Odjuret, utan skönheten

Inskrivet kl 22:41
 
Liv mår fortfarande dåligt och skolkar från skolan. Alex märker det så han ber Aaron att prata med henne. När Aaron säger att det är okej att inte veta vad man vill och vem man är i hennes ålder så verkar hon må bättre men sedan dricker hon i smyg. Gabby kommer för att be om ursäkt igen men Liv vill inte alls vara hennes vän längre.
 
Robert får höra att han måste låta Aaron vara. Aaron har bett Alex att flytta in hos honom och Liv istället för att bo hos sin mamma som han inte kommer överens med.
 
Lachlan vill börja jobba med affärer så han pratar med Zak som vill sälja öl.
 
Ross har skrivit ut sig själv från sjukhuset och återvänder till byn. Han blir irriterad när folk stirrar på honom. Pete försöker få Ross att inte sitta hemma och bara dricka. Ross säger då att han ska göra allt för att få tag på den som kastade syran på honom. Han frågar Debbie om arbetsboken från verkstan ifall killen som bråkade med henne finns med i den.
 
Frank lägger en del av sina sparpengar i ett kassaskrin i butiken för att de ska vara i säkerhet. Tracy tar pengarna för att ge Phil så han slutar pressa henne med videon men så ångrar hon sig. Hon talar om att hon inte har pengar och då kan Phil tänka sig att hon betalar honom med sex. De gör upp om att ses på ett hotell i stan.
 
Tracy säger till David att hon ska kolla in ett hotell för deras spa-avdelning för hon vill överraska Vanessa. Hon träffar Phil på hotellrummet och efter några försök att slingra sig så får hon honom att klä av sig och lägga sig på sängen. Hon kedjar fast honom i handbojor i sänggaveln sedan börjar hon filma honom för att skicka det till hans fru.
 
David får höra av Pete att det är ett sjaskigt hotell Tracy åkt till så han är övertygad om att hon är otrogen så han åker dit. David hittar dem på hotellrummet och blir rasande. Han skickar iväg Phil och sedan försöker han få svar av Tracy. Hon erkänner att hon haft sex med Phil men det var länge sedan. Tracy berättar sedan att Phil betalat för det på den tiden. David blir så besviken att han rusar därifrån.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Otroligt roligt avsnitt! En utpressare som frivilligt tar på sig handbojor??? Man baxnar...

2018-10-15 @ 18:27:11
Postat av: Lucy

Jäkla David! Först så är han otrogen och sedan så har han mage att se äcklad ut över någonting som Tracy gjorde för flera år sedan!! Bra dock att Tracy lyckades att bli av med äckelpäcklet som utpressade henne!!

Så nu skall Aaron och snygg-doktorn flytta ihop.. Gillar doktorn men gillade kombinationen Aaron/Robert bättre. Även fast Rob har gjort alla möjliga elakheter under sin karriär så tycker jag synd om honom nu då han verkligen verkar vilja bättra sig på riktigt!! Hoppas att han och Rebecca blir ihop nu när Aaron verkar vara ute ur kärleksleken.

Ross är det också synd om! Först så fickan nästan hela familjen utraderad och ny även ansiktet förstört! Jag han förstå att han mår dåligt! Hoppas dock att han bättrar sig och att ärren läker ihop bra.

Undrar vad Paddy har köpt för present till Chas? Kryddstarkt sade han. Hoppas att det inte är en currymiddag som Charity gissade! Det vore just typiskt honom dock haha!

2018-10-15 @ 18:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0