Superhjälten Ingen Sopa

Inskrivet fredag 12/10 kl 18:25
 
Tracy får en bukett liljor anonymt så hon tror att det är Phil som djävlas med henne. Det visar sig att det var David som skickat den men att han var för snål att skicka dem på allahjärtansdag för det var dyrare då.
 
Cain söker upp Simon och kidnappar honom. Han binder fast Simon i någon källarlokal och hotar med att kasta syra i ansiktet för att ge igen och så han inte blir igenkänd av polisen eller Ross. Simon är livrädd men Cain lugnar sig, allt för att Simon ska förstå att det är bäst att hålla tyst. När Simon blir släppt och säger att de är lite lika varann, han och Cain, blir Cain rasande och misshandlar honom.
 
Paddy säger åt Aaron att tänka på vad han själv vill, om han vill vara med Robert eller Alex. Precis när Aaron ska prata med Robert om sina känslor så dyker Alex upp helt uppriven. Aaron går iväg med Alex och det visar sig att Alex är under utredning på jobbet och avstängd på grund av en olycka. Det gör att Aaron inte kan lämna Alex just nu.
 
Maisie måste snart åka hem till Australien och när hon pratar med Betty i telefon får hon veta att det ska finnas ett kuvert till Sandy bland presenterna som han fått. Betty har köpt en tur- och returbiljett till honom så han kan följa med Maisie till Australien. Sandy vill inte lämna familjen men Laurel säger åt honom att ta chansen.
 
Liv ber Gabby om ursäkt och de blir sams igen. Jacob möter Liv lite senare och ger henne kuvertet han tänkt ge henne dagen innan. Då inser Liv att han trodde de skulle ha en dejt så hon berättar för honom att det var Gabby som ville träffa honom. Hon lovar att inget säga till Gabby så de kan glömma allt.
 
Gabby får låna Livs läxböcker för att skriva av till ett prov. Hon råkar då hitta kortet från Jacob till Liv. Hon blir ledsen och rusar ut från puben där hon är. Då ser hon Liv och Jacob kramas vid cricketpaviljongen. Fast egentligen så kramas de bara för att de är så bra vänner trots det som hänt.
 
Debbie följer med Moira för att hälsa på Ross. Hon får vara med när han träffar psykologen. Då märker Debbie hur dåligt Ross mår för han börjar gråta. När Debbie kommer hem bryter hon ihop över situationen.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Tycker inte Ross ser så farlig ut. Det är ju bara halva ansiktet och kommer väl läka till det bättre, antar jag.

2018-10-11 @ 12:50:56
Postat av: Per Ollson

Äntligen är den riktige Cain tillbaka! Trodde nästan att han blivit mjikis? Kidnappning, misshandel, olaga hot. Jag tror inte att han åker fast...

2018-10-11 @ 16:15:20
Postat av: jackson

Nej, jag tycker inte heller att Ross' skador ser så allvarliga som man hade förväntat sig.

2018-10-12 @ 09:01:27
Postat av: Malin

Hela Ross-historien är ju bara överdriven. Debbie kan jag bara inte gilla , just nu tycker jag rätt många av karaktärerna bara är smått dumma i ....

2018-10-14 @ 08:29:41
URL: http://doohs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0