Vänner & fiender

Inskrivet kl 23:13
 
Eric kommer hem och upptäcker att någon varit i hans hus medan han varit borta. Någon har druckit hans whisky och någon har slängt in massa saker i städskåpet så det ramlar ut när han öppnar dörren. Han tror det är Faith men hon inser att det är Zak och Lisa så hon söker upp dem för att fråga vad de gjort. Eric kommer strax efteråt och han har dåligt samvete för det han gjort mot dem så de är välkomna att ta el hur mycket de vill.
 
Liv fyller år så Aaron har ordnat en stor fest för henne. Gabby börjar dagen med lite skönhetsprodukter och hon har en hennatatuering som hon ger Liv. Hon får med sig att Liv ska göra en tatuering för att skrämma Aaron.
 
Laurel lyckas övertala Sandy till att följa med Maisie men han hinner inte med taxin hon åker iväg med. Han försöker stoppa den genom att åka efter en liten bit. Laurel kommer med bilen så hon och Arthur tar med sig Sandy till flygplatsen.
 
Charity kommer hem med barnen och hon följer med Debbie och Cain för att hälsa på Ross. Moses är med men blir rädd för sin far. Ross säger åt dem att gå och sedan skriker han ut sin ilska. Han lägger sig ned i sängen och blir alldeles apatisk.
 
Sandy ringer via videosamtal till sina vänner på puben för att ta farväl för han hann inte det innan han åkte.
 
David upptäcker att Phil gjort fel med elen som kopplats på lagret. Phil bjuder då med David på fotboll för att tacka för att han inte blir anmäld utan att han får rätta till det istället. David går på fotbollen men Phil dyker inte upp. Han är istället i Davids butik och hotar Tracy med att avslöja hennes prostitution hon höll på med förr.
 
Liv och Gabby kommer till födelsedagsfesten och när Liv ska visa sin tatuering uppe på ryggen så står det "SLAMPA". Alla blir förvånade men Gabby säger att det är vad Liv är som tagit hennes fd pojkvän bakom ryggen och dessutom kysst henne. Liv blir ledsen och går upp medan Bernice drar iväg med Gabby.
 
Bernice pratar allvar med Gabby som inser att hon gjort fel. Hon söker upp Liv för att be om ursäkt men Liv godtar den inte utan ber henne gå. Gabby träffar sedan Jacob som talar om för henne att hon faktiskt får skylla sig själv.
 
När David kommer hem är Tracy skärrad men säger att hon haft en hemsk dröm om att de skulle berätta saker de aldrig berätta för någon om sådant de gjort för länge sedan.  David försöker trösta henne och han fixar en middag. Medan Tracy väntar så skickar Phil sms om att han ska ha 1000£ för att hålla tyst.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Jaha så var det dags för ännu en slempropp i byn! Tycker att Tracy skall berätta som det är och inte ge efter för utpressning! Visst så är det skambelagt med porr och prostitution men det var ju flera år sedan det hände, och dessutom så var hon full hela tiden. David skulle nog acceptera det, speciellt med den skuld som han bär om kring på! Porrbiten vet dessutom byn om då Jimmy för ett par år sedan hittade en av hennes filmer i Amsterdam för att sedan visa det för gubbarna i byn. Sjaskigt gjort!

Tycker heller inte att Ross ser så hemsk ut, och ärren kommer att läka ihop mer!

Hej då Sandy! Jag har alltid gillat honom, och skådespelaren (Freddie Jones) har alltid hört till en av mina favoriter. Sandy kommer absolut att lämna ett tomrum i byn, men det känns jättebra att han får "Leva lyckligt i alla sina dar" istället för att på vanligt "Emmerdalevis" bli mördad, förolyckad, dö av hastigt uppflammande sjukdom eller begå självmord!! Grattis Sandy!! Du har överlevt Englands farligaste by!!! :D

2018-10-12 @ 13:36:05
Postat av: Jennifer

Tråkigt med ytterligare en gamling som försvinner från serien, Sandy. Det är så väldigt många nya ansikten nu så hoppas att man bromsar lite nu. Ross ser illa ut tycker jag, stackarn,riktigt otäcka ärr efter syra.

2018-10-12 @ 14:28:59
Postat av: Stina

Visst kan man sakna Sandy, men jag kan inte glömma hur hela byn dömde Ashley när han gav sin pappa en örfil. Märk väl jag tycker inte att man ska slå andra människor, men de förlåter mord misshandel bedrägeri mm. Men Ashley fordrade sir arbete och drevs från byn. Därför har jag ofta tyckt att Sandy är väldigt jobbig, men han har blivit bättre på sista tiden. Så visst kommersande sakna honom.
Jag skriver sällan för jag har så svårt att markera rutan: Jag är ingen robot hur gör ni har ni några tips?

2018-10-12 @ 15:23:54
Postat av: Per Ollson

En reflektion:
Skådespelarna till David och Debbie och Cain och Rhona är ju par privat. Är det därför de aldrig träffar på varandra i serien?

2018-10-12 @ 17:08:34
Postat av: Anette

Även Eric och Brenda är par privat. Ross har haft ett förhållande privat med Victoria som tog slut för hon låg med Aron... Kerry är tillsammans med Dans bror som numera då är i serien som Daz. Kan vara fler det vet man aldrig. ;)

2018-10-12 @ 17:37:09
Postat av: Per Ollsson

Verkligheten överträffar dikten! (;_;)

2018-10-12 @ 17:53:19
Postat av: Jennifer

Wow Eric o Brenda ihop i verkliga livet.... det trodde jag inte. Olika stilar...

2018-10-12 @ 18:47:50
Postat av: Jag bara

Hade lite svårt för Sandys sätt att stöna fram sina repliker, men det var sorgligt när han försvann.

2018-10-12 @ 21:29:34
Postat av: Lucy

@Jag bara:
Det var just Sandys "Teater-gentlemannasätt" att prata som var charmen med honom! Min farfar (Som förutom att vara en äkta Yorkshirebo, även var en en teaterälskare av rang) lät nästan likadant när han ville göra sina poänger haha!

Visst är jag litet partisk (Jag saknar min farfar) men Sandy kommer alltid att ha en extra speciell plats i mitt Emmerdalehjärta!

De gubbar som finns kvar är rätt tama! Rodney är så gott som osynlig nuförtiden, Eric har blivit en rätt meningslöst snäll tråkgubbe (Hoppas att Faith sätter fart på honom), och Doug gör inget väsen av sig. Serien behöver litet krutgubbar a´la Seth!!

Samma gäller för damerna!! Nu så finns det enbart Pearl och Faith!! Det behövs några gamla rivjärnsdamer i serien!!:)

2018-10-13 @ 01:53:11
Postat av: Jag bara

Zac får väl räknas som gubbe också nuförtiden. Rischi(felstavat?), finns ju också, Pearl kan väl ta sig an honom.

2018-10-13 @ 11:33:13
Postat av: ELIZA

Tycker också att Tracy kan berätta för David...Var ju längesen...Lycka till, Sandy i Australien...Och Gabby har blivit riktigt otrevlig...Fattar inte att Daz ger efter där...

2018-10-14 @ 14:04:23
Postat av: ELIZA

Glömde: skrattade när Eric öppnade den där dörren,och fick ett ton sopor över sej..Hur har man ens lyckats stänga till dörren? Petitess..:-) Lucy: slempropp var rätt ord!!!

2018-10-14 @ 14:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0