Den lurige snickaren

Inskrivet kl 22:38
 
Rhona pratar med Chas och säger att hon älskar Paddy men inte så att hon vill vara med honom utan hon vill bara att han är lycklig och att han alltid är hennes vän.
 
David kommer hem och Tracy surar. Han har anlitat en snickare för att fixa till lagret i butiken. Snickaren, kommer inte ihåg vad han hette, börjar genast kolla efter Tracy. Hon går till puben och super sig full och snickaren kommer dit för att prata med henne. Hon flirtar med honom. Tillslut så säger Charity till Vanessa som hämtar David.
 
Moira börjar plocka ned Hollys saker. Faith har ringt Cain som kommer för att måla om. Moira tycker det är jobbigt så hon vill inte göra om det rummet till Isaac. När Cain gått berättar Moira att hon tänker flytta för att Isaac inte ska behöva bo där.
 
Laurel ordnar en liten sammankomst på kaféet för Harriet för det är hennes sista dag som präst i församlingen. Harriet kommer ändå bo kvar i byn även om hon jobbar med annat.
 
Tracy konfronterar David angående Priyas sms om att han valt rätt tjej. Han svarar med att Priya menar att Tracy är rätt för Amba. Det gör att Tracy blir glad och ber om ursäkt för att hon trott att han varit otrogen.
 
Snickaren känner igen Tracy från någon sida där hon visat sig lättklädd.
 
Zak pratar med Cain och säger åt honom att kämpa för att få Moira att stanna, att han måste visa henne hur mycket hon betyder för honom.
 
Cain försöker övertala Moira till att inte åka. Han talar om att han menade allt han sagt förra veckan och om hon vill så kommer han vänta på henne vid bron kl 5. Moira svarar att det är försent men hon tittar efter honom när han åker från gården.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Så pinsamt dåligt skådespeleri av Tracy när hon skulle föreställa full.

2018-10-02 @ 21:09:10
Postat av: Lucy

Vilken skummis den där snickaren verkar vara! Såg riktigt slemmig ut dessutom!!

Kung David den ryggradslöse klarade sig igen även fast han knappast förtjänade det!

Vad synd det blir om Moira lämnar byn! Bara det inte blir så att Cain följer med!

2018-10-02 @ 23:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0