En ny romans...

Inskrivet kl 17:41
 
Rhona är glad när hon går hem på morgonen och hon kysser Pete utanför huset. Paddy ser det och blir irriterad. När Vanessa råkar säga något om att Rhona vill glömma sina sanna känslor så tror Paddy att hon menar Pierce som fyller år idag. Han tvingar sedan henne att berätta sanningen så Vanessa erkänner att Rhona fortfarande älskar Paddy.
 
Faith råder Moira att göra om Hollys rum för att få lite mer utrymme. Moira tvekar men pratar med Bob som säger att man kan inte spara allt efter sin döda dotter utan man får spara det viktigaste och sedan lägga undan det.
 
Brenda och Kerry har bjudit över Fiona till Davids affär i tron om att Bob ska firas. Först låtsas Kerry och Brenda vara några andra men sedan konfronterar de Fiona som givetvis nekar till att ha varit med Bob. Laurel som har kommit till affären hör allt och hon ser lite rädd ut.
 
Charity fortsätter att reta Vanessa tills Vanessa säger att Charity är tråkig. Då ändrar sig Charity och försöker bli snäll men Vanessa nobbar henne. Charity ger sig inte så tillslut kommer de båda två överens om att ses och se vad som händer. De kysser varann ute på gatan.
 
Paddy konfronterar Pete ute på gatan och det blir nästan slagsmål och då talar Paddy om att Rhona fortfarande älskar honom och därför är hon med Pete, för att glömma. Både Chas och Rhona hör detta. Rhona skäller ut Paddy och Chas säger åt honom att tänka på vem han egentligen vill vara med.
 
David ska åka på mässa men glömmer mobilen hemma för han hittar inte den. Tracy hittar mobilen när Priyas sms kommer. Tracy ser att Priya skrivit att "tur att du valde rätt tjej" det var även två hjärtan och två puss-emojis. När Tracy visar det för Frank säger han att om David var med Priya hade hon inte behövt sms:a.  Hon blir lugnad men inser att något är på gång.
 
Brenda erkänner för Bob att hon träffat Fiona som nekat till otroheten. Hon tror att det är för att Fiona inte vågade erkänna det bland alla människor. Brenda är beredd att gå vidare ifall de går på terapi tillsammans.
 
Pete och Rhona ses igen och hon väljer att vara hemma med honom.
 
Paddy söker upp Chas för att tala om för henne att det är henne han älskar mest och vill vara med resten av livet.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Buksvågrar,och svägerskor är vi allihopa...Kunde dom sjunga...Vilket djävla svammel det här är,skulle väl aldrig funka i verkliga livet..Och inte i en sån liten krets...

2018-10-02 @ 06:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0