ut när Joe visar hur han blir attackerad av Rebecca.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Jäkla David!! Vilket ruttet beteende!! Han förtjänar en spark mellan benen, men den karln har väl ingenting däremellan som kan ta skada, så det kanske vore bättre att sparka honom i röven?

Missade jag någonting angående övervakningsfilmen hos Home Farm? Det var väl Rebecca som yrade runt på den? Varför såg Joe så förvånad ut? Han hade ju redan mött henne i vardagsrummet och dessutom blivit golfklubbad?

Vad taskiga Faiths ungar och släktingar är mot henne! Hade min gamla mamma behövt någonstans att bo så hade varken jag eller min man tvekat en sekund att bjuda in henne! Jag skulle t.o.m bli glad! Tror även att Eric skulle bli glad om han fick en förfrågan. Det kan ju inte vara så kul att skrota runt i det där stora huset mol allena?
Vad hände förresten med Erics hund? Har inte sett henne på bra länge nu!

2018-10-24 @ 16:23:11
Postat av: Per Olsson

Jag förstår David! Att få veta att hans fru jobbat som hora kräver sin man oavsett vad han har mellan bena...
Vad gäller Faith har hon ju övergett sina barn! Även det kan vara svårt att förlåta...

2018-10-24 @ 17:04:41
Postat av: Jennifer

Jag har missat vad som hände med Brenda. Var det inte så att hon kom på Bob o Laurel? Håller med om David, sen idag var hans lugg verkligen Hacke hackspett som någon skrev tidigare. Han ser så komisk ut.

2018-10-24 @ 17:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0