Daddy Paddy

Inskrivet torsdag  18/10 kl 20:10
 
Robert flyttar in hos Aaron och han är ensam hemma när Liv kommer hem. Han berättar vad som hänt även om Aaron sagt till tidigare att de ska berätta tillsammans. Liv är först tveksam men sedan glad.
 
Chas blir firad för det är dagen då hon fyller år. Paddy har fått Marlon till att laga en mexikansk middag men när Chas ska slå sönder en piñata så ramlar hon och gör illa foten. De åker till läkaren men Paddy måste iväg till jobbet. Chas får rådet att kolla om hon är gravid eftersom hon glömt tiden för att få en ny p-stav.
 
Jimmy försöker avsluta jobbet på Home Farm för han vill inte göra sig ovän med byborna. Då erbjuder Joe honom att bli chefsassistent. Nicola är glad över att Jimmy har ett bra jobb så hon börjar planera en semester till Disneyland eller St Lucia.
 
Rodney kommer hem från sin turné och han berättar om sin nya väninna Missy som tydligen är helt fantastisk.
 
Chas kommer hem från läkaren och blir överraskad med en fest på puben. Först går hon till toaletten för att göra en gravtest. Faith kommer in till henne och det visar sig att Chas är gravid.
 
Tracy börjar fundera på om hon ska ta tillbaka anmälan på Phil eftersom om det blir rättegång kommer alla få veta vad hon gjort när hon var ung.
 
Joe säger att han ska lägga ned planerna på golfbanan för att sälja den till någon annan.
 
Paddy somnar på soffan hos Chas. Sarah skriver Paddy i pannan på honom men det ser mer ut som Daddy. Han vaknar till när Chas nämner för Fatih om att inte tänka på graviditeten just nu men han visar inte att han hört något.
 
Chas och Paddy pratar tillslut med varann men ingen av dem vågar riktigt erkänna att de vill ha barnet. Chas blir mer övertygad när hon tidigare hört att Paddy verkat glad över att inte vara bunden till något barn. Så Chas säger att hon ska göra abort men Paddy verkar ledsen.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tracy är mer intressant nu med horhistorien, alltid bara varit flamsig innan. Sen tycker jag det verkar som Paddy vill bli daddy igen. Har han fler barn förutom Leo?

2018-10-17 @ 15:15:09
Postat av: Per Ollson

Leo är väl Marlons barn?

2018-10-17 @ 15:24:59
Postat av: Anonym

Jo just det Leos pappa är Marlon. Ja då vore det kul för Paddys skull om dom inte gör abort.

2018-10-17 @ 17:16:19
Postat av: Jag bara

Synd att Tracy knörvlar ihop håret till de där fåniga "mussepiggöronen", hon är riktigt söt med håret utslaget som igår.

2018-10-17 @ 21:12:18
Postat av: ELIZA

Och apropå hår,"alla" karlar med samma löjliga uppåtstående lugg...Har frissan dålig fantasi? Jätteroligt att se Aaron och Robert tillsammans igen!!Hoppas dom strulat färdigt nu...Visst vill Paddy bli pappa,säg det då..Chas tror att han inte vill...

2018-10-18 @ 09:31:39
Postat av: Jag bara

Finns en värre herrfrisyr än uppåtluggen, nämligen snagg på underdelen av skallen och långt hår uppsatt i slarvig knut på överdelen av skallen. Väldigt få som ser klyftiga ut i det. Verkar vara en inspiration från serien "vikings". Bevisar att vi är flockdjur när så många vill se löjliga ut på samma sätt. Kom att tänka på nedhasade byxmodet också, tyvärr har tre av mina fyra söner anammat det. Konstigt nog uppskattade de inte när jag gick omkring med kjolen nedhasad under skinkorna här hemma. Trodde de skulle förstå vinken.

2018-10-18 @ 10:34:04
Postat av: Per Ollson

Paddys frilla är modernast!Innan han började raka hjässan hade han en frisyr som såg ut som en basker...
Sam är alltid välklädd i sin jacka som han haft i minst 20 år...

2018-10-18 @ 11:43:14
Postat av: ELIZA

Baskern var en tupe`...

2018-10-18 @ 14:06:54
Postat av: Lucy

Jag bara: HAHAHAHA jag dör!! Vilken hjältinna du är! :D
Jag skall pröva den taktiken inför mina fjortonåriga tvillingdöttrar när dom vill gå ut i kläder som antingen är alldeles för tighta eller alldeles för obefintliga! :D

2018-10-18 @ 14:39:43
Postat av: Jag bara

Lycka till Lucy!! Låt oss veta hur det går!

2018-10-18 @ 22:17:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0