Allahjärtansdagsmiddag x2

Inskrivet kl 21:12
 
Bob är inte hemma när Brenda vaknar. Hon är övertygad om att han lämnat henne eftersom han inte ens svarar i mobilen. Brenda får höra av Harriet att hon sagt åt Bob att vara sann mot sig själv. Det gör att Brenda skyller på Harriet för att Bob stuckit.
 
Laurel får höra att Bob är försvunnen. Hon tittar på en video som Ashley spelat in innan han dog. Där ger han tips till Laurels nya man om hon träffar någon. Laurel blir ledsen men börjar laga mat. Då kommer Bob hem till henne och förklarar sin kärlek. Hon svarar att hon inte älskar honom och inte känner något utan han hör till Brenda. Bob går tillslut därifrån även om han inte tror henne. Hon erkänner för Harriet senare att hon har känslor för Bob men inte tänker göra något åt det.
 
Maisie, damen som känner Betty, söker upp Sandy för att bjuda ut honom på dans men han blir tvär och ber henne gå. Lydia hittar Maisie i David butik och hon talar om för Maisie att Sandy inte är sådan utan att är bara rädd för att han blivit så orörlig och gammal. Maisie träffar Sandy på puben och Lydia säger åt dem att de är bjudna på allahjärtansdags middag.  De ses hos Laurel som lagar mat och Arthur serverar. De är glada att se Sandy på gott humör.
 
Bob träffar Brenda och ber om ursäkt för att han behövt tänka men nu vill han att de fortsätter bröllopsplanerna.
 
Laurel får höra att Bob åkt iväg på semester några dagar med familjen.
 
Gabby ber Liv att bjuda Jacob till en mindre fest inför allahjärtansdag. Jacob missuppfattar och tror att det är Liv som är intresserad. Liv och Gabby väntar på honom i cricketstugan. Gabby frågar Liv om intressanta killar men Liv är inte intresserad av någon kille. Hon missuppfattar Gabby så hon pussar henne men sedan ber hon om ursäkt och rusar därifrån. Liv går till bron och där möter hon Jacob som är på väg till stugan. Hon vill inte prata med honom så hon går därifrån. Kvar står Jacob med ett stort rosa kuvert till Liv.
 
Debbie besöker Ross för hon vill berätta sanningen även om Cain bett henne låta bli. Hon ser Ross förtvivlan och oro för henne men hon kan inget säga.
 
Robert får Aaron att passa Seb under ett affärsmöte. Aaron säger till Alex att han ska jobba så de inte kan ses. Alex kommer hem till Aaron och upptäcker att Robert är där och han blir sur. De blir dock vänner så Aaron ska laga en italiensk middag till Alex i allahjärtansdagspresent. Robert som kommer förbi hjälper Aaron med middagen och när Alex får förhinder på grund av jobb så blir Robert kvar. De är precis på väg att kyssa varann efter maten men då kommer Alex. Robert hinner precis ta sin jacka och smita ut.
 
Chas och Paddy är på väg för att överraska Aaron men Paddy ser att Robert smiter ut bakvägen från huset så Paddy kysser Chas för att hon inte ska se något. Sedan går de hem istället.
 
Aaron låtsas vara sjuk för att inte behöva umgås med Alex så Alex går hem. Då ringer Aaron till Robert men ångrar sig och vågar inte prata utan skyller på att han ringt av misstag.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Så söta Aron o Robert var idag, hoppas på återförening där. Robert verkar ju förändrats eller så har han skickligt lyckats dupera igen att han är reko... Herregud sen vad Bob rör till det för sig
Passar inte ihop med Laurel tycker jag.

2018-10-10 @ 13:06:48
Postat av: Per Ollson

Laurel och Bob förtjänar varandra. Laurel är
nästan lika ful som Harriet och Bob är bara ett stort skämt med sina obegripliga gester.

2018-10-10 @ 15:02:50
Postat av: Lucy

Hoppas också på Rob och Aaron. Dom hör ihop!

2018-10-10 @ 17:33:43
Postat av: per ollson

Alldeles för mycket bögerier i den här serien...

2018-10-10 @ 19:42:27
Postat av: Jag bara

Bra tycker jag med "bögerierna". Min yngsta son är gay. När han var tonåring såg man "bögar" mest i löjliga sketcher, alltid fjantiga och korkade. Skönt att de får vara som i verkligheten, som alla andra. Vuxna kanske kan skratta åt bilden av löjliga "bögen". Tonårigen är känsligare och får en bild av att inte duga. Jag har aldrig önskat att han skulle vara något annat än den han är. Tråkigt att läsa din negativa kommentar.

2018-10-10 @ 21:20:41
Postat av: Nina

Bra där "Jag bara"
Älskar serien o tycker att den är väldigt spännande nu.

2018-10-10 @ 21:32:18
Postat av: Per Olsson

Jag hade inte tänkt att starta en debatt om homosexualitet. Jag tycker inte bögar är "löjliga". Däremot tycker jag det är väldigt överdrivet många bögar i Emmerdale jämfört med det verkliga livet
Dom lesbiska får inte alls liknande utrymme.

En annan märklig sak är att ingen i serien kan behålla en hemlighet eller förtroende. Det stämmer inte heller med min erfarenhet av verkligheten. Men serien blir konstigare för varje avsnitt, tycker jag. Det är hela tiden någon som hamnar på sjukhus med slang i näsan eller någon som blir arresterad och släppt efter natten. Så tjatigt!

2018-10-11 @ 10:56:51
Postat av: ELIZA

Och Bob,den fega stackaren...Hoppas Brenda får veta snart!!! Får man inte den ena,håller jag väl till godo med det jag har...Verkar han resonera som....Och retar mej på att Harriet var där och brydde sej, vad har hon med deras "affär" att göra...

2018-10-11 @ 11:49:43
Postat av: Jag bara

Missförstod dig Per. Beror väl på att jag är partisk.
En annan märklig sak i serien är, som Cain gör sig skyldig till idag, att det är så enkelt att kidnappa och misshandla utan att åka fast. Eller att så fort det går en emot, emigrera. Verkar som att manusförfattarna har dålig fantasi. Men emellanåt gnistrar det till och de får till ett par bra avsnitt utan buskishumor eller våld. Dialogen är ofta bra också.

2018-10-11 @ 12:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0